Stiti vreun ginecolog bun la Medlife?

As vrea sa ma duc la Medlife la un control si nu stiu la cine sa ma duc... Are cineva vreo idee?
Raspunsuri

iacobica spune:
eu mergeam la dr. Vermesan care si-a tot schimbat numele in Aniculaesei si apoi, Ciuvica (cred ca s-a tot maritat si desmaritat ) Nu stiu daca mai lucreaza acolo dar eu am fost foarte multumita de ea(am si nascut cu ea la Polizu)
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Teolina spune:
Nane, mie mi-a fost recomandat medicul Luis Mendez, care consulta la sediul Medicover de pe Calea Grivitei (sediul mare).
Eu sunt programata pentru maine la el. Daca vrei, iti spun cum mi s-a parut (nu stiu daca pot intra maine seara, cel mai probabil joi dimineata).

Nane spune:
quote:
Originally posted by Teolina
Nane, mie mi-a fost recomandat medicul Luis Mendez, care consulta la sediul Medicover de pe Calea Grivitei (sediul mare).
Eu sunt programata pentru maine la el. Daca vrei, iti spun cum mi s-a parut (nu stiu daca pot intra maine seara, cel mai probabil joi dimineata).
Teolina, da, chiar te rog. Eu am fost la o tanti Mirela Popa, dar nu mi-a inspirat prea mare incredere... Mi-a zis ca uite, am colul iritat si sangeros si cand colo ce sa vezi?! seara mi-a venit... hahahahahaha! Asta dupa ce ma speriase si ma pusese sa-mi iau niste supozitoare anti-fungice... Cum eu stiam ca urmeaza sa-mi vina abia peste cateva zile, am crezut-o pe cuvant, dar deh! Plus ca mi-a zis ca la ecograf nu se poate vedea daca ai anexita, si surprise! Am fost la un ecograf si mi-a zis ca am ovarele inflamate si sa am grija si cum? la control n-a observat madam nimic??? imposibil!
deci.... d-aia aveam nevoie de o "directionare". ;)

Teolina spune:
Nane, am fost aseara la medicul Mendez. Pot sa zic ca mi s-a parut ok, mi-a placut mai mult decat dr. Pelinescu Onciul, care mi s-a parut mai superficial un pic. Eu zic sa mergi la el daca vrei.
Din pacate la mine nu e totul ok, mi-a dat un tratament, dupa care revin la el pt un Papanicolau si o colposcopie .
Sper sa fie totul bine in final.
Acum off-topic: stiti ceva de niste ovule Colpostine care contin si hormoni? Ulterior am vazut ca farmacista nu mi-a dat prospectul....

Nane spune:
Teolina mersi de impresii. Pai de cine sunt facute ovulele? Daca stii intra pe site-ul firmei respective si cred ca poti gasi acolo. Majoritatea firmelor mari au si prospectele medicamentelor pe acolo... Dar pt ce ti le-a dat??? Oricum, poti merge la orice farmacie sa ceri un prospect si sa-l citesti ca sa te lamuresti.
Sanatate!

Teolina spune:
Cu multa placere, Nane!
Da, am sa ma duc la o farmacie sa cer prospectul.
Din pacate am o leziune pe col, mi-a scris cervicita pe reteta.
Nane, sa ne tii la curent cu medicul la care te duci, da?
Multa sanatate tuturor!

angelapriboi spune:
Nane,eu ma duc la Medlife la Dr.Hudita.Este un dr.deosebit.Am nascut de 2 ori prin cezariana cu el si totul a decurs super bine,desi situatia mea nu era prea roz.
Asa ca eu ti-l recomand din tot sufletul.
Stie sa-si faca treaba.Sunt pacienta lui de peste 6 ani si nu m-a dezamagit niciodata.
ANGELA

bidu75 spune:
dr. Brigeag am auzit ca consulta la medlife,eu am facut cezariana si em fost foarte multumita si de operatie si de tratatia dl.dr.dupa.