Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
brianamica spune:
Vreau si eu sa ofer cate o floare
si un pupic
fetelor care ne-au incurajat si care sunt alaturi de noi !
Va multumesc si va imbratisez cu caldura.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Monica-Elena spune:
Pai ce efect sa astept Simona de la smecta ca ii dau de 3 zile si cioaca efecte.
Emaime la biotics spune ca poti sa ii dai 2 pe zi ptr diaree asa scrie in prospect. Vad ca ieri a avut 5 scaune si de ieri de la 17 a facut acum la 10 unul tot moale dar ceva mai legat. Asta dupa biotics, enterol,smecta si ceai de menta, orez si humana hn. Nici nu ii dau altceva sa pape pana nu imi face primul scaun normal.
Ema cat timp iai dat enterol?
lulu75 spune:
Am luat analizele. Flacaul meu bucalat, are o maricica lipsa de fier. Asa ca il duc la un centru de fier vechi si il las acolo sa roada fiare pana ii ies analizele OK.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
nique15 spune:
Neata la toate fetele!
Sanatate multa la copilasii cu pb de burtica si fundulet iritat!
Noi am fost din nou la dr, ne-a facut rinoscopie ca sa vada cat de mari sunt polipii si concluzia este ca sunt de marime medie, deci mai putem amana operatia! In schimb suntem inca racite, fara rosu in gat si avem mucisori - in nas, ca de curs nu curg. Asta este...
Simona, spune-mi te rog cum se numesc picaturile de vitamina C ca si eu ii dadeam inainte Sicovit fiole si le lua cu placere, dar acum inteleg ca nu se mai fabrica, fiindca nu am mai gasit nicaieri

Laura foarte frumos ce povestesti tu despre copii, cred ca esti topita dupa ei. Si eu stau cateodata la serviciu si mi se umezesc ochii gandind la ce a facut/spus copilita mea seara trecuta!
Yasmari si eu am avut aceeasi pb cu mancarea, de fapt cu lipsa poftei de mancare si i-am dat cam o saptamana Sana-sol si se pare ca s-au mai schimbat putin lucrurile... asa ca eu consider ca in cure scurte, fara exagerari, vitaminele nu fac rau!
Vali, felicitari lui David pentru mers! De-acum incepe distractia adevarata!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
ema.nu.ela spune:
monica,
cred ca poti sa-i dai ca si eu i-am dat in prima zi dar impropriu zis ca i-am pus in ceai niste smecta si n-a prea baut din el.
deci mie pediatra mi-a zis timp de 5 zile cate 1 plic enterol si 1 plic baby biotics de 2 ori pe zi. si mancare regim lejer. mar cu banana copt si branza de vaci si cereale de orez. si supa de pui cu morcovi. si orez cu morcov.
la mine a fost asa: i-am dat 5 zile si dupa 3 zile isi revenise complet. apoi am trecut cat de cat la fructe crude dar iar mi-a facut. asa ca i-am mai dat inca vreo 3 zile humana hn cu enterol si biotics. si apoi inca 4 zile i-am dat seara cate un plic enterol si dimineata un plic biotics, timp in care am revenit complet la alimentatia obisnuita. si apoi gata s-a remediat.
si nu tine copilul nemancat daca nu vomita si are pofta de mancare. ca are nevoie de saruri. doar daca nu vrea sa manance sa-i dai solutie cu saruri sa compenseze dar ar fi bine daca ar manca.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos Ema. O sa ii fac un piept d epui la gratar sau pe teflon ca sincer altceva imi e frica s aii dau.
Eu ii dizolv smecta in 5 ml ceai de menta si il dau cu seringa d enurofen. Dar le ia mititelul.
ema.nu.ela spune:
monica,
depinde de organism dar mie mi s-a parut ca cel mai bun efect la avut enterol-ul la maria. ca in primele 2-3 zile cu diaree eu nu m-am alarmat f tare si i-am dat doar un pic de regim si niste smecta si niste biotics. si fara rezultate. oricum biotics e doar pt refacerea florei microbiene din stomac nu e anti-diareic. enterol e pt diaree acuta.
a si in laptele humana hn ii puneam si cereale de orez de la milupa sa fie mai gros. si manca la greu rondele din orez expandabil.
yasmari,
daca anemia e doar usoara nu se recomanda fier. doar alimentatie bogata in fier. in special ficatei de pui. cel putin 2-3 pe saptamana eu asa ii dau mariei. daca e anemie nasoala atunci trebuie dat si fier chiar daca are si efecte secundare si nu se absoarbe asa de bine ca cel din alimente.
oricum astia prin carti zic ca pana la 2 ani o usoara anemie e normala pt ca ei cresc mult si ca urmare consuma mult. exact cum e normala si anemia usoara in timpul sarcinii.
Laura25 spune:
Buna!
Ei, fetelor, acum sa nu credeti ca la noi e numai roz si "ha,ha,ha". Avem si noi nervisori, crize de personalitate, mofturi si dorinte de alintat.
Ioana, ai aflat daca Simina a fost in revista? Cred ca am si eu numarul, dar am imprumutat un teanc de reviste cumatrei mele si inca nu le-am recuperat.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
nique15 spune:
Laura, nu am aflat inca
. Mi-a promis Albinutzza ca se uita ea si imi spune, dar cum ea nu a mai intrat... probabil ca nu este... Daca te poti uita si tu, chiar daca nu acum, astept un semn, chiar daca rezultatul e "negativ"!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
pisicut spune:
Dorim multa sanatate puilor bolnavi, refacere rapida si multa putere mamicilor! 
Laura, sunt convinsa ca nu este totul roz la voi, dar asa frumos povestesti despre sthrumphii tai ca intotdeauna rad.
puii, la cat mai multe.
Valcampan, Felicitari pentru primii pasi ai lui David. Tinem pumnii pentru vreme frumoasa in weekend sa va distrati afara.
Yasmary, in legatura cu vitaminele, eu nu i-am dat deloc lui Alex si doctorita mea nu a vrut sa-mi dea si mereu imi spune sa-i dau cat mai putine medicamente. Si Alex mananca putin si are 10kg si vreo 78-80cm, dar este bine sanatos si nu imi fac probleme
Acuma fug ca s-a trezit galusca.