Iasule, mandra cetate (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
O bag si eu pe aia cu "sfarsit de luna"?

auzi, mai "botic alintat", asta ce vrea sa insemne? ca eu "am bagat-o"...?!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Raluco...stiu care e chestia cu sfarsitul de luna la serv...se fac balante...inchideri de luna...si alte alea.Nu-s contabila,dar am auzit si ioDoar ca am extrapolat termenul la ce ma doare pe mine,plus ca...la sfarsit de luna vine avansul

Adriana...bestial raspunsul tau inainte de a edita

ionika....bravo!Si eu de abia astept!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pai da,era fain da primeam de la Cristina...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Care aveti copii pe la cresa/gradinita,se cere la inceput de an pe langa analizele pt copil si analize le parintilor?
Am primit de la gradi o instiintare cum ca sa ducem si noi radioscopie pulmonara si serologie pt lues-PRP si TPHA(habar n-am ce-s alea).
Da io una n-am chef sa ma iradiez si sa dau sange pt analizele lor..ca si-asa m-am iradiat pt salele mele si pt sinuzita,si stiu ca nu e bine sa faci mai des de o data la sase luni de astea..
Da' chiar ce-o fi RPR si TPHA?
Si daca nu le duc ce se intampla?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ia www.youtube.com/watch?v=Hj1L5jxlY4U" target="_blank">ascultati si sa ne relaxam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Bine ai venit Constanta!

Eu am spus de la inceput ca vin cu copchilu' dupa mine ca n-am cu cine sa-l las.Si cred ca si cu sotul,daca isi termina treburile pana atunci,ca si el e curios cu cine ma "corespund" toata ziua pe forum. Cre ca n-o sa va razganditi acu si sa ma fugariti ca pe hotii de cai.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce m-ai nimerit cu Pink Floyd-ul asta mai Cristina mai...

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Bine ai venit Constanta!

Eu am spus de la inceput ca vin cu copchilu' dupa mine ca n-am cu cine sa-l las.Si cred ca si cu sotul,daca isi termina treburile pana atunci,ca si el e curios cu cine ma "corespund" toata ziua pe forum. Cre ca n-o sa va razganditi acu si sa ma fugariti ca pe hotii de cai.

Miha

Te fugarim noi...ca pe cai...in jurul mesei cu tortul Adrianei (n-am uitat,da?)si apoi vedem noi la cine apelam sa ne scoata din giratoriu
De abia astept sa ne vedem!!!(ma cam repet,nu?)

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, noi am fost la dr.preda, era la dispensarul mitropoliei iti trimit pm cu mobilul ei daca vrei

quote:
Originally posted by amironeanu

Buna dimineata!

Imi fac mea culpa, eu intru mai mult cand am nevoie de ajutor.

Stefi a facut otita cred, duce mainele la urechi si plange si spune buba, a avut si un pic de febra, asa ca sunt in cautarea unui medic ORL pediatru. Poate stiti vreun cabinet sau medic.

O saptamana buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

scobi duuu, yap, ie bateie mare la mine-n casa pe ele;))

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Referitor la intilnire,sper din tot sufletul sa ajung,desi s-ar parea ca voi fi la serviciu pina la ora destul de inaintata.
Oricum daca vin il aduc si pe Mihnea si cartonasele cu Scooby DOO,poate are ocupatie!

Stie cineva cind sint galele HIT ?
Vine IRIS !YESS!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput