** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

M-ati spart, aveti un ritm la scris ca abia reusesc sa va citesc.
Mersi de raspunsurile cu laboratoarele de analize. M-am uitat si la medsana pe site, stiam ca la ei sunt scumpe dar tot nu fac toata lista pe care mi-a dat-o medicul nush cum se face ca peste tot e cel putin o analiza pe care n-o lucreaza, evident de fiecare data alta. Asa ca pana la urma am zis eu ca nu mai calc la PULS dar pana la urma e cel mai indemana si aproape de casa, o sa merg acolo pentru o parte din analize, iar restul le fac la victor babes.
Si eu plang la toate filmele. Nu conteaza ca sunt comedii, daca e vreo faza mai siropoasa da-i si plangi
Mey, mesajele intra alandala pentru ca userii se logheaza pe doua servere diferite, si unul din aceste servere are o problema cu ora, nu e sincronizat cu celalalt. Incercati sa va logati toate pe http://forum.desprecopii.com/forum si o sa postam toate in ordine, macar suntem pe acelasi server. Cu fetele noi cu mai putin de 10 mesaje am explicat de ce dureaza pana le intra mesajele.
Ralucami, eu votez pentru nasterea naturala cu epidurala, desi daca e adevarat ce se zice ca a doua nastere e mai rapida ca prima s-ar putea sa nu mai reusesc sa ajung la spital in timp util daramite sa-mi mai monteze si epidurala Prima data am nascut in 5 ore de cand mi s-a rupt apa. Si acum am de gand sa stau si mai mult la dusul de dinaintea plecarii la spital Adik o si caut cu lumanarea... Cat despre refacerea de dupa, Iri sa nu te superi pe mine, dar eu nu am patimit atata. Am condus din a 3-a zi, la PC am stat din a 4-a zi, nu am avut probleme cu firele sau cusaturile. Nu zic ca nu ma mai durea deloc, dar era suportabil, puteam sta si o ora pe scaun. Eu zic ca depinde de fiecare, se lucreaza cu materialul clientului si mai depinde si de medic, ca daca are mana de macelar si nu se mai poate opri din taiat, imaginati-va ce delicat poate un macelar sa brodeze...
Am facut si eu testul pe situl ala si mi-a iesit baiat. Dar am verificat pe primul copil si mi-a dat fata, asa ca eu zic ca se adevereste doar intr-o anumita masura. Asta imi aduce aminte de indicatiile unei profe din liceu referitor la un examen grila: daca nu stiti alegeti ceva, orice, ghiciti, si tot e o sansa sa nimeriti. Asa si cu situl asta.
Didialex vad ca circula vestea despre T cum ca nu e frizer. Deci eu cand am fost acum la el nici nu am apucat sa schimb mai mult decat 2 cuvinte cu el. Am dedus ca mi-a dat voie sa iau metoclopramid luand in calcul starea in care ajunsesem. Stii cum scrie pe toate prospectele de medicamente: nu exista date certe, dar se ia in calcul raportul beneficiu/risc. Probabil si aici la fel. Asta si pentru ca la prima sarcina ma plansesem ca am greturi, si fiind prima sarcina mi se pareau insuportabile si cand am intrebat ce pot lua mi-a zis ca oricum daca iau ceva nu ma va ajuta pentru ca greturile sunt produse de prgesteron si ca sa scap ar trebui sa nu mai am atata productie, ceea ce ar fi kiar naspa. SI m-a calmat.
Oricum eu nu am de gand sa iau imediat ce am o greata, ci daca vad ca iar ajung in starea de a nu ma putea hrani si hidrata. Mi-a fost super rau, si acum beau apa ca disperata. Desi crede-ma inainte sa-mi fie asa de rau cum mi-a fost si eu imi doream sa iau orice sa-mi treaca greturile. Dar de frica nu luam. Acum ca stiu cum pot ajuge sa sufar deja ma ingrijorez doar de la trei concerte la buda in sus
Concluzia este ca T. nu a avut timp sa ma lamureasca ce si cum cu metoclopramidul, iar eu te sfatuiesc sa iei doar daca nu poti manca sau versi tot ce mananci.
Valentina, igg inseamna ca ai avut in trecut toxo. igm cum e? ala daca e pozitiv e naspa, desi eu auzisem ca se formeaza o oarecare imunitate dar sigur suta la suta nu m-am lamurit niciodata.
Mica, vezi ca si Radoi e la CMU, o prietena buna a nascut cu el si alta e pacienta lui. Foarte multumite amandoua.

Hai ca am scris un ditamai mesajul daca nu aveti rabdare puteti sa-l sariti.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

Draga Iri, piticasigogsica, eu sunt aceea care vorbeaaaaaa.... la doamna D aveam unele semne de intrebare, m-ai speriat un pic chiar tu, cu istoria taieturii.. si in seara aceea i-am aratat lista analizelor facute la indemnul endocrinologului (ca am hipertiroidie si tre' sa merg cu medicamentatia pana la final...), care continea si vreo doi hormoni ovarieni. Ea mi-a spus calma ca oricum imi recomanda gravibi... ala de zici tu ca l-ai luat cu succes si ca nu o intereseaza, oricum, rezultatele analizelor . De ce? probabil fiindca am 35 de ani si sunt la prima sarcina. Mi se pare straniu, am reusit singurica sa raman insarcinata la a patra incercare din viata mea, nu am avut avorturi de nici o culoare... urmatorul medic mi-a facut un consult, usor, in interior si mi-a zis ca surprinsa ca... interiorul meu arata ca la o varsta de 25 de ani. Am venit panicata de la doamna D si... am inceput sa intreb prietene, am cautat pe net... acum am gasit un tip simpatic cu experienta la CFR2, mi-a fost si recomandat de catre o asistenta de acolo...am mai scris pe forum aici despre el, ma opresc, sa nu se creada ca fac reclama. povestea ta m-a marcat, sa fiu sincera, nu imi doresc asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

am ramas graviduta singurica... adica fara sa fac tratament... vreau sa spun... sotul meu a avut un rol important, recunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Androix, IgM a iesit negativ. M-ai mai linistit un pic, multumesc. Dar tot stau cu sufletul la gura pana maine, cand ajung la doctor.

Piticasigogosica iti multumesc pentru "bun venit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Theolumi, imi place mult cum gandesti. M-ai incurajat enorm. Ai perfecta dreptate...noi suntem prea mici, furnici in fata puterii lui Dumnezeu.Mi-a placut enorm mesajul tau.

Noi suntem 4 zile intr-un orasel dragut, Charleston, in Carolina de Sud, iar ieri a fost ziua sotului meu. Am rezervat din vreme o masa la un restaurant pe malul oceanului, ceva romantic, sa-i fac o surpiza...Ne-am suit in masina pe la 7 sa ne indreptam spre hotel si din senin m-a apucat o voma..noroc ca am pungi de plastic in masina...Tot drumul pana acolo mi-a fost rau..am ajuns acolo si mirosea a peste, m-a apucat si mai rau de se uita lumea la mine cu mila dar si cu sila...dupa o masa copioasa, sa vezi o tipa vomitand in fata restaurantului nu-i un peisaj prea pitoresc....dar ce sa fac???
Pana la urma ne-am intors spre hotel si barbata-miu si-a luat un hamburger...Ce mai zi de nastere..Si nici nu i-am luat cadou ca am zis ca surpriza este acea cina romantica..Dar asa a fost sa fie.
Acum sunt la hotel si el este la curs(suntem aici ca are un curs platit de firma), ma plictisesc de mor..iar hotelul este la jumate de ora cu taxiul de centru. Asa ca azi voi citi, ma voi uita la TV si voi fi cuminte.
Va pup pe toate mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Theo,nu am inteles f bine din expunerea ta ,de ce ai renuntat la doctora D.Oricum important e sa gasesti medicul cu care sa te simti in largul tau.Si nu inteleg legatura cu faptul ca ai ramas gravidutza "singura"?
Nici eu nu sunt in culmea fericirii cu ea,dar deocamdata asta e.
Andreea te cred ca ti-a fost usor dupa nastere,de altfel natere normala=fiziologic=ok.
Problema mea poate e din mai multe sensuri :
- a taiat f mult desi nu era cazul de teama,se presupunea ca Iris era intaziata(la 42 sapt) si mie nu m-i s-a rupt apa,mi-a fost rupta,apa care nu mai era deloc.Nu uit ca mergeam la spalaturi si se minunau asistentele alea de taietura mea...
-brodatul a fost ok,acum se vede f putin,iar disconfort nu am,adica sunt aproape noua,insa ata(cum se cheama ea...)cu care m-a cusut era proasta.Am avut nenorocul sa nasc in perioada in care se aprovizionasera de la un furnizor prost.Am inteles ca f multe femei avusesera probleme.
-poate e de vina si "materialul clientului" ma gandesc ca si mama se plangea ca s-a recuperat mai greu...desi carnea mi-e buna ma refac repede nu fac vanatai..hmmm?!!!
Eu totusi cred ca taiatura a fost prea adanca :4-5 copci resorbabile si inca 3-4 pe exterior de scos si inca imi amintesc ca era sange peste tot dupa ce am nascut...
Sper ca nu am speriat pe nimeni,oricum voi avea o discutie du doctora pe tema asta,fiinda in orice caz nu mai vreau sa trec prin ce am trecut!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Am recitit mesajul si rad singura...de ce am folosit eu de atatea ori cuvantul "hotel", Poate pentru ca azi toata ziua sunt tintuita aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vali bine ai venit in odisee!!!

Androix si Liviana - alegerea dr. Irina Pacu (Spitalul Pantelimon, Medsana si Medical City) a fost pur intamplatoare insa acum sunt f multumita de ea. E altfel decat dr. Bechir, mai umana, mai apropiata.
Si am avut si noroc. Medical City este clinica unui prieten si nici acolo nu platesc (la CMU am abonament si aici imi fac toate analizele pt ca am si medicul de familie tot aici).

Pupici.

O sa am un baietel

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor abia m-am trezit,am dormit o ora si culmea am dormit una si pe ora 1.bb ma face sa fiu foarte somnoroasa si lenesa.
si burtica e balonata tot timpul, dar nu ma deranjeaza cat timp ma imbrac in trening.
iar in ce priveste modalitatea de a naste nu cred ca mi-as dori sa o fac natural, caci sincer sunt cam stramta si sigur n-as scapa de taietura, si din alt punct de vedere nu i-mi permit rinichiutii mei.am avut probleme cu ei de mica si doctoru meu se teme si asa ca in trimestrul al treilea o sa-mi creasca tensiunea prea mare din cauza lor, si de aceea tind sa cred ca o sa fac cezariana.dar asta ginecologu hotaraste impreuna cu doctorita mea de rinichi.
mica0307 deja ai putut sa-i vezi sexu?felicitari
pupici burticilor.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Androix si eu am observat faza asta cu intratul pe site. O sa intram direct pe forum de acum ca sa avem si noi o logica la mesaje.

Fetelor am si eu o MARE RUGAMINTE la voi. Sa va scrieti in semnatura numarul de saptamani. PLEASE

Mica 9+

Mergi la inceput