Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 10
innaa spune:
Diana si sotul tau stie ce faci tu in parc?- ma refer la faptul ca te bagi cu taticii in seama...deci avea dreptate al meu barbat ca are mai multe sanse sa agate cu fi-sa in brate...- glumesc sper sa nu te superi uite o floare de la mine
si nu v-am zis..am fost la revizia de un an pe care am facut-o la aproape un an si-o luna. si cred ca suntem printre cei mai slabuti...9,300 kg dezbracata total si lungime 74 cm (asta nu stiu cat de buna de ca nu vru deloc sa stea linistita o sa o refac eu cand se trezeste) si perimetrul cranial 45 cm.
mai sunt copii atat de ¨usori¨?-sa zic asa-
asistenta mi a zis ca se incadreaza in grafic la normal...nici grasa dar nici slaba...ea are fallcute, asta o salveaza..
vaccin nu am facut ca aici nu se face...se face la 15 luni. am facut deja programare pe 28 decembrie.
mi-am amintit ce chestie misto aici...mai noi iti poti face programarile la medicii de familie prin internet.
si daca vreti poze noi
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
Diana si aici kg de carne de mici este 6 e...o varza murata 5 e si 10 e kg de branza...preturi piperate pe buna dreptate...la cat de pofticiosi sunt romanii...
si daca vreti poze noi
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
valen spune:
Oooooo Ina, cand vine vine de copii slabi, intreaba-ma pe mine cate kg are Sarah si te linistesti. Noi azi mergem la dr., la controlul de 1 an, insa Sarah la 12 luni avea 7840 kg, 75 cm si 46 cm, perimetru cranian. (eu sunt cea care nu crede sa fie altul mai slab) Acu sper sa fi depasit 8 kg, ca din cauza otitei a mai si scazut in greutate . Cu toate astea eu nu sunt ingrijorata pt ca asta este ritmul ei si asa a crescut mereu. Este un copil tare sanatos, mananca f bine si foarte mult, merge singurica , este receptiva si vad ca zilnic invata ceva nou la gradinita, asa ca eu sunt multumita. E adevarat ca daca o dezbraci s-ar putea sa te sperii, dar e rece afara si nu ies cu copila in fundul gol, asa ca imbracata arata ca toti copiii de varsta ei.
Locca, esti o draguta 
sarmisa spune:
Am fost si noi azi la bilantul de un an. Are 9.300 kg, 74 cm, iar perimetrul cranian 44.Asa ca Innaa mai sunt copii asa usori...
Mai are 8 dintisori si o maseluta. Trebuia in 24 sa-i facem vaccinul, dar dr a zis ca se poate si azi asa ca l-am facut. Sper sa nu existe reactii de nici un fel, mai ales pt ca sunt singura cu ea de 2 zile si voi mai fi inca 2. Dr. mi-a recomandat sa-i dau spre seara un paracetamol, supozitor, preventiv.
Si referitor la suptul degetului (Mayanna nu a avut suzeta) am constatat cu stupoare ca are batatura la degetul mare de la mana stanga, cel pe care il suge cand doarme sau cand se sperie de ceva.
Altfel sunt cam stresata...am luat brusc hotararea de a ne muta la Brasov...de fapt avem ocazia sa plecam de la o camera la doua. Si asta ne-a ajutat sa ne hotarm asa de repede. Ce e bine e ca acolo e si fratele meu si macar zic ca am familia aproape.
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
sarmisa spune:
si vreau sa mai zic ca va citesc, admir copii, sunt fericita de fiecare noua realizare a fiecaruia...insa mi-e mai greu sa scriu, mi se pare ca-s asa de neinsemnata si asa de nou venita ca... ![]()

valen spune:
Sarmisa, felicitari pt maseluta si mult noroc in noua casa. Cum sa fii neinsemnata?! Poate uneori nu ai nimic de spus, insa te poti baga in seama cu noi linistita. Si eu am scris mai des in ultimele zile, insa ma indoiesc ca am zis ceva notabil.
sarmisa spune:
valen multumesc de incurajari! 
Chiar sper ca mutarea asta sa fie spre mai bine!
Ioana75 spune:
sarmisa, toate am fost noi venite la vremea noastra
. Felicitari pentru bilantul de un an
.
Gabriela, bafta la doctor!
Irina Noeliei, felicitari pentru dimensiuni!
Diana lui Petrut, dezvolti skill-uri noi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
ege spune:
ca veni vb de alaptat ,eu inca mai alaptez si nu stiu cum o sa o intarc pe ege.imi e frica sa nu fac iar furia laptelui.am auzit ca exista niste pastilew dar au reactii adverse urate.ege suge din orice pozitie,din picioare,dintr-o parte,culcata....mai rau e ca ma dezberaca .nu mai pot sa merg nicaieri cu ea.trage de bluza si pana nu ii dau nu ma lasa.
vroiam sa va intreb ce vaccin tr sa-i fac la un an?infanrix hexa sau hib? cum au reactionat bb vostrii dupa vaccinul de 1 an?la cat timp dupa vaccinul de 1 an tr sa -i fac priorixul?
eu inca nu ma obisnuiesc cu frigul de aici.am venit de la 30 de grade la 10 grade.brrrr......
fetelor va recomand cu caldura OLUDENIZ.e raiul pe pamant.
va pup
maine vreau sa-i fac vaccinul.
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos