Sotii Dichiseanu - au divortat sau nu?!
Raspunsuri - Pagina 3
Andreea_k spune:
eu l-am vazut pe el acum un an sau poate chiar 2 intr-o masina pe o alee din padurea Baneasa , era cu una si se sarutau .Ea nu avea mai mult de 30-35.
Fiind in cursul saptamanii nu prea era lume dar totusi ar fi putut avea macar atata bun simt incat sa se fereasca.
( si apropos de asta : sa vedeti in fiecare an de 8 martie cati mosi si nu numai se saruta ascunsi prin masini in Herastrau pe la intrarea dinspre Ambasada Chinei )
viorela hoff spune:
pfui, groaznic! chestia cu mosii.
de-aia intreb ca mai era inca pe vreme lui ceasca cand mi se parea destul de batran, avea riduri si ochii mereu parca inlacrimati.
Vio
crista-s spune:
E neschimbat ca in tineretea mea ... cred ca se patreaza in formol ca la Antipa
Parca era mai potolit in gesturi , mai putin "vesel" ca de obicei cind numai el vroia sa fie prim plan si nevasta mai "acana" .. acum era intre cele 2 ( sotia si fiica ) iar cameramanul nu prea zabovea pe fata lui ci pe cele doua care pareau surori... Cred ca el la corp e mai "prapadit" dar cum aici statea priponit pe bancutza nu se baga de seama .... L-am facut praf din 3 rinduri .. sarmanul om
Oana spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
eu l-am vazut pe el acum un an sau poate chiar 2 intr-o masina pe o alee din padurea Baneasa , era cu una si se sarutau .Ea nu avea mai mult de 30-35.
Fiind in cursul saptamanii nu prea era lume dar totusi ar fi putut avea macar atata bun simt incat sa se fereasca.
( si apropos de asta : sa vedeti in fiecare an de 8 martie cati mosi si nu numai se saruta ascunsi prin masini in Herastrau pe la intrarea dinspre Ambasada Chinei )
Andreea ce tare esti, mai vino cu info din astea ca sunt distractive! Si adica zici ca Dichi o insela pe nevasta-sa la varsta asta matusalemica pe care o are? Wow.