PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 2
alina2006 spune:
larisa multumesc mult ca ti-ai adus aminte!!!
pt fetele cu probleme cu mancatul...cred ca suntem mai multe in aceeasi situatie...nu stiu ce i-a apucat pe copiii astia dar e enervant pt noi..a mea mananca cam 100 la fiecare masa adica aprox 600 ml pe zi, am fost cu ea de 2 ori la dr si mi-a spus ca nu are nimic...a luat chiar bine in greutate- si-a dublat deja greutatea de la nastere...ca si larisa am lasat-o asa cum vrea ea, nu mai insist ca de cate ori am insistat a vomitat si degeaba ma chinuiam!!!
va pup pe toate si sper sa ne vedem sambata in parc!!
mai am o rugaminte la muuh...cred ca ne-ai uitat pe lista daca m-am uitat eu bine...
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/album?.dir=6492re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Alina si Iana 17 iulie 2006
Sabana spune:
Si eu o las pe Alexandra sa manance cat vrea. Daca o fortez vomita. Atata timp cat ia bine in greutate si copilul este vioi nu ma stresez. Nici mie nu mi-ar placea sa imi bage cineva mancare cu forta pe gat. In schimb ea manaca destul de des, cam la 2-3 ore. In jur de 9 are ultima masa, iar urmatoarea e in jur de 5-6 dimineata.
Larissa aseara a fost prima noapte dupa 2 nedormite calumea, cand s-a trezit la 5.30. A dormit de la 0 pana dimineata. Am fost foarte fericita.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Mia. spune:
Elena Corina a avut 3544gramela nastere, ca am vazut ca nu e scris in lista!
Cam cit tre sa manince la 2 luni?Eu i-am mai facut proba suptului si mincase 100ml si mi s-a spus ca-i bine...Corina maninca de citeva ori pe noapte, citeodata si de 4 ori.
As vrea sa pun si eu poze, ca-i asa de rotunda si dragutza, dar nu ma pricep.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
bibi spune:
Sabina, poate ca din afara lucrurile se vad altfel dar....trecand peste divortzul parintzilor tai (de care din cate se pare tatal tau se face vinovat) eu una m-as bucura pentru tatal meu. Nu multi au sansa sau curajul sa traiasca astfel de experientze la varste asa de inaintate. De regula barbatul roman la varsta asta abia mai gaseste energia sa treaca strada, se vaita si se autocompatimeste cat e ziua de lunga si se complace intr-o letargie care-i mananca si ultima zvacnire de viata. Eu ma uit la al meu tata care e pensionar si zau ca nu-si gasesste de nici un fel locul in noua societate si nu e deloc impacat cu noua sa conditie. Trec zilele pe langa el una la fel ca cealalta, e aproape depresiv, bolnav si lipsit de vlaga. Cateodata ma intreb daca nu-i mai este sila sa se trezeasca dimineata.
Al tau, are sansa de a trai din nou senzatiile puternice ale omului indragostit si mai mult, gandeste-te cat de fericiti ati fost tu si cu sotzul tau cand ati adus-o pe lume pe Alexandra si imagineaza-ti ca exact aceleasi sentimente o sa le incerce si tatal tau anul viitor. Vezi vreun motiv pentru care nu merita sau nu are dreptul la o astfel de fericire?
Sper sa itelegi ce vreau sa-ti zic.
Si apoi...mai e ceva...gandeste-te strict la cate sacrificii faci pentru copilul tau...suferinta fizica, nopti nedormite, stres, grija zilei de maine, imcertitudini, etc....si imagineaza-ti ca peste 20 de ani Alexandra are sa te judece.
pika-pika spune:
Gata!Am citit pana cum tot ce ati scris cu Aina in brate.Are zile in care adoarme singurica in pat si zile in care adoarme f greu si suzeta in gura si in brate...Oricum ea doarme toata noaptea de la vreo luna jumate,cam asa...Acum adoarme pe la 10-11 se trezeste pe la 6-7,bea san si doarme iar pana pe la 10-11...
In schimb si ea mi-a facut figuri la laptic saptamana asta...Exact cum spune andreea25.Aina regurgiteaza si iar bea un pic,pana la urma am impresia ca se plicitseste sau se satura(si eu daca mananc asa in reprize ma satur mai repede).Problema la noi e ca are doar 5878g la trei luni...Mi se pare cam putin...Dar e f vioaie si nu arata slaba asa ca am zis sa nu ma steresez.Chiar ma uitam pe tabelul pe care l-a pus Consi la capitolul trecut si mandra mea e tare inaintata.Mi-a zambit la 2 saptamani cand am mangaiat-o pe cap...mi-au dat lacrimile,isi tine capul de la 6 saptamani,eu am impresia ca deja isi stie numele...Asa ca perfecta n-are cum sa fie(doar pt mine)
Acum ma duc si eu la culcare!
Pup mamicile si piersicutele scumpe!
P.S.Am filmulete cu Aina!Stie cineva cum as putea sa le pun pe internet?
Andromeda si Aina
poze cu noi
crissa71 spune:
Buna seara dragelor,
Larissa:asa am si eu zile cand totul eo.k. si zile cand asa si-asa si zile super naspa cand ma panichez!
Azi am ajuns la concluzia ca(dupa inca un eco si inca un ginecolog..care e cotat aici cucea mai mare experienta si cel mai bun) ca sunt eu nebuna !!!Probabil a fost o raceala puternica combinata cu durerile normale ale cezarienei ..pt.ca iarasi mi-au zis toti ca totul e o.k cu uterul si cu ooperatia.
Sa am grija sa nu stau in frig si sa am grija la ce mananc..sau mai bine zis daca e colonul sa vad ce-l deranjeaza si sa nu mai mananc..
Oricum se pare ca fac parte din femeile care au probleme cu cezariana mult timp de-acum incolo...ar putea fi firele care le respinge organismul...pe un fond inflamator...etc.
Oricum m-am simtit putin nebuna azi...cand mi-a zis ala ca totul e o.k cu operatia si tot insistam ca am dureri...acum ce vreau sa nu ma doara?!Cica cam un an o sa tot am probleme....
Acestea fiind zise chiar nu stiu ce sa mai fac!
Sa mai vin in buc sa ma "zgandareasca"altul?ca ala de azi m-a palpat de m-a terminat..nici acum nu mi-a trecut durerea!
VA pupacesc ca trebuie sa-mi hranesc cupilu!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
pika-pika spune:
Aaaa,am uitat sa spun ceva.Referitor la kg...Eu de cand am nascut dupa ora 5-6 mai beau doar o cana cu lapte,am slabit destul de repede dar de vreo 2 saptamani nu am mai pierdut nici 100 de g.Inca ii mai dau san Ainei deci nici vorba de dieta...De azi am inceput 40 de min pe zi de aerobic,sa vedem,pana acum faceam doar cateva exercitii...
Mamaluidavid tu i-ai pus cercei Patriciei sau ii vei pune?Aici nu pun cercei.
Pe 19 noimebrie mergem in Romania.Fetele din Bucuresti,unde pot sa-i pun cercelusi?
Andromeda si Aina
poze cu noi
cinta spune:
repede si eu pe aici, cat se cearta fii'mea cu manutza - probabil ca nu intra mai adanc in guritza
fetelor, am citit ca unele dintre voim mancati struguri si alaptati. mie la spital mi-a fost mentionat in mod special alaturi de alune, citrice, mere si pere ca fructe de evitat in timpul alaptatului din cauza de factori alergogeni sau din cauza de fermentatie in stomac, ceea ce produce gaze suplimentare. de asemenea, in timpul sarcinii mi s-a interzis sa consum struguri, desi eram moarta dupa ei pt ca sunt stropiti si cat i-ai spala tot ramane ceva chimical pe boabe.
va cred ca in Romania e vremea strugurilor si a mustului. imi lasa gura apa numai cand ma gandesc la via bunicii. dar mai bine reduceti consumul toamna asta.
multa sanatate si pupaceli la dolofani si la mamici
cinta
andreea25 spune:
sabana am incercat si pe spate culcata si la 45 grade.nu stiu ce sa zic vad ca si la mama mai face figuri desi la mama rade ca are ochelari si cred ca i luceste ei si ii place.cred ca pana la urma poate plange ca nu i mai e foame nu stiu e tare ciudat sa vad cum mananca la noapte ca deobicei papa bine ca e adormita.
pupici la fete ptr pareriandreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
Sabana spune:
Bibi imi pare rau sa iti spun, ca eu nu sunt de acord cu tine. Eu nu sunt de acord cu astfel de relatii. Nu mi se pare normal ca la varsta lui sa se incurce cu una de 31 de ani (de varsta sotului meu) si sa ajung sa am o sora cu un an mai mica decat Alexandra. Scuza-ma dar ma depaseste problema. Repet asa sunt eu limitata, dar cred ca anumite lucruri stau in educatie. In plus tata a fost combinat cu o doamna, la care eu am tinut tare mult si care din pacate a murit anul trecut de cancer la san, la 49 de ani. Anul asta la nici 6 luni de la moartea ei, tata a adus-o in casa ei pe tipa asta. La parastasul ei de un an, el se lafaia bine mersi cu asta in casa celei care a murit. Apoi anul trecut pe 14 octombrie l-am ingropat pe bunicul meu, iar anul asta pe 14 octombrie el facea nunta cu paparuda. Dupa ce cu o saptamana in urma a fost parastasul bunicului meu de un an. Au asteptat sa dea doliul jos ca sa faca nunta. Scuza-ma, dar e prea de tot. Bunica are cu ce se lauda la 73 de ani, bunica, strabunica, soacra mare si inca o data bunica.In plus el nu e capabil de sentimente, e un tip violent si betiv pe deasupra, si o va nenoroci pe nefericita asta pe viata. Va mai veni si un copil, care saracul nu va avea nici o vina. Asa cum eu si sora mea nu am avut parte de o familie fericita, din pacate nici acest copil nu va avea. El nu a fost in stare sa aiba grija de noi, dara-mi-te sa aiba acum la batranete de un altul. Mai mult decat atat la botez mi-au ajuns vb la ureche ca ar fi zis ce oameni de joasa speta sunt la petrecere si ce prost a fost ca a venit. Noi am facut botezul la biserica din fata casei si eu il vedeam de sus de pe geam, i-am spus sa urce in casa, a preferat sa ne astepte in curtea bisericii. Nici macar nu a venit sa vada cum a iesit casuta noastra. Cand am nascut, nu a venit nici macar cu o floare, mai mult i-a spus surorii mele sa ii cumpere ceva Alexandrei din partea lui,dar nu i-a dat banii. Astea sunt nimicuri pe langa cate lucruri grave i-am iertat. Dar acest copil si casnicia lui nu le voi accepta niciodata. Din afara se vad lucrurile altfel, dar pe dinauntru numai Dumnezeu stie ce e in sufletul meu. Nu pot sa zic decat atat eu am o singura sora, il am pe sotul meu si pe Alexandra, pe mama mea si pe mama sotului meu. Cam ei reprezinta familia mea.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos