hotel dragut timisoara sau buzias
noi, Daria si Mircea,luni facem 2 ani de casatorie. Si...fiti atente la ce m-am gandit. Sa rezerv o camera draguta,la un hotel de 3 stele, sa mergem acolo marti seara(luni nu se poate deoarece marti dimi Mircea are ex de soferit),sa ne relaxam si sa sarbatorim cuibariti intr-o camera draguta. Asta daca gasesc una mai...deosebita.
Am spus initial,ca vroiam in Buzias. Nu e departe dar totusi e mai...rupere de realitate decat in oras. Doar ca ,din cate am gasit pe net,sunt doar 3 hoteluri de 2 stele,de alea construite amu' 1500 ani,cu mobila veche si imbaxita. Si parca as vrea ceva mai deosebit. Mai departe de Buzias nu ma incumet sa plec cu masina(am carnet de doar 2 saptamani).
daca aveti vreo alta idee salvatoare,daca ati auzit de vreun hotel dragut si accesibil(cam 1mil 500 mii),sau de vreo pensiune faina in Buzias...v-as ruga sa-mi spuneti negresit!
multumiri anticipate!
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Raspunsuri
Ramona J spune:
Uite ca sint si eu de acord cu Guestus... Wow!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Guestus spune:
La Buzias o sa ai timp dupa ce iesi la pensie sa tot mergi...alta locatie nu ai gasit?
Ramona J spune:
Buzias e o statiune aproape moarta, n-am vazut vreun hotel de Doamne ajuta. In rest ai dreptate... Si eu am petrecut un asemenea weekend, tot la Buzias.
Dar daca tot e vorba de camera puteti gasi ceva dragut in Timisoara. Sint atitea hoteluri, sigur aveti mai multe sanse sa gasiti ceva deosebit. Si va imaginati ca sinteti la Paris!
Aniversare fericita si distractie placuta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
dariaevelin spune:
de ce nu? ca doar nu ma plimb prin statiune.Ma intereseaza camera sa fie faina,nu statiunea.Mai departe nu ma incumet(am carnet de doar 2 sapt si mi-e nitel teama),nu avem nici liber sa plecam in munti
Asa ca...decat intr-un hotel din Timisoara(unde traim zi de zi),prefer si Buzias, macar ma imbtat cu ideea plecarii din oras(chiar daca doar la 30 km)
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.