Iasule, mandra cetate (43)
Raspunsuri - Pagina 6
GabrielaG spune:
Neata, neata, Raluca vad ca ai fost matinala azi. La municipal am sunat si e 1,6 mil camera...asa ca...pas.
A ramas Conestul in picioare, sa vedem acum daca vor fio si cond acolo.
Pupici si o zi frumoasa. Termometrul arata minus un grad dimineata la mine.
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Neata, neata, Raluca vad ca ai fost matinala azi. La municipal am sunat si e 1,6 mil camera...asa ca...pas.
A ramas Conestul in picioare, sa vedem acum daca vor fio si cond acolo.
Pupici si o zi frumoasa. Termometrul arata minus un grad dimineata la mine.
Gabriela si baietii
"matinala" la 12 asta-noapte...
tot asta-noapte, pe nu stiu ce post, zicea ca la Iasi sunt -3 grade
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
GabrielaG spune:
Slaba miscarea astazi...v-au inghetat mustatile?
Hotelul Conest deja nu mai are locuri...asa ca se vor descurca pe cont propriu. Am vrut sa ajut...sincronizarea nu a fost buna.
Pupici,
Gabriela si baietii
amironeanu spune:
Salut!
Ma bag si eu ca musca in lapte ca am citit numai ultima pagina. Gariela, la nunta sorei mele am inchiriat camere la Hotel Ceramica, in Tudor. Era un mil. camera parca.
Noi suntem bine, ne curge nasul si mie si Stefaniei de o luna de acum, eu m-am saturat, dar pe ea nu pare sa o afecteze. Este vesela, mananca bine, doarme bine, ii place la cresa, dimineata ma pupa si ma iubeste si apoi fuge spre educatoare. A invatat si poezii si mersul piticului si mersul cu spatele si exercitii de gimnastica, per ansamblu este fericita si eu multumita.
Daca se face intalnire venim si noi sau numai eu, dupa cum se organizeaza.
Pupici multi!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alexz spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Eu am vazut ora 08 sus, asa ca am dedus ca e adevarat.
Gabriela
Mai sus scria "00.08". Adica miezul noptii si 8 minute
lullabay spune:
Hello tuturor!!!!!
Nora desi is zombi am ras cu lacrimi ...
Ajutor!!!!!!!Mamicilor cu experienta...am nevoie de un sfat..
Baiatul meu (Doamne ce bine suna!!nu-imi vine a crede ca pot sa spun baiatul meu!!!)dormea bine pana acum cateva zile..adica soamne legate de 3-4 ore...de 3 zile nu stiu ce s-aintamplat nu mai doarme aproape deloc..cred ca in 24 de ore maxim 8 ore ..si are doar 5 sapt jumate si ar tb sa doarma 16 ore...noaptea mai devreme de12,30 nu adoarme si apoi din ora jumate in oar jumate...pr e ca nu se trezeste pt papa..manaca putin.si gata.Iar ziua e groaznic...il adorm in brate..il asez in pat si incepe sa tipe ca din gura de sarpe...il iau in barte..repteam operatiunea...am facut asa si o ora...si nu adoarme..daca avem mare noroc...adoarme 10 minute-maxim 15 in patut si se trezeste apoi..nu stiu ce sa mai fac..l-am lasat si sa planga putin...crezand ca poate e rasfat..da nu-i...
Alta pr nu vad sa aiba..mananca..ia in greutate...zambeste,gangureste..da nu doarme
Am vazut de cateva zile ca incepe sa i se inroseasca vaccinul din spital BCG-ul...da nu vad sa il doara adica daca il ating acolo nu se supara..
Ati avut si voi astfel de pr?ca nu stiu cum sa fac sa doarma..si eu pe langa el
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lullabay
... de 3 zile nu stiu ce s-aintamplat nu mai doarme aproape deloc..cred ca in 24 de ore maxim 8 ore ..si are doar 5 sapt jumate si ar tb sa doarma 16 ore...noaptea mai devreme de12,30 nu adoarme si apoi din ora jumate in oar jumate...pr e ca nu se trezeste pt papa..manaca putin.si gata.Iar ziua e groaznic...il adorm in brate..il asez in pat si incepe sa tipe ca din gura de sarpe...il iau in barte..repteam operatiunea...am facut asa si o ora...si nu adoarme..daca avem mare noroc...adoarme 10 minute-maxim 15 in patut si se trezeste apoi..nu stiu ce sa mai fac..l-am lasat si sa planga putin...crezand ca poate e rasfat..da nu-i...
Alta pr nu vad sa aiba..mananca..ia in greutate...zambeste,gangureste..da nu doarme
Am vazut de cateva zile ca incepe sa i se inroseasca vaccinul din spital BCG-ul...da nu vad sa il doara adica daca il ating acolo nu se supara..
Ati avut si voi astfel de pr?ca nu stiu cum sa fac sa doarma..si eu pe langa el
Roxana, imi pare rau ca esti asa speriata (cel putin asa pari). Eu nu ma pricep, deci nu te pot ajuta cu nici un sfat... Dar cu un medic pediatru ai vb? Zic si eu, habar nu am... Daca in rest nu are bebe nimic... poate ca intr-adevar nu e nimic grav...
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
mariussimiuc spune:
Roxana,la varsta asta nu poate fi vorba de rasfat.Tine-l in brate daca asa se simte bine si asa se linisteste.Poate ca vrea sa te simta aproape sau a inceput perioada colicilor.Degeaba nu plange,un copil la varsta asta nu plange degeaba fara motiv.
Noi am trecut peste colici cu mult plimbat in brate,se pare ca asta ii linisteste cel mai bine sau culcat pe burtica,a mea,sau a lu' tati ,depinde care era disponibila. Un scutec cald pe burtica,un pic de ceai pentru colici...
Miha
GabrielaG spune:
Mersi, Alexz...nu am fost atenta la detalii...
Lullabay eu zic sa nu-ti faci probleme deocamdata...pot fi colicii. Ma gandeam ca a facut vreo ciupercuta in gura si nu poate manca bine, dar daca zici ca manaca, sigur nu e asta. Ai incercat sa stai tu intinsa si pe el sa-l pui pe burtica ta, tot cu burtica. Mie imi placea grozav cand statea asa, si bineinteles ca si lui Matei, cand era BB mic, mic. Mare terorist a fost...
Eu dau ciocolata fierbinte azi...deja am baut una bucata.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii