Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Irina, stai sa ii treaca mirunei nasul asta si ne vedem
.
kristina, multumesc de sugestii.
Cristina, dar de ce nu isi face scolarul singur ghiozdanul? Nu tre' sa-l inveti de la inceput cu responsabilitatile?![]()
Ruxandra, felicitari pentru adormit repede plodul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
valen spune:
dana_Lucia
. Noi avem aici magazine romanesti de unde putem lua mici, dar e mai greu de ajuns la ele fara masina, asa ca stau si salivez pana una alta. Voi aveti in Olanda astefel de magazine?Eu azi nu cred ca mai citesc ce scriu fetele, ca m-a luat o pofta de nu mai mai pot; o sa-mi fac o omleta, poate ma mai calmez.
dana_lucia spune:
Valen
. Sunt si aici magazin si restaurant romanesc in Amsterdam si probabil ca voi da o fuga weekendul care urmeaza sa imi potolesc pofta!
O seara buna tuturor!
Dana Lucia si
Alberto
innaa spune:
hehe ia ghiciti voi ce mananc eu azi la cina...da da...ati ghicit! MITITEI!![]()
si asta nu pt ca mi-ati facut voi pofta ci pt ca asta mi-a cerut barbatul .
la noi sunt muulte magazine romanesti...vreo patru carmangerii(unde gasesti de la pasta de mici la salamuri, costite si pastrame pana la varza murata, zacusca, malai si de ce nu...Frutti Fresh.)
plus ca avem si trei cofetarii romanesti (dintre care doua fff aproape de noi)- chiar aseara am fost si am cumparat amandine si prajitura senator(ceva gen cremsmit )
de restaurante si baruri nu mai vb ca sunt cu duiumu'
si daca vreti poze noi
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
diana_n spune:
Dana_lucia eu l-am dus pe Petrut la o sala de gimnastica si la Gymboree (asta daca aveti si voi, ca eu deabia acum am descoperit ce e). Scrie-mi PM daca vrei sa ma intrebi ceva.
Innaa nici aici nu sar doctorii cu antibioticele, parca v-am povestit ca eu si sotul am avut laringita si ne-au recomandat inghetata si ice chips, apoi ne-au trimis acasa scrisoare ca avem un virus si antibioticele nu ajuta, asa ca sa stam cuminti si sa asteptam sa ne treaca.
In legatura cu imbracatul copiilor, sotul vrea sa-l tinem dezbracat pe Petrut exact cum fac americanii, dar nu ma lasa inima, asa ca il tin o idee mai imbracat.
Si inca ceva: acum pot sa ghicesc dupa imbracaminte copii din Europa de Est pe strada sau in parc. Am vazut unul de vreun an jumate cu bluza impletita si caciulita cu urechi, asa ca am intrat in vorba cu tatal lui sa vad de unde e. Era din Serbia ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
locca spune:
Imi pare rau ca v-am starnit asemenea pofte :). Desi eu nu sunt consumatoare, imi aduc aminte ca atunci cand locuiam in strainezia mi se facea pofta de mici.
Gata, nu mai vorbim, stati pe-aici.
Acum ca ma gandesc uite, valen, mie mi-e tare pofta de un burito de-ala de la mama lui (asta apropos de "ala"
). Si in general de mancarea mexicana.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Innaa e nu stiu unde sa caut altfel decat cofetarii romanesti
. Singura cofetarie unde imi plac mie prajiturile e in Vatra Dornei. In rest eternele prajituri taiate patrat, cu frisca fara gust, bleahhh.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
innaa spune:
hai ca am ras de m-am prapadit citind pataniile Irinei cu Vladut.
Ruxandra felicitari pentru performanta lui Matei de a adormi singur.
si daca vreti poze noi
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
diana_n spune:
Mai-mai, de ce rasuciti cutitul in rana? Eu mici am mancat anul trecut la zilele Romaniei pe Broadway, 2$ bucatica.
Pana in centrul NY facem cam 50min., dar inca vreo ora jumate pana in Queens la magazinele romanesti, cu trafic gen Magheru intr-o zi de sarbatoare, cu negri trecand alene printre masini. Eu sunt ok ca am lucrat 5 ani pe calea Giulesti si am vazut destule mutre fioroase, dar sotului nu-i place 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
mikimihaescu spune:
Antooo, nu-mi vine sa cred ce vi s-a intamplat! Chiar ca e pacat de poze, dar bine ca nu aveai acte. Bine ca sunteti voi ok acasa.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)