Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 26
gabriela_s spune:
neata fetele!
nu am mai dat nici un semn de mult,am fost cu serviciul si nu mai am chef sa stau si seara in fund in fata pc-ului![]()
si ca sa dam si noi raportul,am fost la control vinerea trecuta,cea mica are 1kg 300 , e o botoasa si o papacioasa.statea numai cu gurita deschisa,a scos limbuta la noi,a deschis ochisorii...a fost asa o dragalasa!pacat ca am uitat sa ii spun asistentei ca vreau inregistrare
eh,data viitoare...!dar am o poza frumoasa cu fetisoara : http://new.photos.yahoo.com/gabriela_s28/photo/294928803292144104/0
asa arata fetita mea mica in burtica

felicitari pepsi pentru bb mic ,sa ai o sarcina usoara , un bebe frumos si haplea sa fie!
va pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
29+
aelita spune:
Pepsi,sa stiica nu te.am uitat si am aflat ca acum esti fericita viitoare mamica de 17 iunie!!! Ne-am bucurat aici toate pt tine !!! Ramai o prietena nespus de draga si te mai asteptam pe la noi! Ai sa vezi ca de data asta va fibine totul !! Iti urez din inima sarcina usoara si nastere usoara si bebe sanatos !!
29+
Mai am o zi si schimb prefixuuuuuul!
aelita spune:
Gabriela,felicitaript grasunel,sa iti traiasca ,mare ,frumos si sanatos!
29+
Mai am o zi si schimb prefixuuuuuul!
ALINATXA spune:
Buna dimineata fete cucuitete,
Iaca m-am trezit eu prima din brigada .....hahahahaa......V-am facut la fiecare o cescuta de cafeluta asha ca miscati-va burticutele din patuc si numai fiti puturoase.
Pepsi ma bucur foarte mult ptr tine.Iti doresc o sarcina usoara ,fara probleme si un bebic sanatos si frumos
Mai aelita ma tot uitam in albumul comun doar doar te zaresc si pe tine acolo.Dar sufletul ca nici vorba de aelita.
Oana esti ok?
22+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Catalina spune:
Neata fetele,
Ne-am trezit si noi, am facut nitel curat prin casa si acuma ne pregatim de marea aventura, iesitul de sambata. Mama abia astept, zici ca imi da drumul la cusca.
Drumul il vom face pana la Cora sa completez bagajul de spital. Daca tot il fac, barem sa il fac cu folos.
Bebita mai imi da asa un shut, o manuta, nu se mai suceste asa tare cum facea odata. Mama, nu mai am rabdare pana luni cand mergem la dr ca vaz ca toate ati sarit de 1 kil. Sper ca si noi.
In rest, cam atat, nici un plan deosebit pt ziua de azi.
Hai ca mai intru mai tarziu, va pup
Cata 29+
aelita spune:
Catalina,vrednicuto,la ora asta si tu terminat si curatenia??
haha,saracuta,cica ii da drumul din cusca!
Eu inca nu stiu dca am sarit de kil,ultima eco am avut-o pe 22 august :(
Alinatxa,asa e,ai fost prima din brigada,ca eunu ma pun la socoteala ca nuam dormit,deci nu aveam cum sa ma trezec.
O sa fac un dush si plec ,nu stiu unde,de nebuna la cumparaturi,poate iau azi carut,ca inca nu am.Si nu mai stiu ce...vad euin drum.Ar trebui ceva pt bagajul ala de spital..si uite ca tot imi e lene.Poze inca nu am pus aici,astept sa se faca privat albumul,inca nu am parola si contul,si nu mai stiu daca a fost lasat public sau nu.Adica daca ne vedem doar noi sau tot trecatorul pe net.
29+
kateryna spune:
Pepsi, placerea a fost de partea mea. Intotdeauna o sa fi o prietena draga noua. Inca o data felicitari pentru sarcina.
Aelita, frumoasa camera ai facut ptr bebe. Deja le-ai montat aproape toate.
Asta ma duce cu gandul la un subiect ptr tema zile "Voi cand va apucati sa aranjati camera ptr bebe, nu doar sa le cumparati?"
Gabriela, frumoasa poza.
Vine barza
27+
George Anelin
Liuda spune:
buna dimineata
eu sant bine, vioaie, super, asa ca azi trecem la atac... farmacii, cumparaturi, am un plan cat o casa.... a am urcat pe cantar am 9 kile - deci cu problema ce am avuto am scazut un pic !!! e bine. Asa sa te tot imbolnavesti, ca cred ca ma simt mai bine mai ales dupa ce am urcat pe cantar!!!
fetelor e cald afata asa ca hai la plimbare !!!
va pup
si poate mai scriu
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 26 sapt si 5 zile
sraluca spune:
NEATA FETELOR
EU AZI MA MUT. ADICA AL MEU MUTA SI EU MA STRESEZ CA ALTCEVA NU PEA SUNT IN STARE. MAI AM DE IMPACHETAT JUMATATE DE CASA. DAR MERGE TARE GREU.
CE MA INGRIJORAZA E CA DE VREO 2 ZILE TREBUIE SA MA DUC SA GOLESC REZERVORUL DESTUL DE DES. SPER SA FIE DE LA FRIG, SA NU MA FI LIPIT DE VREO INF URINARA.
O SA VA CITESC DISEARA CAND MA LINISTESC DAR LASATI-O MAI MOALE SA NU IMI PERTREC TOATA NOAPTEA LA CALCULATOR.
VA PUP
sraluca
27+
Liuda spune:
bai da ce tacute santeti si azi....
bai fetelor atunci va las in pace si plec ca am o foaie in fata unde daca citesc ma apuca plansu'
am o saptamana cam aglomerata- numai luni am de facut... multe - sa-l aduc pe ala cu centrala ca sa-mi aeriseacsa sistemul de incalzire adica sa scoata aerul care cred ca s-a adumat in calorifere (el m-a anuntat de om ce bun este), am de facut certificatul ala ca sant chioara si sant programata pentru luni la unu... cu relatii, trebuie sa ajung la politie sa scot un act (aiurea), trebuie sa-mi fac analizele la ficat care mi-a zis dr. ca ma tot plang ca ma doare in dreapta sub coaste si sa fie gata pana miercuri ca sa ma duc la dr. cu ele. trebuie sa ajung la pedrichiura ca e treaba nasoala mai ales ca nu mai ajung la picioare..., sa ma duc sa platesc la intretinere ca nu am calcat pe acolo de vreo 4 luni..., sa cumpar o canapea/pat sau ce o sa-mi placa mai mult in camera copilului ca fara sa stie de marimea ei nu poate sa se apuce domnul cu mobila de comanda mea pentru camera de tineret, la farmacie sa cumpar de toate pentru spital si strictul necesar dupa spital, .... deci asta este cam o parte din plan care deja l-am scris pe o foaie ca altfel tare zapacita mai sant si le uit.... deci fetelor ce sa zic - am treaba nu gluma , nu mai zic ca nu am in casa nimic de mancare si trebuie sa fac piata, magazine, ce o fi si sa cumpar acasa plus nu am fructe si nu am mancat de vreo 3 zile nici un fruct (mai ales ca mi-a fost rau de nu am mancat nimic dap fructe) asa ca ma duc sa fac aprovizionarea pe o saptamana - iar ma trezesc ca cumpar mai multe prostii decat mancare normala, ia sa vedeti cum ma impiedic la raionul de dulciuri, nu de alta da am mai dat jos cu boala mea - asa ca acum trebuie recuperat!!! Fetelor va doresc zile bune - eu sant infipta in treaba asa ca va rog sa ma sustineti sa o duc la bun sfarsit!!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 26 sapt si 6 zile