PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
crissa71 spune:
Amabella:parca descrii exact ce patesc eu cu Ciprian!Dar exact....eu ii mai dau si san si m-am gandit ca o fi de la ce am mancat eu..dar vad ca va confruntati mai multe cu problema asta...!Aseara m-am speriat urat de tot...asa urat a facut si dintr-o data!Plus ca de o saptamana mananca tare prost!!!!Caca e normal..dar aseara ii forfotea burtica rau de tot ..ca niciodata!Sau poate n-am fost eu atenta pana acum desi ma indoiesc!Am si un cantar prost nu pot macar sa vad daca ia totusi in greutate!
E posibil sa-l apuce colicii acum la 3 luni si o saptamana??!!!n-am schimbat nimic in alimentatie...El a mai avut 3-4 episoade din astea..n-a avut colici-colici..dar manca bine macar!!.
Sunt tare suparata....cum ma simt eu mai bine incepe el sa se simta prost sau sotului meu sa-i fie rau!!!CAnd zic ca gata..taci ca-i bine cum se-ntampla altceva!!!o s-o iau razna daca n-am luat-o deja!
Va pupacesc pe toate si va doresc sanatate si liniste!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
angelli spune:
Cit maninca bebelusii la trei luni? Andreas este un nehalit maninca si vomita mereu, se satura cu portie de 180 apoi vomita. Incerc de citeva zile sa-i dau mai putin dar face scandal rau de tot si adoarme foarte greu.De la scandal vomita iar.Orice fac, rezultatul este acelasi.180 este mult?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png
Sabana spune:
Neata fetele,
eu sunt zombi. bebelina mea s-a culcat frumos la 8, s-a trezit la 4, am luat-o cu noi in pat si pe la 6 s-a trezit iarasi, abia am reusit sa o adormim pe la 7 si ceva. La 9 ne-a trezit sora-mea cu telefonul. Vad ca este iarasi maraita si mie imi este un somn de nu vad pe unde merg. Cred ca durerile de sold sunt de la cat o tot ridic si ma fatai cu ea cand in sufragerie, cand in dormitor la noi cand la ea in pat.
Bulinutza ai grija de tine. Imi pare tare rau ca ai durerile astea asa de mari. Of.
Tweety sa stii ca nici bebelina mea nu radea la 2 luni. Mai ai un pic de rabdare.
Amabella nu stiu ce sa zic. Te inteleg, si eu sunt pe 7 carari si uneori depasita de situatie.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
ionelalit spune:
Salutare! N-am mai intrat de mult pe forum ca am fost plecati si noi un picut. Am si eu o problema. Bebe al meu nu prea sta in carucior. Cum il pun in carut cum incepe sa urle. In casa in schimb sta fara nici o problema pe spate, se joaca cu manutele. De cate ori ies afara am impresia ca ii este foame desi nu plecam de acasa nemancati. Deja nu ma mai tin nervii. Si acum ca s-a mai racit mi-e teama sa nu se imbonlaveasca cum il tot iau din carut si il bate vantul. Poate mai sunt printre voi fete cu aceeasi problema. Aveti un sfat si pentru mine?
Pupici!!!!
Mamica de Vladut
Tweety7 spune:
Sabana, Consi si Muuh saru'mana pentru incurajari. fetele scumpe! Eu ma panicasem oarecum, fiindca multe mamici povesteau despre puii lor ca sunt razaciosi la 2 luni. Mi-a mai trecut acum.
Sa va mai spun cate ceva despre cocutza mea si despre mine:
Clara - cu o saptamana in urma (la 8 saptamani) avea 5800g
- are un program tare nasol. Mai exact adoarme pe la ora 1 noaptea, fiind treaza de pe la 21, 22. Apoi, se trezeste pe la 5, 5:30, pe la 9, 9:30 din nou, iar de pe la 12 ziua nu prea mai inchide ochii pana seara la 18:30. Cel mult atipeste cate 10 min. Trage apoi o partida de somn pana la 21 sau 22 si o luam de la capat.
- are acum diaree, fiindca mama-sa, adica subsemnata, nu prea s-a odihnit saptamana trecuta si i-a afectat calitatea laptelui. (ii dau exclusiv san)
- plange mai tot timpul, desi nu fac altceva decat sa ma ocup de ea: ne plimbam prin casa, ne leganam (atat in brate cat si in balansoar), cantam, spunem poezioare si povesti, zdranganim jucarele etc.
Eu: - am dat jos 7kg la nastere si inca 11 in astea 2 luni. In total 18kg. Pana aici ati zice WOW, dar nu v-am spus tot. Dat fiind faptul ca m-am ingrasat 28 kg in timpul sarcinii, mai am inca 10kg de dat jos.
- de ieri sanii mei nu s-au mai intarit. Sunt atat de moi, incat nici nu par sa mai aiba laptic. Oare raman fara sau incep dumnealor sa se obisnuiasca cu noul statut de sursa de hrana? Parca s-a mai discutat subiectul si eu tind sa cred (dupa ce-am citit atunci) ca e vorba de varianta a doua. Oricum, astept lamuriri de la voi. Aaaa si cocutza n-a urlat de foame ieri. Un motiv in plus sa gandesc ca-i var.2.
la toata lumea!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
she_wolf spune:
Buna dimineata!
Ploua ca la nebuni si trebuie sa ma duc peste vreo ora si ceva sa-l iau pe Cristi de la gradinita. Si astazi nu poate veni sotul meu sa ne aduca acasa cu masina pentru ca are nu stiu ce treburi taman la ora aia. Si nu-i nici o sansa sa se opreasca ploaia.
Consi, sper sa n-o patesc chiar asa. Astazi sunt la ziua de carne, tocmai am pus grill-ul la incins, sa arunc ceva pe el.
Amabella, ar putea fi totusi dintii, lui Cristi i-au aparut chiar pe la 3 luni si jumatate. Arunca o privire in gurita lui.
Bb a avut o perioada mai lunga de somnic azi noapte, a papat pe la 21.30 si s-a mai trezit pe la 4, ceea ce mi se pare super ok. Apoi s-a mai trezit la 7.25.
Fug sa vad ce pap.
O zi buna!
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
emiliapop spune:
Tweety si eu tot 28 kg am luat, la nastere am dat 13 kg si de atunci nika si mai am de dat 15 kg asa ca ne luam de mana
Auzi da pe alea 11 kg cum le-ai dat jos?
Am si eu o obsesie cu kg astea si inainte de sarcina tineam cura de ingrasare ca eram prea slaba!!!
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
Ioana81 spune:
Buna!
Sabina tare mi-au folosit si mie cererile.
Eu mi-am schimbat buletinul in com. Pantelimon si deci nu m-am dus sa imi fac vreun dosar, mai ales ca mai am postanatal pana pe 6 noiembrie. Dar am zis sa sun si eu aici la primarie. In Buc am sunat si dosarul se depune la asist soc, aici la primarie. In Buc imi spusesera sa aduc si copie dupa cartea de munca si livretul de fam si nu stiu ce copie dupa cerere de ingrijire copil. Aici doar buletinele noastre si cn al copilului si cererile logic si adeverinta de la servici. BUn! Dar ma intreaba daca am depus in Buc pt alocatia aia fabuloasa. I-am zis ca nu ca deh daca m-am mutat si ce credeti a expirat! Cica 3 luni e valabila. Acum tb sa dam declaratii cum ca de ce nu am fost pana acum sa depun actele pt alocatie. Asta imi lipseste. Ah si in plus ca sa imi puna banii pe card imi cere o gramada de cereri si copii incat am cedat nervos. Deci astept postasul cu banii luna de luna.
Sabina stiu ca si voi aveti mai mult de 3 luniasa pb ai cu alocatia asta?
In rest noi suntem bine. La aproape 3 luni avem 7 kile si 65 cm. Andreea nu te speria ca si noi mai facem fitze cu mancarea.
De vreo saptamana a inceput sa scuipe sanul, se inroseste cand il pun la san si deci il mai pun cate 5 minute la cate un san seara si dim. Copil precoce. S-a intarcat de acum si tzatzele mele bubuie de lapte. Zau ca m-as duce sa hranesc si alti copii. Iar sa stau sa ma mulg sa ii dau cu bibe mi se pare o nebunie. As sta numai la baie. Drept urmare asteptam sa se retraga laptele stau numai cu comprese de apa rece. El mananca cate 120-150 ml lapte cam la 5 ore. Noaptea baga bine2-3 mese. Se trezeste fosaind, dar nu deschide ochii, ii infig bibe de 150 ml lapte , suge si apoi se culca singur. E un scump si un cuminte (ptiu sa nu-l deochi). Rade toata ziua!!!! Si vorbeste pe limba lui se cearta, ma cearta pe mine si cand ii este somn maraie il iau il legan 5 minute pe picioare si gata a adormit!
Are zile cand nu mananca decat cate 60ml de lapte la fiecare masa, dar avand in vedere ca ia cam 250-300 g pe saptamana, eu zic ca nu-s probleme. Asa ca Andreea las-o pe ea sa spuna cat ii trebuie.
Luiza (te-am sunat inainte sa nasc, nu stiu daca iti mai amintesti sa te intreb de Euroclinic si de Herghelegiu), vroiam sa te mai intreb daca ai fost la control la el, am avut o hemoragie la 4-5 saptamani de la nastere, am fost la el, mi-a facut eco si mi-a zis ca aveam foliculi, cu toate ca alaptam, si mi-a zis ca luna urmat vin rusii. Eu vreau sterilet. Dar rusii nu au mai venit. Si-s un pic ingrijorata. Si m-as duce la un control la el. Sper sa nu rada de mine cand ma vede acolo.
Despre kile ce sa zic, am avut o nastere f grea si la o saptamana dupa aveam cate kile avusesem inainte de a ramane gravida. Acum am cu 5 kile mai mult. Cum spun toate fetele, mananc si eu noaptea ca deh vine sotul, si asa mai palavragim si noi si dupa o zi intreaga cu Vald simt nevoia de relaxarea si refugiu in MANCARE!
Dar gata de sapt urmatoare incep regimul. Am downloadat cartea, multumita Larisei , sper sa ma tina.
GATA am terminat!
mamicile!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
anasia spune:
bulinuta , alternative gen acupunctura sau masaje, tratamente laser, ceva speciale nu ai pt coloana? uf, ai de tras, mai ales la vreme rea;
crissa, cand ii forfoteste burtica sunt colici, mie dr cand a venit i-a palpat burtica si se auzeau bolborosind intestinele;
ionelalit ai incercat sa-i dai papa sau ceiut in carut? si la mine mai urla in carut cand iesim in parc, dar se potoleste intr-un final;chiar intro zi era sa ma intorc din drum;
tot vorbeati cum va topiti dupa bebei, mie imi vine sa rad, mama denaturata ce sunt,cand o vad ca isi lasa buza in jos sa planga si face o fata asa de haioasa;sau cand face din ochi du-te-vino cand prinde titi in gura, cand isi tuguieste buzele si scoate sunete , imi vine s-o mananc;
anasia mami de Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
ionelalit spune:
Mersi anasia. Am incercat si varianta cu ceai afara si cu suculet de mar sau morcov. Le mananca de numa' desi iesim din casa imediat dupa ce a papat bine titi. Nu stiu ce sa mai fac ca de cele mai multe ori imi pierd rabdarea. El e un cumintel de felul lui numai ca afara vrea sa vada tot. Cred ca asta e baiul si nu stiu cum sa-l dezvat pana cand vom putea ridica nitel spatarul caruciorului ca sa vada si el ceva. Tre' sa mai crestem ca sa-l ridicam, sa nu ne stricam coloana. Daca este cineva care ar mai sti solutii... Astazi mergem la vaccinul de doua luni. Speram sa decurga totul normal.
Pupici!
Asan