Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

M-am distrat copios mai devreme, imaginandu-mi cum isi da Victor de Antoanela cu pumnii in cap si Vladut de Irina cum bate scaunelul. Doamne cat sunt de dulci....Din ciclul "ce-o mai fi si asta" sa va zic ca si Teodora avea niste apucaturi ..de ex cand se enerva se balansa si se dadea cu capul de canapea, si o tinea asa pana ma scotea din sarite si o luam de acolo...acum nu mai face, se pare ca a uitat modelul, dar daca-l vede pe Victor s-ar putea sa-i vina idei Ca tot s-a facut copilul bine, pot sa o mai barfesc un picEa nu a vrut suzeta la inceput desi i-am dat-o de multe ori la colici cand cedam nervos ca poate poate, nu a vrut cu nici un chip. PAna la urma m-am bucurat dupa un timp, am zis ca e mai bine asa. Ei si acum la un an , de cand cu crizele astea cu dintii, nu am avut ce face si i-am dat-o de cateva ori. Ei, nu va spun ca deja de 2 sapt nu mai doarme fara ea , o cauta si noaptea si dim o gasesc cu ea in gura. E ceva de speriat cum a putut sa devina dependenta de ea, si eu care credeam ca i-o dau in joaca...Acum asa imi trebuie daca m-a mancat, acum sa ma scarpin Oricum toata ziua e cu mainile in gurita si a facut chiar si un prurit la manute, care se cojeste, cica asta ar fi cauza, eu initial am crezut ca e o micoza si am dus-o la dr.Deci pana la urma, ma consolez cu gandul ca e buna si suzeta, mai iau si mainile o pauza Cu ocazia asta va intreb si pe voi daca ai vostri sunt tot asa cu mana-n gura la greu?Valeu, cat am scris!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

catush, da, se vad pozele prin new yahoo. si cred ca te-am laudat si mai inainte.

si am scaun de masa ca al tau.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Innaa, faza e ca am banuit-o si eu de otita de sapt trecuta, ca tot ducea mana la ureche, dar dr a zis ca nu e, a presat-o la urechiuse si a zis ca la manevra aia ar fi urlat groaznic de durere in caz ca avea. Acum ce sa zic, sa se fi inselat??Nu-ti mai zic ca m-am gandit si la rujeola la un mom dat vazand ca nu scade febra aia, dar ei cica a fost rosu in gat. Am fost la 2 dr, ce-i drept, aici in Braila sunt cam pafaristi si mor la gandul ca nu nimeresc diagnosticul - mare lucru sa ai dr bun! NoeliaTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Dana Lucia sa stii ca eu am glumit cu "lauda", eu ma bucur cand citesc mesajele tale ca sunt pline de vesti bune si optimism :).

Anto asa peripetii ... da vorba fetelor voi sa fiti sanatosi, poze la la un an nu avem nici noi ca eu nu am fakut , am lasat pe altii care ....au fakut 5 poze si alea de la spate sau fara cap.

Norina si Vladi sta cu mana in gura daca nu are suzi, iar de bocit noaptea se intampla si la noi, adika nu bocit de friki, urlete , mai laes in perioade de dinti.

Catush se vad pozele, frumoasa Briana cu calmita, aia cu "tortul" trebuia sa o intorci inainte de o pui in album ca imi sucesc gatul

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

norina, radu are suzeta (pardon, suzetele, ca are vreo 5 ) in patut. i le dau la culcare. poate o sa pun la un moment dat un filmulet cum sta el cu o suzeta in gura, aproape adormit, si o scoate si baga alta suzeta, apoi iarasi ritualul descris. asta pana adoarme bustean. dimineata le culege pe toate din patut, se joaca linistit, iar daca il las prea mult (in week end), ia si arunca cate o suzeta din patut direct pe parchet. una cate una, de ma pufneste si rasul.

in rest nu-i dau suzi, decat in caz de agitatie maxima si plans.
dar dimineata cand sa-i aiu suzeta din gura trage cu dintii de ea de se lungeeeeste cauciucul ala...

cat timp il linisteste si il face sa adoarma mai usor... eu n-am probleme cu suzi. cel putin deocamdata.
(cand se joaca nu i-o las in gura ca baleste si se uda bluza pe el).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Alina e OK cu gilimelelesi da sunt in general o tipa optimista iar acum de cind cu nazdravanul de fiu-meu optimismul meu creste exponential!

Pentru cine vrea sa vada cel mai mare nazdravan ever, sa intre pe contul yahoo comun ca in citeva minute trimit poze acolo!

Doamne da ce "logoree" am azi!Ptiu, ptiu sa nu ma deochi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Pentru ca am ramas in urma cu urarile,acum incep:
DAVID , ALEXIA ELENA, ANDREI
LUCA MIHNEA
DAVID

Sa creasca mari si sa fie sanatosi!!!!!!!!!

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, multa multa sanatate

pentru MARIA - GABRIELA si IULIA MARIA

Mergi la inceput

MEME - felicitari,sa fie sanatoasaANA - MARIA, mancaciosa si somnoroasa..., asteptam vesti si

Kristinutza

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, vai ce rau imi pare ca m-ai sunat si nu am vazut! Dar n-am avut nici un apel ratat, nimic, habar n-am cum de s-a intimplat asa. Of, poate daca raspundeam te scapam de hotz.
Dana Lucia, cred ca Alina facea haz de necaz ... nu vezi ce titulatura si-a pus? (mama de tero) Ptiu, sa nu te deochi, da .

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput