Iasule, mandra cetate (43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut, deci venim si noi luni!! Acum sper sa nu intervina ceva, dar nu mi-ati spus la ce ora.
Ma scuzati ca intreb din nou.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by cenia

SAlut, deci venim si noi luni!! Acum sper sa nu intervina ceva, dar nu mi-ati spus la ce ora.
Ma scuzati ca intreb din nou.

la lac
niste poze

La ora 19.Str. Rufeni nr.16,Podu de Fier

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

capitolu`pashpa

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:

As vrea sa stiu si eu raspunsul la intrebarea asta, daca se poate
Va sa zica iata lista (nu mai trec si sotii ca nu am retinut care vin si care nu):

Alexz

Deci?

Danna, mami de printese

Eu cel mai probabil n'o sa reusesc sa vin, din motive de scarbiciu . In cazul, putin probabil in care o sa reusesc sa termin treaba pana la 9 seara, o sa va calc totus prin batatura, macar in ideea de a prinde finalul dezmatului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Am vorbit la tel cu Inimioara, care nu poate veni la intalnire dar spera sa mai facem una, cat de curand, poate chiar la ea la sediu, intr-o sambata dupamasa.

Eu unul votez cu toate cele 4 maini in favoarea ideii asteia. Nu de alta, dar sambata este singura mea zi libera (iar din cand in cand si duminica)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Alexz, intra la capitolul urmator, cu nr 44, uite linkul mai sus, dat de CarmenP, ne gasesti acolo. (Cand vezi ca nu posteaza nimeni de 2 zile e semn ca s-a deschis capitol nou, sa stii)

Mergi la inceput