* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Noi am fost ieri dupa-amiaza la medic la vaccin. De cum am intrat in cabinet s-a pus frate copilu pe plans de se mira si doctoru. Nici nu a schitat cand i-a facut vaccinul..deh era prea preocupat sa planga.. A zis ca cicatricea BCG e ok si antirujeolicu sa il facem dupa 1 an. Mi-a dat ceva pentru constipatie, un siropel ,azi tre sa mergem sa-l luam.

Laura Ioana, felicitari! O sa fie bine!!

Micalasa, daca te referi la Jumper, am vazut eu in Metro, e vreo 3 mil (parca). Am vrut si eu sa-i iau lui Darius dar m-am razgandit ca greutatea max e de 12kg.

Simona, si Darius mai are nopti in care se foieste. Eu il culc pe burtica si nu mai am nici o problema.

Ciuf, ce zambarici studios ai! Pai sa-i dau eu lu Darius o carte, face vraiste foile, cu zambetu pe buze.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Laura Ioana
Cat ma bucuuuur!!!!Sa repeti testul, da?Vezi ca are grija Dumnezeu de tine?
Mai dragutele mele, noaptea asta a fost cam la fel ca cele trecute, frichineli la greu.Noe, l-am luat la mine in pat, dar degeaba.L-am pus si pe picioare si l-am leganat aproape toata noaptea si degeaba.
Catrinel, nu pot sa dorm in alta camera ca avem numai doua, una in care dormim noi si una in care doarme frati-mio.Si mai dureaza ceva pana ne mutam la casa noastra.
Alina, cand incepe foiala ii dau ceai, ca ma gandesc ca ii e sete, ca seara ii dau cereale, apoi incerc cu lapte, ca ma gandesc ca totusi e lihnit copilu.Il papa, da tot nu se linisteste.Ce sa-i mai dau dom'le ca nu mai pot.
Micaalsa, ma bucur pentru voi.Sa stii ca si eu ii dau Panadol seara inainte de culcare, dar degeaba, mai, degeaba!!Totul e degeaba.SA nu-i dai Iuliei suzeta, ca e dezastru.Dar nici nu cred ca ar lua-o, ca ei ii place titi.Of, saraca de tine, cat ai patimit si tu!!
Mai, am uitat sa va spun ca se foieste si cu suzi in gurita!!!Deci se pare ca nu asta e cauza majora.Altceva il deranjeaza.
Ce ziceti de Romergan?Cica e un siropel care il linisteste.Mi-a spus mosica lu' Edutu, care are bebe de 2 ani juma ca ii dadea cand era mic pt ca era ingrozitor de nelinistit.O sa sun pediatra sa o intreb.Dar mai astept, ca parca nu mi-am pierdut rabdarea de tot, si nici nu am lesinat inca de oboseala.
Aaa, inca ceva, sa stiti ca-l scot la aer, da' nu mult, ca e foarte frig, ma joc cu el, il las pe burtica, de fapt numai pe burtica sta, altfel nu prea ii place.Deci ziua se oboseste ff mult, adoarme singur in patut si nu se agita.Problema e noaptea.
Ada, buna idee!O berica poate nu-i strica .Minunata idee.Sa stii ca te invidiez!! Cum e dom'le posibil sa-ti doarma copilu asa, toata noaptea???Ce nerusinareee!!Sa te lauzi asa cand eu sunt indurerata.Reaooooo.Ia da un ness ca sa te iert.Sunt zombilici.
Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow Laura ce ma bucur! abia astept vesti de la tine! curaj ca totul o sa fie ok!

kim esti foarte normala...familia pe primul plan! Happy aniversary! la mai multe nunti de argint, aur, diamant etc!
Aliciei!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Simona, am scris in acelasi timp!
Bem impreuna ?
Poate ne vedem saptamana viitoare. Joi vin la Valcea si stau pana duminica.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc fetelor pt urari, sper din suflet sa fie bine de data asta! Va tzin la curent cu tot ce aflu, cu tot ce simt, OK?

Offf, de mult astep momentul asta!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Laura Ioana – ce fericire!!!!! Doamne, ce bine imi pare!!!!!!! Extraordinare vestile, iti tin pumnii tare tare tare!!! Va fi bine, stai linistita si ai grja de tine!
Ce-i aia SEU, mey?.....

Simona Toma, incearca sa-l faci sa nu mai doarma dupa 6 seara, joaca-te cu el, pupa-l, plimbati-va… poate daca-I mai obosit doarme mai bine.

In sfarsit zice si Oana mea silabe: da-da-da, ada-ada-ada, bo-bo-bo si a zis si bla-bla, ceea ce dovedeste un ascutit spirit critic hehehehe

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ile, LA MULTI ANI !!
SA-TI FIE VIATA, NUMAI LUMINA !!

Laura Ioanaaaaa !!! Nu mai zic nimic, imi vine sa plang .... stau cu inima cat un purice ... sa vii sa ne spui ca e totul OK, daaaa ???

Catrinel, SEU = sarcina extrauterina. Si, cum Laura are doar o trompa, iti dai seama ce ar insemna asta Dar sa nu ne gandim la ce-i mai rau. Sa gandim pozitiv, ca baietelul Laurei s-a gandit sa nu o mai lase pe mami sa-l astepte ...

kim, La multi ani fericiti alaturi de sotul tau ! Si, bineinteles, alaturi de Alicia (care mie mi se pare ca iti seamana mult !)

ciuf, vizionat pozele Si misto de tot melodia dedicata Ilenei. Auzi, tu imi dai peste cap toate ideile legate de ceea ce face o mama : adica, sta cu copilul de dimi pana seara si abia apuca sa-si faca un dus (ca mine) Cand colo, tu faci globuri, pui muraturi, citesti carti, faci excursii, ai grija de manicura, etc. Si mai ai si 2 COPII !!! Pe bune daca nu mi se pare ca detii un secret magic, esti vreo vrajitoare, ceva, intinzi timpul Te admir foarte mult, nu stiu cum reusesti.

P.S. Edit ca eram pe CAPS cand am facut florile pt Ile si nu se vedeau.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

simona - ia la mama si stai cumintica ca vin si eu, daaaa??? Cat despre laudat ... ma laud si eu cu ce pot, ca Maia cel mai bine doarme, aseara a adormit dupa baita si nu s-a mai trezit pana dimineata ... dar in rest nu sta in fund, nu stie sa citeasca si nici nu fumeaza ...

catrinel - SEU = sarcina extrauterina, dar nu e cazul Laurei, sunt sigura .....

kim - sa fiti fericiti si sa aveti parte de multe bucurii! De la noi

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Laura Ioana felicitari! nu am mai scris de mult, dar asa o veste mi-a dat impuls.
MP, ma bucur ca nu ne-ai parasit.
Mamici dragi, va multumesc ca scrieti voi mai des, ca in baza noastra, a celorlalte care intra rar, ar veni sfarsitul clubului.
Am zis sa intru si eu sa va mai povestesc, ca intre prietene. Traian incearca de 3 saptamani sa se ridice in picoare, si calca cu piciorusele stramb, adica pe glezna. mai ales cu dreptul.dupa 3 nopti nedormite ne-am dus la grigore alexandrescu la ortoped.(aveam senzatia ca are un picior mai lung).Ne-a consultat, ne-a facut radiografie de sold(are un tendon mai slabit-ceva de genu asta)-asta pentru lungime.Pentru glezna ne-a aratat sa facem un fel de masaj,sa-i fortez laba picorului in sus, spre afara, si sa mergem peste 2 saptamani iar. M-a certat ca l-am ajutat sa se ridice in picioare, a zis ca noi parintii am vrea sa mearga bebeii de la 6 luni. Mi-a interzis sa-l mai ajut sa se ridice, pana cand nu o sa se ridice singur de marginea de la pat, si nu cumva sa cumpar premergator. Sper sa se rezolve din masaj, asa cum am reusit si cu canalul lacrimal infundat, incerc sa nu ma gandesc deocamdata la ghips sau operatie.
va pup ca drag, ceela.

Traian 24.02.2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

ILE LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de noroc si fericire!

Laura Ioana felicitari pentru testul pozitiv. Tinem pumnii sa fie totul bine, fii optimista si gandeste-te numai la lucruri frumoase.

Ceela stai linistita ca masajul rezolva problemele la varsta lor si in general probleme de genul asta apar la cei grasuti. Pe mine pana la 2 ani m-au tot dus pe la doctori cu masuratori de picioare, gimnastica, masaj si nu am nicio problema. Eram grasuta si nu vroiam sa merg in picioare si probabil era si frica pentru ca am cazut cu premergatorul pe la 10 luni si n-am mai vrut sa ma ridic pana la 2 ani. Asa ca nu-l obligati sa faca ce fac alti copii de varsta lui, comparatiile nu au rost, o sa merga cand vrea el si o s-o faca bine.

Pupici

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput