mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna!
georgi, pup pt urari
cami,
noi suntm toba de cleopatra, acasa cleopatra, in masina cleopatra, avem albumu' cumparat de vreo luna. stim toate melodiile pe de rost, cintam in cor, coru' "alexa si mamai"
iar ma striga, iar s-a facut ta'su urit, moama ce ma 'nerveaza
plec, pup, pa pa

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bravo Gabi.Nu-l mai imprumuti din cand in cand pe sotul tau?Ca ma inscriu pe lista de asteptare.
Feteleeeee.....alergati?
A venit socrela pe la mine.Asa ca io alerg mai tarziu, dupa ce se culca.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Noapte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!sunt stoarsa de vlaga , ca lamaia...mama se simte mai bine, dar am facut drumuri intre apartamentul unde sta ea si acasa de nu mai pot de durere de picioare, e capoasa si nu a vrut sa stea la noi pana se simte mai bine!cateodata am impresia ca se gandeste doar la ea...caci nu v-am spus ceva...mi-a fost cam rusine, dar mi-a ajuns cutitul la os...noi il avem pe Dan asa, cu probleme si ea are grija de o fetita mica la o persoana pentru ca eu nu pot sa ii platesc sa ma ajute cu treburile casei si cu Dan!!!!!!!!se duce dimineata duce fetita la camin si o i-a la 13 si sta cu ea pana la ora 19 pentru un milion de lei.Cand da de vreo problema, oricare ar fi aceasta vine la mine, la PROASTA!ce credeti ca ar fi trebuit sa fac acum?sa ii platesc cu aceiasi moneda ...caci face asta de multi ani...iar eu cand am nevoie de ea imi spune ca are treaba...si sta singura in apartament, cata mizerie face o singura persoana?sunt facuta foc, si frarele meu care este in Bucuresti i-a spus de mult sa termine cu statul cu alti copii, dar nu vrea.Are pensie, fratele meu ii trimite mereu bani, eu ii dau legume, pasari de curte, dar...cred ca sunt tare PROASTA!!!!!!Asa cum ea imi este mama si eu ii sunt fiica!sunt facuta foc...eu cu toate si ea e cu plimbatul copiilor la altii...Va pup pe toate!!!M-am racorit putin...simt ca crap...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina sa-ti treaca supararea, te intzeleg perfect si eu pentru mama am fost si sint ajutorul... ma refer la banutzi, la tot ceea ce tzine de probleme, chiar daca am doua surori care stau foarte aproape de ea, tot la mine se plinge tot timpul. Norocul meu e... ca sint departe, dar financiar tot pe capul meu cade magareatza. Asta este, sint mamele noastre ce sa facem. Ufff, saraca de tine, in loc sa ai un sprijin, mai ai o problema in plus.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Danelutza, nu ma supar asa tare ca sta cu copii la altii, dar la varsta ei ar trebui sa faca orice altceva decat asa ceva, caci are probleme de sanatate si daca Doamne fereste se intampla ceva cu ea tot eu trebuie sa am grija de ea!Are ruptura de perineu si coboara fetita aia pe scari cu rolele in picioare,,,iar noi o protejam toti, parca ar fi un copil care nu vrea sa inteleaga...cand am fost la Bucuresti sa rezolv cu caminul lui Catalin, nu a venit pe la sotul meu macar sa-l intrebe daca are nevoie sa stea in casa cu Dan, ca sa poata si el sa se duca sa cumpere ceva...mancare ...nu e la plimbare mereu...dar sa faca o ciorba ceva, nici atat!si asta la infuriat mult pe al meu sot, a trebuit sa cheme pe mama lui de la tara ca sa se descurce...am avut atunci ceva discutii cu al meu sot...si pe buna dreptate caci s-a intlnit cu ea in oras si a rugat-o sa vina caci avea multa treaba si nu se putea descurca cu Dan , iar ea i-a spus ca nu are timp...iar Dan e nepotul ei totusi...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Doina nu cred ca exagerezi deloc.Tot ce poti face e sa nu mai pui la inima.Stiu ca e greu dar ce alta alternativa ai?Las-o in pace.Nu zic sa nu te duci la ea.E doar mama ta.Dar macar nu-ti mai face nervi.Tu ai nevoie de liniste pt Dan.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuuuu,fetelor ce liniste a fost pe aici

Va multumesc la toate de urari!CRISTINA,ALINUTA,CAMI,BIANCAAILEENE

DANELUTZA,esti o dulce de mamica,sti tu de ce...nu ma asteptam sa se gandeasca cineva la noi asa,mai impresionat.

DOINA si putere sa treci peste toate,ufffffff,greu si cu mamele astea cand imbatranesc...oare asa o sa fim si noi de incapatanate si ciudate?!

Bine ai venit la casnicute GABI,sa-ti traiasca feciorul!

Fetelor scrieti despre ce faceti de papica ca e foarte bine,fur si eu retete pt Craciun,ca facem chef la noi,mai micut dar eu de data aia vreau sa gatesc mancarea ca doar deh,e Craciunul,nu?!

Weekend placut la toata lumea,pe maine,daca oi mai avea timp

la toata gasca!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Hai la o cafea!si una fara cofeina!
Nu imi fac nervi, sa nu ma intelegeti gresit , dar sunt ingrijorata caci as vrea ca mama mea sa vina la noi sa nu faca nimic, doar sa stiu ca nu are probleme. Sotul meu i-a spus de multe ori sa nu mai stea singura caci are o varsta...64 ani si sa se protejeze!Imi este si mie greu sa fac atatea ture, caci acasa este Dan si nu il las singur cand sotul este la scoala ,iar fata la liceu.Pentru a pleca trebuie sa chem cate un prieten de al lui Dan sa stea cu el caci poate ii e ste sete cat sunt eu plecata...si nu poate sa bea nici apa...Gata nu vreau sa va indispun cu problemel mele, m-am usurat spunandu-mi oful...Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata!

doina.te inteleg perfect .si eu am aproape aceeasi situatie , dar cu soacra.atata doar ca a mea e mai tinerica si nu lucreaza nicaieri ,sta acasa si se uita la tv.sa va zic ca nici macar nu suna sa afle ce-i fac nepotii.de vazut ii vede cam la 2-3 luni ( asta doar daca-i duc eu si sta la 2 km de noi).la inceput m-am stresat si ii ziceam colegului , dar apoi am vazut ca nu rezolv nimic , ca nu o pot educa asa ca i-am dat ignore si e totul ok.

pt toata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput