mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,iote si aricii mei,care s-au lipit unul de altul de zici ca voiau sa faca pui.

Cuscra-iiii
,pot sa arat la fete poza cu noi doua,cele mai tinere si frumoase cuscre?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Am uitat mai Cami sa-ti zic ca eu am inceput deja sa strang bani la ciorap. Acuma astept sa-mi zici cand sa vin.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, esti o artista, si nu glumesc, te pricepi nu gluma.
poza poti sa o pui la noi in album ca e pe privat, asa numa' daca vrea si danelutza
si pe unde ziceai tu ca vislesti?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,noi venim,nu e pb ,cu mare placere chiar.
dar cum facem cu viza?
ca fata nu o las aici.vin cu ea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Alina scuze daca ti-am parut naiva , ma crezi sau nu , numele meu e Brigitte , Aileene e doar o constructie a imaginatiei mele , care vine din numele de Alina ! Aveam o papusa pe cand eram mica , pe care-o chema asa , avea scris numele pe cap si era ascuns de parul ei blond ! Tare draga-mi era ! Si de atunci , tot visam ca-ntr-o buna zi , daca voi avea o fetita , o voi chema asa (nagandindu-ma si la parerea "colegului" de parca as fi facut-o singura)...numai ca am avut noroc de baiat si numele de Alina a ramas in "stand by" din pacate ! Cum visul meu nu se putea realiza , mi-am pus acest pseudonim pe forum , doar ca un pic mai "personalizat" cu terminatiile francezilor ! Am inteles ca la greci inseamna Elena frumos nu ?
Miha esti fenomenala cu aricii tai , m-ai innebunit cu ei , ce tare-mi plac ! Sunt super reusiti , da-mi te rog si mie reteta daca nu-ti cer prea mult si as vrea si
-praji cu fanta
-tort cu cioco...hmmmm
-prajitura cu miere !
-negresa !
M-ai terminat , salivez intr-una ce suculente sunt , si ce aspect frumos , Bravoooooooo ai o patiserie minunata , poti deschide o cofetarie , voi fi prima sa vin sa gust ! Daca nu poti sa-mi scrii toate astea , spune-mi unde sa merg sa le iau ! Merci ...
Deasemenea un la fiecare si ma bucur si eu ca v-am cunoscut , nu e usor sa dai de oameni sinceri si ptr asta ma bucur mult si va multumesc la toate de primire

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine
Aileene multzumesc de cafea, e buunaaaaa
Cuscra ^piinea aia bogheta, dupa care ricetta o facui ? Poza potzi s-o pui ca eu nu mai am timp.

Va pup pe toate, casnicute sau in trecere, aspirante sau nu , pupici si la bolnavioare si la copilashii bolnaviori
Eu am o stare de kko, m-am certat cu soatza, adica m-am certat singura ca el tacea . Asha ca acum sint in greva, fac de toate, dar nu vorbesc cu el, sintem ca in filmele mute, el vine vorbeste, eu dau din cap dar nu vorbesc. Si ne-am certat de la ... , mama masii de viatza, ca nu pricepe, e cu sanatatea in lopatzele si fumeaza mult, mai ales dupa ce plec eu sa dorm. Acushica apare si frigul la usha si ma ia groaza, ca mie mi-e rau de la mirosul lor si mai e si Isabella, care cind le prinde le rontzaie.
Gata m-am racorit, revin mai pe seara, sper sa-mi revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Danelutza mama draga te inteleg , chiar ca-s nasoale momentele astea cand nu vorbesti si nu vorbeste , parca si limba-n gura-ti amorteste ! Totul trece dar pana atunci....mult curaj , mama ei de tigara ! Te si sper sa treaca cat de repede aceste momente delicate stiu prin ce treci ! Sotul nu fumeaza , dar are alte vicii , e mereu cu gura deschisa , dar eu il las sa latre si ma duc in cuibul meu pana-i trece ! Noroc ca nu dureaza mult , tot el vine spre mine si-si mai si cere scuze si ca de obicei il iert , poate chiar prea usor decat ar trebui . Atat sa fie buba , noroc ca nu e violent !

Mergi la inceput

Aileene,ti-am trimis PM.

Cuscra,ti-as spune sa fii tare si sa nu te enervezi,dar stiu ca e greu.Adevarul e ca te lupti cu morile de vant.Pana nu va constientiza el ca isi face rau si lui si copilului nu se va lasa de fumat.Asa ca nu te enerva si nu te mai certa cu el.Ia-l si tu la sentiment.Zii ca te imbolnaveste pe tine,poate asa se lasa.

Miha

Edit ca am greseli de ortografie si nu-i frumos.

Mergi la inceput

Iata si mandrele cuscre.

Miha

Mergi la inceput

Miha mersi mult ptr promptitudine ! Ti-am raspuns si pe PM ...
Da ce dulce-i Robert cum doarme cu in sus , sa-l manci nu alta , asa dormea si Alexandre , ce drag imi era sa-l privesc dormind...ce trece vremea ! Un dulce pe buca lui a mica

Mergi la inceput