mamicutze casnicutze (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mirela,sa cresti mare si robert sanatos .
spor la cumparaturi si te asteptam deseara la una mica

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Heloyyyyyyyyyyyy, am pus sa fac o ciorbitza de vacutza si ashtept, si ashtept sa fiarba carnea si nimic... Fiicamea daduse okiul de la aragaz la mic

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Saliu.
Iar vorbiti de mancaruri...Vorba lui Cami...bagati...ca si io iau notite.
Gabi bun venit la noi.Sa inteleg ca esti suparata ca de azi esti casnicuta?
red]Frantuzoaico asa cum ti s-a mai zis, banana e diadaniela care dedesubtul nick-ului are scris Dana banana.De aici alintarile noastre.
Cristina tot la fata educatoarei ma gandeam si eu.Sa stii ca e chiar reala faza.Nici fi-mea nu se apropie de cineva de care nu-i place.Doar asa, cu retineri.
danelutza esti de coma cu aliniatul tau la pupat.
Alina sa purtati sanatase toalele.
Bananutzo multzam de urari si ganduri bune.De fapt va multumesc la toate.

Noi suntem bine asa ca maine ma duc la scoala ca am si multe ore si apoi tot mie mi-e greu sa recuperez materia.Sa vedem ce zice Stef cand va vedea ca plec la servici.Ca pe ea nu o duc nici maine la camin.E mult mai bine, nu mai tuseste aproape deloc iar febra nu a mai facut slava Domnului de marti noaptea.
In rest...astept acum instalatorul sa-mi schimbe bateria si sifonul la baie ca s-a stricat.Nu va ganditi ca e vreunul de-ala din filme...Cu muschi si toate cele...As vrea io...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate[/red]

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Mamicutzelor, o dedicatzie pentru voi

www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8&mode=related&search=" target="_blank">aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Danelutza chiar aseara mi-am descarcat melodiile Cleopatrei si asta cu mama mi-a placut f. mult.
Oricum e valabila si pentru tine, nu?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
wow...mersic de primire!
data nasterii:17 mai 1978
stefan: 13 iulie 2003
nu sunt suparata ca sunt casnica....
e cam greu sa tin pasul cu voi...dar incerc sa ma obisnuiesc!
la multi ani sarbatoritilor! sanatate si mult noroc in viata!
la faza cu mancarea...nu m-ati nimerit! recunosc ca nu ma prea pricep la bucatarie! nu dati cu rosii!
pupici tuturor.
ps si eu vreau bb2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pe mine sa ma iertati dar sunt tare ocupata...
va pupacesc pe toate!!
sper sa revin cat mai repede!!

Mergi la inceput

Helouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, non ce nessuno ?

Gabi aici o sa invetzi sa faci si papitza, itzi aratam noi de unde furam retzetele.
Liana te asteptam sa revii.
Georgi si mie imi place melodia cu mama

Restul unde atzi disparut ?

Poftitzi la...

Mergi la inceput

Nimeni????
Ocupate.....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

danelutza - eu nu fac de mancare decat daca sunt nevoita! in rest...sotul meu se ocupa de gatit(se pricepe mai bine si ii si place).
in seara asta m-am "certat" nitel cu stef si l-am convins sa se culce...la 9.45. el deobicei se culca pe la 11.
pupici si mai vb maine....somn usor!

Mergi la inceput