card-alocatia copilului,indemnizatie

card-alocatia copilului,indemnizatie | Autor: babyyy

Link direct la acest mesaj

pot primi pe card alocatia lunara a copilului si indemnizatia pt crest copilului?daca da cu ce banci lucreaza?Am card la ING il vor accepta?

va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Dupa ce primesti prima oara prin posta, mergi in venerei (actualul Parintele Galeriu) intre 9-15 zilnic (exceptand sf de saptamana) unde depui actele pt virare pe card - lucreaza numai cu BCR (toate filialele) si ProCredit Bank. Mergi cu un extras de cont al respectivului card si actele obisnuite (ca sa n-ai surprize, certif de nastere, copii , copie dupa buletinul tau etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

eu primesc alocatia pe card Raiffeisen(filiala dorobanti)dar inaite am sunat si am intrebat ca nu accepta orice banca sau orice filiala.Am dus contractul sau cum se numeste, ti-l da banca atunci cand deschizi un cont la ei si parca copie dupa cert. nastere.Dar cum a zis si Kittie ia-ti si copie dupa buletin ca intre timp s-or fi schimbat cerintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Alocatia se poate primi pe card, iti trebuie extras de cont la cardul pe care ii ai,copie certificat copil,copie CI a ta sau a celui care e autorizat sa ia alocatia. (eventual ia cu tine si originalele). Bancile cu care stiu ca lucreaza sunt BCR,BRD,Bancpost,Raiffeisen. Nu stiu daca cu ING. Suna si intreaba!

Cat despre indemnizatie........ Nu cred ca ai sanse pe card. Eu am optat la dep dosarului pt card si din ian pana in oct (cand a facut 2ani) tot prin posta mi-a venit. Asta in cond in care ziceau ca peste 2 luni se va vira in cont..... Deci.......

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bidu75 si Anuska,unde trebuie sa sunam?Aveti un nr de telefon?Dar adresa unde trebuie depuse actele?Pleaseee....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaa77 spune:

eu nu mai inteleg....aveam cont la BP dar pe Venerei m-au pus sa imi deschid la BCR pt ca numai cu ei lucreaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Bidu75 si Anuska,unde trebuie sa sunam?Aveti un nr de telefon?Dar adresa unde trebuie depuse actele?Pleaseee....

Pt plata alocatiei pe card:
Acte necesare:
- copie BI/CI mama (sau titular alocatie)
- copie certificat de nastere copil
- extras de cont de la banca pe care sa fie vizibil codul IBAN, semnat si stampilat de banca

Trebuie mers pe strada Parintele Galeriu (fosta Venerei) in zona intersectiei Mosilor cu Eminescu, program de lucru luni, miercuri si joi 9-15.

Daca mai aveti nelamuriri, puteti sa sunati la 211 3932.

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mersi fetele,acum m-am lamurit.Trebuie neaparat cont la BCR,din pacate.

Mergi la inceput