Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Acum chiar sunt mai indignata ca niciodatasi imi doresc tare mult sa nu fii existat in societatea asta decacat!scuzati-mi expresia dar chiar nu ma mai tin nervii!!!
Sa va povestesc asadar dragele mele patania mea:v-am povestit ca am fost profund dezamagita de dr Calciucare mi-a spus ca am ureeaplasma si ca vai si vai si nici macar nu mi-a facut un banal eco pe care voi il faceti cred,lunar si am platit si un mil consultatia doar asa pe ochi frumosi si o reteta.Am fost la dr de aici din Pitesti sa vad ea ce zice.Mi-a spus sa stau calma cu ureeaplasma si sa iau tratamentul cu sumamed dar....fetelor,dupa ce m-a pus la ecograf am vazut ca placenta a coborat f jos pana aproape de orificiu.Acum sa va spun ca dr Calciu mi-a dat sa iau si ovule si sa fac si spalaturi intravaginale care sunt total contraindicate in acest caz!!!Deci idiotul asta in loc sa imi fac bine ma distrugea,daca imi aparea sangerare spunea ca e ca el cu ureeaplasma lui nici decum din cauza placentei de care el habar nu are!!!Si mai e si pelviana sarcina....
Mi-a recomandat si mie sederea la pat cat se poate de mult...
Acum,m-am hotarat,o sa merg la Giulesti!ce ziceti?cum e si pe acolo?si m-am gandit la dr Ion Ionut sau Moisea parca?ei sunt la Giulesti.Voi fetelor?e vre-una la dr Ion Ionut?sau stie maternitatea de acolo?Pe bune,ajutati-ma ca nu stiu incotro sa o mai iau iar in Pitesti nu nasc!clar!astia sunt aici macelari!!
AVENTURAAA ai putea fi sansa mea!!!eu am plecat de la serviciu in aprilie pe motiv de restructurare,luna asta mi-am bagat dosarul pt somaj ca am fost plecata din tara.Crezi ca este o solutie si pentru mine?nu prea am chef sa mai imi bat capul cu legile ca destul m-am enervat luna trecuta cezand ca imi pot plati eu asigurarile si etc...ce ma sfatuiesti sa fac?unde sa ma duc?VA ...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

va rog sa mi trimiteti si mie parola de la mail ul comun. multumesc

irina 28+MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Haricleea e bine ca ai aflat inainte de a se intampla ceva grav. Statul in pat devine sfant si in cazul tau...in rest...sper sa iti gasesti un doctor bun care sa te asiste de acum incolo.

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Michelle, offf, nici nu imi imaginez cum mai rezisti. ma rog pt voi, sa aveti putere. cred ca nu mai e mult si va linistiti si voi. hai, te rog, luni da-ne o veste buna!

anis ptiu, sa nu iti fie de deochi! nu stiu daca burtica ta e mare sau tzuguiata sau ambele, dar oricum e simpatica foc! ...si ce gradina frumoasa.

fetelor, weekend placut!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna seara fetelor!!!
Nu am intrat de dimineata pe forum dar nici nu se merita din cate am vazut - ca iar ati ajuns la tema mea cea afurisita - KILELE si manacarea!!! Dupa ce ca ma simt naspa mai scriti si voi de kg!!!
Pe messenger am povestit de ce imi este rau (mor de stomac dupa ce am mancat eri placinta) nu mai vreau sa intru in amanunte ca voi si asa santeti fiecare cu oful ei.
Sper sa ma simt maine mai bine si poate sa fiu un pic mai activa ca azi mi-am plans de mila pe unde am apucat!!!
Michelle sa nu disperi - eu zic ca totul e bine, lasa ca vin si rezultatele, tu odihneste-te si relaxeaza si copilul!!!
WE super va doresc !!!
si nu exagerati cu mancare (mai ales nu scriti de kile)!!!
va pup

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 26 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Michelle, iti tin pumnii sa fie totul bine.

Helenutza23 si Simkat, nu va mai panicati atat cu CF2 pentru ca e ok acolo. Eu am fost internata pe gineco de 2 ori pana acum in timpul sarcinii si vreau sa spun ca e chiar ok fata de alte spitale. Daca vreti va pot da un link unde sa cititi o descriere destul de amanuntita a nasterii la CF2 (cu dna dr Mihalache e adevarat-pe mine ma interesa ea ptr ca o sa nasc cu ea). Sa-mi spuneti sa va dau pe PM link-ul ptr ca aici se considera reclama.

Vine barza
27+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Simkat- mi-e teama ca ceea ce cauti tu n-o sa gasesti. Adica acele conditii de bun simt intr-un spital de Stat, fara sa platesti rezerva, no way. Mai bine te inarmezi cu o pereche de nervi tari si cu gandul ca in 3 zile esti acasa. Sincer, pe mine nu m-ar deranja sa impart salonul cu 1-2 mamici. Problema mea este closetul...este tare greu de folosit in primele zile (in special dupa cezariana, la naturelle nu stiu) si cum stiu ca pe tine te bate-un gand spre cezariana ... Pe mine ma batea dr la cap sa fac doar un pic de kk . I-am spus femeii ca eu n-o sa fac in veci decat la mine acasa, m-a lasat in pace dar mi-a zis s-o sun oricat de mic ar fi

Oana- lasa ca un pic de tristete si un strop de lacrimi mai trag si eu cand ma gandesc prin ce-am trecut si ce putea sa se intample. Important e sa ne pastram optimismul. Pe mine ma ajuta si visatul cu ochii deschisi, incerc sa-mi imaginez bebelusa desi nu mi-e usor. Sper sa semene cu fratiorul ei

Haricleea- te inteleg si nu pot spune ca ma mir. Este strigator la cer ceea ce ti s-a intamplat. Vestea buna pe care ti-o pot da este ca am citit lucruri foarte bune despre dr Ion Ionut. Acum nu stiu daca ai vreo recomandare, dar chiar si fara presupun ca e ok. Maternitatea e ...ca maternitatile din RO, nu straluceste. La prima sarcina am avut si eu ureaplasma, parca aceleasi valori ca si tine, eu am facut tratament cu Wilprafen, dar stiu sigur ca si Sumamedul e safe in sarcina.

Fetelor, ma omorati voi cu kilogramele. Mai, pana in 20 max nu va mai stresati. Pe bune, la sarcina cu David am luat 17 si le-am dat jos in 2 luni fara efort. Pe cuvant! Incercati sa mancati cat mai sanatos, atata tot. Si rasfatati-va, nu faceti o obsesie din chestia cu kilogramele. Hai ca va pup pe toate si va doresc WE minunat!!!!

ALINA 29+ si DAVID (3,3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Hop si eu la apel!

Cristinutz....cum ma sa cazi asa....vorbeam eu care pe la inceputul sarcinii m-am dus pe scari de-a berbeleacu'! Ai grija de burtica!

Haricleea eu zic ca te incadrezi!! Deci trebuie sa nasti cel mai tarziu la 9 luni de la data cand ti-ai pierdut calitatea de asigurat si sa dovedesti ca nu ai pierdut-o din vina ta, adica pe restructurare. Ai hartie de la firma? Uite link-ul cu toata legea!! http://www.casan.ro/default.asp?id=13
Cred ca poti sa suni sa intrebi chiar la Casa Nationala de Asigurari!

Aventura 23+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Oana nu e vba de milioane, garmastanul costa 300 mii dar are 20 de g, deci e un tub mic mic. acum nu l-am incercat sa vad cat se intinde, dar sa dai pe sani inainte ca sa faci masaj cred ca se consuma ceva. apoi daca ai rani de la supt-ul lui bb..iar trebuie sa dai.

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

marinar , se consuma intr-o veselie.da eu zic sa nu va dati de acum, ca va dati degeaba.
Pe urma incep produsele pt stimularea lactatii.La mine a mers galactogil, cei de chimen si anason de la hipp si nutrinatal (plafar)

Nu ati vazut pozeleeeeeee

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput