Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
Daconst spune:
Am trecut sa va salut si sa va doresc we placut.
Am trimis parola si contiul la fete...sper ca a ajuns.
Irina,felicitari pentru printesa.Cit a fost echografia`?Asa-i ca poti face cite vrei daca leplatesti singura?
Anis,vazut burtica...tuguiata tare.Tare bine arati.Vad ca pe picioare nu ai pus deloc si poti purta blugi...eu nu.
Hainute bb
Dana 28+ 
Liuda spune:
fetelor ziceti-mi si mie tot de ce am nevoie acasa pentru bb de la farmacie- in caz ca face febra, in caz de diaree, in caz de... multe cazuri la care ma pot astepta cu copilul si sa am macar strictul necesar in caz de vreo problema de burta de cap de... masa ca nu le stiu ... Stiu fetele care au bb acasa.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 26 sapt si 5 zile
Daconst spune:
Alina,eu am cerut poze,dar nu le pot vedea.
Liuda,intra pe lista aia care am pus-o la link-uri utile.E scris cam tot ce-ti trebuie.
Hainute bb
Dana 28+ 
maria_irina spune:
buna!
ecografia a costat 110 euro. si pot sa fac cate vreau....dar asta imi ajunge mai ales ca in noiembrie am programare de la medicul ginecolog. oricum a meritata fiecare banut si daca aas avea bani as face in fiecare zi!
pupici!
irina 28+
MARIA-ANASTASIA
criss68 spune:
buna seara burtici,
Ati avut azi un spor la scris, incat pana am terminat de citit de 2 ori era sa adorm.
Raspund pe scurt la tema zilei. Nu am linea nigra, am luat 8 kg, majoritatea in ultimele 2 luni, voi avea cel mai probabil fata. Arsuri am avut la inceputul sarcinii, acum mai am uneori indispozitii digestive cu stari de greata suportabile, frecvent sughit (un sughit silentios, unic, nu cum ma apuca inainte zgomotos, odata pe an sau mai rar si ma tinea o zi intreaga) sau am eructatii. Nu iau nimic pt astea, mananc tot ce-mi vine, dar imi vine mai mult fructe si preponderent seara.
Dorm bine in orice pozitie, chiar si cu fata in jos- semiburta, nu am dureri de spate decat daca stau f mult intr-o pozitie incorecta - eu care am suferit de dureri de spate cumplit inainte, de ziceam ca nici nu o sa pot duce o sarcina decat eventual in pat.
Ma bucur ca in general sunteti bine toate, fara depresii si alte probleme. Cel putin acolo unde sunt, sunt reale, nu imaginare.
ylilimic, tare bune idei ne mai dai!
anis, si eu ti-am vazut pozele! Cat o fi cantarind bebelina ta acum? ca ai o burtica... nu-ti fie de deochi! Iar in rest nu ai pus mai nimic. Eu am pus oriunde numai unde trebuie nu. Sper totusi ca din cat am mancat macar cat de cat tot o fi ajuns si la bb.
Michelle, ne gandim la tine.
criss
26+ cu 
aelita spune:
cristiana70,eei,stateam eu asa cu burta goala,ash! daŽnu mai stiu ce am bagat..pe la final eram la biscuiti,puneam crema intre ei de zor.totusi am fost cam subtire,ca mi se golise dulapul de rontaieli.azi am bagat ceva la rezerve.
daconst,nici mie nu mi-auspus nimci de testul asta,nu stiudaca mi l-au facut saunu in primul trimestru.ca in rest,nu am mai facut altceva.
adinush,te-ai gandit sa mai daisi tu pe la noi!!eu nu am mai vazut-o de pe 22 august pe bebelina mea.abia luni merg la gineco,sa imi dea o programare la eco,sa vedem cand.
haha,de ce ai jelit,mami,poza?? de emotie,asa-i?? nu iti vine sa crezi ca ai ajuns aici! asa iispun si eusotului: iti vine sa crezi..cand neintrebam: doamne,cand o sa ajungem si noi in 3 luni??si uite ca..
cred ca si noi ne-am satura de sarcina daca am avea liftul stricat la nu stiu ce etaj!!
haha ai pus 8 kg ?? vezi,cand iti spuneam toate ca ai sa pui,sa nu iti faci probleme!lasa ca e bine.
aventura,ei e mult.cum sa fie,7 la 23sapt? pai chiar vreti sa ne tinem dupa grafic? cam greu.eu am 10 in plus.draga,graficul era asaaaaaaa,ca sa stim si noi despre ce e vorba
Michelle a aparut ? de cum m-am trrezit m-am gandit la ea,ca azia fost la medic.stie cineva ceva de ea?
Amaya,imi place tot ce povestesti despre copii.
femeia aia care a palmuit copila de doi ani ,trebuia sa o ia si ea in freza de la cineva,sa vada cum e.sa stii ca sipe mine ma revolta bunicile nervoase.cand se spune ca la batranete nepotii sunt cei mai rasfatati de catre bunici.daca nu e ins tare sa o creasca in lipsa mamei care probabil munceste,de ce nu o lasa sa o ingrijeasca altcineva?? am mai vazut din astea,care macar nu lasa copilulla bunicacealalata,nuuu,ca e orgoliul maipresus,in schimb cu nervii la pamant crestem noi,sa aratam noi ! din pacate am vazut si eu multe cazuri de bunici nervoase si care vor sa mearga nepotii pe sfoara.
Catalinutza,pai vecinul ala da gauri tot din plicitiseala ta! sa te scoata din ea!
ylilimic,moaaaaaa,salata boeuf !!!mmmmmm,auuu,vreaaaaauu!
daca sunt doar arsuri,se mai sting ele cu ce se sting,dar la mine dupa 6 luni s-au transformat in dureri,si nu mai e chip.
anis,iar au inceput cu masurarea burtii la tine ?? n-au ce face,frate!lasa-le cate o poza sa te studieze mai bine!
si pe mine ma mai iau unii ,cand vad ca am cumprata cateva lucrusoare si roz,dar in rst sunt toate culorile,mult alb si chiar bleu.ca ce te faci daca e baiat?? ei,astai! ce-o sa ma fac?? doar nu osa mor! il pun la paturica roz!
salina,mai daca as avea acum serbet,jur ca l-as manca tot borcanul odata!!! dulceata de cirese mai vreau,dar din alea normale,nu amare,si NU AM DE UNDE.O sa fac naiba comanda sa imi trimita prin posta.ca mor aici.
simkat,eu am fetita,sau asa se spune la eco,si am linia de la inceput,din prima luna.nu cine stie ce,nu se vede din avion,dar e un par crescut pe acolo ,mai inchis la culoare,in sir indian.
linia aia nu anunta sexul !! e linia de sarcina,adica e un semn ca esti insarcinata.la toate se vede,dar nu asa cum va ganditi,ditai dungoiul.dar un medic ar vedea imediat,oschimbare a pufuletului de pe burta,in sir indian.
cristiana70 azi am cazut din pat,adica pe langa pat!e a treia oara,ca am mai cazut de doua ori cu scaunul,m-am dat cu cracii-n sus.
anis,baga poze cu hainutele de la nasa din Paris! cred ca sunt o minunatie!
mushulico!! cum sa nu te tinem minte!?daca tu tre simti bine,nu e mult cat ai pus!
nadiuta,hai ca nu te cearta nimeni!
Alina,super apartamentul!!! imiplace faianta la bucatarie cudunga aia rosie .am mai vazut undeva,si imiplace.si canapeaua,si florile.si piatra.si baaaaaaaaia.suuper modern totul!!si camera albastra.E SUPERB TOTUL!!! sa stapaniti sanatosi !!! foarte frumos!
CaTALINA,Acum am vazut mesajul despre Michelle..deci mai e de asteptat pana luni.doamne,dar prin cate mai trece,saracuta! saracutele,si ea si micuta! sa dea dzeu sa fie totul bine,eu am incredere!!
anis.uite-o,frate,ce burta tuguiata are!! sa stiic afaci baiat !! haha glumaaaa.ca sa nuuiti de alea de te bat la cap.Ingrid,langa burtica,e un ingeras cu ochi albastri!!
maria irina,ai grija de grasunica ta si pe ala o sa il vada dumnezeu !!important e ca voidoua sunteti bine,intr-o zi ai sa uti de toate necazurile de azi!Maria-Anastasia e cel mai frumos dar de pe pamantul asta pt tine!!! si de asemenea tata nu aveti nevoie!!
Haricleea,e bine sa mergi la un al treilea doctor,cand doi se contrazic!! ca nu stii acum care spune adevarul.
pana atunci,stai la pat!
29+
Pepsi spune:
buna fetelor la toata lumea, e prima data ca intru pe acest subiect de ultima data, si vroiam sa multumesc persoanei care a pus o floare in dreptul meu pe lista voastra, m-a impresionat f tare gestul, am plins.....
nastere usoara la toata lumea si multa sanatate ca e cel mai important.
Flavia
+6, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic