buna!
eu sunt abia in saptamana 30, poate e devreme sa ma gandesc la alaptat, oricum am citit la grupul de mamici unde trag eu cu ochiul (nu zic care, ca ma urecheaza:) ca decat sa ajungem sa alaptam mai devreme decat doream, mai bine lasam pregatirea sanilor de-o parte.
acum...ideea e ca eu am mameloane ombilicate, si la baietelul ce l-am nascut acum 2 ani si ceva, m-am chinuit degeaba cu alaptatul,laptele venea greeeeu printr-un singur orificiu, din mijlocul mamelonului, orice metode am folosit (pompa, mameloane siliconate, ceaiuri pt lactatie, pus copilul la supt de cate ori plangea, muls manual, injectii pt desfundare de canale, etc- etc) au esuat pur si simplu, mai mult de 30 ml nu scoteam, asa ca baietelul dupa ce transpira cate juma de ora la supt, tot flamand era si nu adormea pana nu sugea cei 100 ml de Humana. Asa am tot insistat vreo 2-3 luni apoi mi s-a facut lehamite si am zis ca de unde nu e nici D-zeu nu cere si am renuntat la a ma mai strafoca, am luat cutia de Humana si gata, suptul l-am lasat asa ca metoda de relaxare pt baietel pt ca-l calma si adormea usor.
am intalnit medici care, sustineau ca nu am facut ce trebuie, ca trebuia sa imi pregatesc sanii si as fi putut alapta. Nu stiu ce sa zic...de ce unele femei nu au lapte sau au mameloane din astea ciudate? la maternitate am vazut unele mamici cu niste mameloane ca stropitorile asa tasnea laptele printr-o gramada de orificii, sau le curgea de le uda camasa, eu ioc....
asa va fi si la bb2?