Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
sunt cam intr-o forma de "cozonac" . nu ma simt prea bine nici fizic nici psihic .
sper sa treaca si sa pot venii cu vesti bune

pupici si o zi buna !
D 33+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

JOJO MIHA,imi pare tare rau sa aud ca ai pierdut e sarcini???si eu am pierdut una la 24 sapt si stiu cum este.Dar new ajuta DD si pe noi.
stai linistita si ai sa vezi ca totul va fii bine,trebuie.

Adina 35+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele,
va citesc de ceva vreme ... ma apuc de raspunsuri pana nu incepe Kara sa-mi care la picioare.
Va multumesc ca nu m-ati pus absenta.

Va multumesc mult pentru urarile adresate Adnanei. Am sunat-o ieri si era super fericita ca ai ei i-au luat doua pasari - gen papagali. Le-a si pus numele de Kiki si Koko si acum se invarte pe langa ei sa-i invete sa vorbeasca. Anu asta nu mai face chef cu fetele de pe strada ... ca n-are chef ... dar va face la anu.

Cu raspunsurile o iau in ordine inversa - sper sa ma intelegeti:
Ramona felicitari pentru grasun. Mai ... pe undeva tot tre sa iasa ... asa ca băftălău sa iasa pe unde ti-ai propus.
A_DEJU si Kokorina pentru sotiorii vostri.
chris ma bucur ca ti-ai a revenit. Auzi? Se stie doar ca acei copii care au o greutate mica la nastere - recupereaza foarte repede dupa - asa ca ... fara griji.
jojo_miha si eu tanjesc dupa cafea. Cand ma trezesc - prima data fug in bucatarie sa vad daca nu a ramas o gura de cafea in cana sotului (el plecand la lucru inainte de trezirea mea) si numai s-o miros si mi-e deajuns ... ca de pus gura ... nu am voie de cand cu tensiunea mea.
Nu-ti mai fa probleme cu ecograful - dau erori de masurare si mai depinde si de mana dr. Sa nu-ti vorbesc eu de masuratorile facute la acelasi ecograf, pe acelasi bebe la 1 zi diferenta, dar de catre doi dr. - sot si sotie.
chinico nu te panica degeaba - de acum in colo nu va mai misca atat de mult - nu mai are loc saracuta.
dolores ai grija cu anemia - ia bebe David tot de la tine - hraneste-te calitativ acuma. Ti-am pove ce mi-a zis dr. meu de trusa de epidurala?
Daca eu iau trusa -care costa cam 20 euro - cat ii mai dau anestezistului? Tot 50? Vezi ca strici piata celorlalte gravide. Asta e meseria lui, sa aiba truse de epidurale la el - nu are - nu are ce cauta in spital.
ceva de genu - nu are spitalul - dar anestezistul - pentru acei 50 de euro este dotat si vine. La voi cum e?
aelita asa stiam si eu de epidurala. Ba mai mult - se pot da si mai multe doze de anestezic - daca cumva a trecut efectul - tu inca ai chestia pusa in spate - deci iti mai poate aplica o doza mai mica. Nu se pune toata doza din prima.
lia_c bine ai revenit. ermina tu bagajul sa ai o grija luata de pe cap. Nastere usoara iti doresc.
madaluta nu-ti fa probleme degeaba. Asta e mersul in Ro. Eco la 34,36 si apoi saptamanal - pana la nastere. Eventual daca nu sunt probleme te poate chema pe final tot din 2 in 2.
codita nici eu nu cred ca a fost dopul. Sa ne tii la curent cu ce a spus dr. azi la control.
m_monique ieri nu am vb cu Ralu - merci de vesti. Chiar ii da drumu acasa? S-o fi saturat saracutza.
roxana tu stii ca mi se spune DURU - imi spun si eu parerea - tu faci cum crezi ca e mai bine.
Fiindca este vb de o carte (si inca ce carte - ar trebui sa fi mandra de ce carti isi doreste fii-ta) - eu inclin sa spun CUMPAR-O - dar tine-o la birou.
Fiindca i-a venit pe creier faza cu inselatul - mai prelungeste cu un FB - drept pedeapsa. Copilul trebuie sa invete sa astepte ce i se cuvine, sa castige ce i se cuvine. Nu stiu frecventa cu care se dau in scoala FB-urile ... dar daca ai pus o conditie ... din moment ce cedezi - creezi un precedent - si o vei face si data viitoare - sau cel putin in minteai ei poate incolti faza: data trecuta mi-a mers cu mami - de ce nu mi-ar mai merge o data. Asta e parerea mea - de scorpie. -ici si tie si la fete si la Calinu.
panaa iti faci prea multe griji - ia stai tu linistita si o sa vezi ca va fi bine. Cu toate graficele lor si masuratorile lor ... poate ca ar fi mai bine sa nu mai pleci urechea la tot ce ti se spune. Ai incredere in acest copil - ca e bine sanatos si ca va fi OK si dupa nastere. Hai ... capu sus.
mio draga - te-am lasat pe final. merci ca ti-ai adus aminte de vremurile in care eram ok - si incercam sa tin cu dintii de topicul asta - am reusit oricum ce mi-am propus - vezi ce pritenii stranse s-au legat pe aici? Tare drag imi e sa le vad pe fete cat de bine se inteleg si se sfatuiesc.
Intre timp ce am facut? O ceata cu sefu - o depresie mica -un medical si apoi concediu meu. Acum am intrat in prenatal si-mi astept printesa. Ai grija de freza ciobanelului, da?

cam atat fetelor - ca deja m-o atentionat Kara de cateva ori - ma duc sa ma intind - sa cresca puiul cum trebuie. Pupici la toate.
Suntem bine - cu tensunea la fel - instabila - stam in pat si lenevim. Dureri ca la mensra din cand in cand - parca rare arsuri de col - sau nu stiu cum sa le descriu - mai putin si intram in luna a 9-a. In w/e asta o noua tura de infrumusetare jos - sa fim pregatite.

TEMA ZILEI DE IERI: si eu dau pe mana sotului banii pt dr.
la moasa dau eu, la neonatolog vreau sa dau dinainte - sa-mi ventileze copilul cum trebuie, sa nu ma trezesc ca nu-i oxigenat ca turbez.
La anestezist ma mai gandesc - sa-i dau numa jumate - si sa fac o gluma - ceva de genu: daca e totul ok primesti si restul ... daca nu prinde epidurala- ai pus-o ... sa fugi din spital ... ca vin .
La cat i s de nebuna ... ma cred in stare.
Maruntisurile - nici nu are rost sa va spun ca la noi degeaba dai - ca la fel se poarta.

Am fugit fetelor in pat.
you all.

Miro37+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Noi am lipsit un picut, am fost acasa la mama pentru vreo cateva zile. De fapt al meu sot a fost la marele meci cu nasul nostru si atunci pe mine m-a "pasat" mamei. Dar a fost bine (ca la mama acasa), putin mai greu pe drum ca ma doare spatele de MOR!
In rest noi suntem bine (sau cel putin asa zic eu ca la dr mergem abia marti), bebe meu se joaca, da din picioare, da din fundulet si n-are stare deloc! Dar noi ne bucuram ce e activ!
Ramsan felicitari pentru bebe mare si grasunel si ma bucur sa aud ca sunteti sanatosi. Oricum mai spune-ne ce ai vorbit cu dr, macar sa nu intrebam toate aceleasi chestii.
Pupici multi la toata lumea, ca tre' sa recuperez 3 zile de absenta de la munca, deci am treabaaaaaaaaaaaaaaaa, o gramada !

Laura si bebe strumf 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by panaa

Dragi burtici, SUNT TARE NECAJITA!!!!!
Am fost astazi la control si...... bebita mea este DEJA FIXATA CU CAPUL LA IESIRE!!!!! Desi de vreo 3 luni tot in PREZENTATIE CRANIANA este, azi mi-a zis doctorita pentru prima data ca este fixata si ca.... nu crede ca o duc pana la termen. Totusi, colul este inchis, ferm.... dar cand mi-a facut controlul vaginal, mi-a zis ca a si dat cu mana de caputul ei..... Plus, bebelina este "cam mica" are 2.900 gr iar daca ne luam dupa masuratori (femur, etc) are 38+, iar daca ne luam dupa greutate si UM (11.02.2006) are 35+. CERT ESTE CA DR.MI-A ZIS CA POATE SA VINA BB PE LUME FIE MAINE, FIE PESTE 2 SAPTAMANI!!!!! Plus, placenta este gr.maturitate 0.... Nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai cred..... MI-A CAM INTRAT MORCOVUL!!!!
Concluziile controlului: SA FIU PE FAZA!!! Daca este totul OK, ne vedem la un nou control pe 3-4 nov.a.c.

Draga Panna, cred ca dr ta nu prea stie ce vorbeste si ii place sa-si sperie pacientele!!! Mi se pare revoltator.
La 36 sapt este normal ca bb sa aiba aprox 2813 gr, deci a ta e mai marisoara, iar placenta grad 0 inseamna ca mai poti duce inca o sarcina cu aceeast placenta :) glumesc, dar serios vorbind, este cel mai scazut grad, eu aveam gr II in luna a treia :) deci stai calma, ca totul e ok si daca s-ar naste acum si daca se va naste la termen! Uite de la noi doua!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza buna !
Aseara am inceput si eu cu niscaiva dureri joase... ca la menstra.
Sa fie contractii BH ? Sa fie din cauza ca-s racita si ma intzeapa ovarele ? ...chestia-i ca acum nu ma mai doare nimica, doar cand tusesc..si am incercat sa cronometrez durerile...cam tot la juma de ora...si tineau cam 20 de secunde. Sau poate era un fel de amorteala din cauza ca s-o fii hotarat si fii-miu sa se intoarca cu capu-n jos ? Voi ati simtit ceva cand bb s-a intors ?
Panaa cumnata-mea a nascut o fetitza cu 2.700 la 39+ si n-are absolut nici o problema.E in rand cu toti bebelusii grasani de varsta ei. Nu-ti fa probleme.
Dbunny35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata burtici
Raportez din nou o noapte semi-alba (in ciuda faptului ca m-am uitat la Chelsea - Barca pana la 12 noaptea)...cu aceiasi durere de burtik surda, ca inainte de ciclu, fara intarirea burticii, si durere constanta (10 - 15 minute)
Abia astept ziua de luni cand ma duc la control
Panaa, stai linistita papusa, bebica e mare dupa masuratori. Nu e o problema daca se naste acum, dar o sa vezi ca nu se va naste - mai sta la mami ei putin
Va pupic

Ana 37w6d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by panaa

Multumesc draga ROXANA C!!!! Da, dupa UM sunt in 35+, numai ca azi la control mi-a zis ca dupa masuratori sarcina este mai mare: 38+!!!! Nu stiu ce sa mai cred.... mai ales ca mie mi-a venit ciclul regulat......

Pai si atunci eu nu mai inteleg nimic! De ce a spus cand ca e prea mica, cand ca e mai mare? offff

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor voi v-ati intrebat doctorii cat sa dati la nastere sau v-ati interesat care sunt scorurile , prin C-ta se cere de obicei,Rusa cere,Ioneasca cere,Luteasca cere eu nu am intrebat si nici nu voi intreba,m-am interesat si stiu ca al meu ia dupa, de fapt majoritatea am auzit ca iau banii dupa.
Merci mult pt incurajari fetelor .

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

a deju,am luat un detergent pt rufe delicate-albe.si balsam normal.
ruxandra
,bafta la cumparaturi!
danita,ce ai?
Mirona,or face toti asa? sa iti lase chestia aia in spate? in mana stiuca se lasa,daca e vorba de anestezia aia pe vena.dar in spate habar nu am daca toti medicii mai stau sa iti mai puna doza.
bravo,draga,ca ai intrat in concediu! mai lasa-l incolosi de serviciu si de sef ca acum ai alte griji!!
laura13,spor la treaba!
Dbunny
,dca ti-au trecut durerile,eu zic ca e bine,orice ar fi fost.
atudor,si tu ai vazut meciul?

29+

Mergi la inceput