mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

georgi75 - sa spun????io m-as fi dus in ghena blocului! dati cu rosii! promit ca nu-s boschetara...dar daca n-aveam incotro....
azi merg la petrecere. frate-miu face 1 an de casatorie si da de baut.
asa ca ne mai vb maine.....
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!!

Gabi,la cat mai multi ani impreuna cu sotia lui ii uram fratelui tau! Si tie distractie placuta!

Cami,si eu vreau sa te vad bruneta mey. Am avut si eu niste ganduri de astea acu vreo luna,dar pana la urma am cazut in extrema cealalta si vreau sa ma fac blonda. Deocamdata am inceput cu cateva suvite.

Mirela,ne tii in suspans?Nu ne spui si noua meniul vostru?Sau te gandesti la siluetele noastre?

Alinuta,eu am vazut meniul,dar vrem poze...

Dana,mie intotdeauna imi este dor de tine.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

moama , ce liniste e aici.unde sunteti?

, pt toata gasca.

PS cami io vreau sa te vad bruneta.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am facut cate ceva de haleala, iar acum o sa dorm putin...sau ma uit la vreun film...Va pup pe toate!Revin!
Pentru voi!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
ok,ok o sa ma vedeti
il pun pe colegul sa ma traga in poza astazi
fuggggg ca am 1000 de treburi astazi...
o sambata excelenta

Mirela,foietaj cumparat il umplii cu ce vrei tu.Aseara eu l-am umplut cu branza+ou+vanilie+zahar si gata.
Foi mari congelate. Sunt o nebunie.
distractie placuta maine.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Va fetelor pe buchitze si scuze ptr absenta , dar dupa cum stiti eu nu-s casnicutza si treaba e taaaare nasoala , nu stau prea bine cu timpul liber ! Dar cum mi-a placut "atmosfera" de pe la voi , m-am cuibarit si eu nitzelush , ca sunteti simpatice , doar ca nu va pot vizita cand vreau eu !
Va doresc o seara minunata si plina de bucurii , voi reveni totusi maine , trebuie sa felicit sarbatoritii zilei de 22.10 si sa-mi iau si eu cupa de ca sa inchin in cinstea lor nnu-i asa ?
Pa si la toate !
Cami ai vazut ca am avut dreptate ca-n CA e frig ... brrrrr ! La tine-a si inceput cu....fulguiala (ceea ce nu e de mirare) , iar la Mirela sunt peste 30°C , la mine sunt vreo 17°-18°C , asa ca stiu eu ce stiu !!! CA e o tara rece si umeda , dar ffff frumoasa ce-i adevarat

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Recunosc...n-am mai intrat pe aici, nici macar nu am citit decat pagin asta...
Dar duc o lipsa acuta de timp...
Serviciul, Maria si de-acum si facultatea ma solicita la maxim...
Dar mi-era dor de voi si am intrat sa va pup dulce si sa va zic ca mai traiesc si eu...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Anculina,draga de tine!
lasa cititul din urma ca la timpul care-l ai iti va trebui saptamani sa recuperezi
nu e bai ca nu ne citesti "romanele" important este ca dai din cand in cand cate un semn de viata si important este ca nu ne-ai uitat
bafta in tot ce faci.

frantzuzoaico,nu e mai chiar asa cum spune legenda despre Canada. nu este aici Polul Nord.
pe mine una ca si pe multi altii frigul nu ne deranjeaza ca la cat de cald este peste tot pe unde mergi nici nu-ti dai seama de brrrr-ul de afara.Ca un exemplu eu nu am cizme groase dealea cum aveam in Ro.Am niste cizmulite din piele,mai mult de frumusete decat de caldura sunt! daca mi-as pune cizme de iarna cum aveam in ro as pocni de cald.Singurul lucru ce e "deranjant" aici sunt iernile lungi.Atat.Dar daca iubesti zapada,activitatile exterioare iarna trece repede.
Asa ca hai o tura pe la "je" sa te convingi

pe restul va tzuc si fug ca trag astia ai mei de mine sa ne caram in Lume

o sambata placuta,

c.

Mergi la inceput