40 cu + sau - (cap27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

dac-as fi barbate-mio, as zice ca special "m-am aratat" la fata in ajun de zi a mea, ca sa profit de urarile voastre, ca bine mai e!!!!! ...dar nu sint el...ce sa zic, sinteti tare vigilente, si cu memorie (de unde luati, a propos, lecitina? care sa si functioneze? sau asa v-a lasat natura? ca io, parca pe zi ce trece, -s mai aiuristica )...sau obosita, ca suna mai bine

deci: kuki soni nema carmi cicina mika alinus oana lulu maria si tuturor celorlalte...ce-mi doriti, va doresc si io inapoi
si iete ceva de ziua mea, cado'(am fost plecati sa ne cunoastem patria in care stam cu "chirie"): un oras lacustru, un fel de Venetie a Frantei www.cagnardette.com/images/grimaud.jpg&imgrefurl=http://www.cagnardette.com/alentourfr.htm&h=588&w=972&sz=153&tbnid=vLzWJq-dpBJiFM:&tbnh=90&tbnw=149&prev=/images%3Fq%3Dport%2Bgrimaud&start=1&sa=X&oi=images&ct=image&cd=1" target="_blank">port Grimaud

si aici
si aici
si Saint-Tropez aici

ceva foaaaaaarte frumos: aci

si daca deja cind trec prin "ograda" Oanei si a lui Lulu incerc sa nu-mi mai tai venele (pt ca-s atit de aproape si nu reusesc sa la vad, totusi), Maria, daca am trecut si prin fata cashii tale, ma-mpusc...

va pe toate

revin

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

nu stiu de ce sta link-u ala insirat pe 10 pagini...daca pot remedia, spuneti-mi cum, sa nu vedem toata pagina de-acu incolo la fel

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

La multi,multi,multi ani si la multi bani.Sa fii sanatoasa si fericita tot timpul.
M-am luat cu problemele si nici n-am observat ca e ziua ta.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mey, Kiss, sa fim intelese: daca asta de aici esti tu, apai io te raportez la moderator. Uite-asa ! Ca prea esti tanara, frumoasa si slaba si ai un pui superb (sa-ti traiasca)....si io-s invidioasa. Ca io-s iegzact pi dos! Cel putin azi...

Hai va pup, ma duc la doctor sa vad daca poate sa ma mai repare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Apropo de :

quote:
Originally posted by kiss
ceva foaaaaaarte frumos: aci

Acolo este plaja noastra preferata, avem noi un coltisor mai ferit si mai putin frecventat...

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

kuki, du-te linistita la dr si fa-te bine: eram intr-o zi buna, ca acus cind vreau sa ma imbrac, parca nu ma mai incape nik
si of ce ma ienerveaza pagina asta, cu linku meu cit un cirnat ...plec sa ma-mbat

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Servus fetele,

Kiss, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Simona, tot respectul pt tine ca i-ai dat sansa unei vieti frumoase Patriciei. E un copil tare dulce.
Mikule, cand ziceam eu ca esti super-mama?! Vezi, stiam eu ce stiam.
Acum nu mai stiu cui sa-i multumesc, lui Mik sau lui Lu, dar am facut zacusca moldoveneasca dupa reteta data de una din ele si a iesit o minunatie. Prima zacusca din viata mea si sunt tare mandra.
Bine ati venit la fetele noi, nu ca as fi eu mai veche.
Craciunita, esti mai bine cu raceala? Ce face samburelul?
Kuki si tu esti racita? Pupici sa te faci bine.
Maria, mie-mi placi ca esti tare haioasa. Abia astept sa citesc mesajele tale, mai ales acum cand trec prin perioada asta proasta.
Va pup pe toate si promit sa citesc din urma, dar acum nu am timp.

Si acum am un mesaj fff important pt Adriene: ce simptome avea baiatul tau cand avea sinuzita, transpire mult? Eric m-a speriat cat transpira de cand e bolnav, folosesc foenul si la jumatate de ora cateodata, insa ce m-a alarmat e ca duminica la pranz cand dormea l-am gasit ud in cap de zici ce-i aia si cald in casa nu e, el era intr-un tricou cu maneca scurta. Poate cineva sa transpire asa rau in somn? Si de ce asa dintr-o data ca pana acum 2 luni nu aveam problema asta cu el.
Stie cineva simptome de sinuzita? Sau de diabet? E mult 1 litru pe zi de lichid la varsta lui 2,4 anisori? Ca eu deja nu mai gandesc logic, am intrat deja in faza de disperare. Azi noapte s-a trezit pe la 4 dimineata si pana la 5,30 s-a foit din secunda in secunda. Nu putea sa adoarma deloc. Data trecuta cand a avut o noapte agitate dimineata l-am gasit plin de pete de la intoxicatia cu antibiotic. Dar azi dimineata nu avea nimic pe piele. Saptamana viitoare merg la medic sa-l vada iar, daca nu patim ceva mai repede. Am sa cer un set complet de analize, sa ma linistesc.
Poate avea diabet dar sa nu aiba nici un alt semn de boala in timpul zilei? Cine ma ajuta please?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Woa! Fetele cum va scapa omul din citit 3 zile atunci parca se intimpla cele mai multe: va vopsiti, va imbolnaviti, va sarbati zile, vacante, poze, cafele si noi veniti de nu mai inteleg nimic. Oricum "La multi ani" Kiss si sanatate multa si putere de munca.Sa intelg ca simona dragusin e noua alunecata pe pilnie?Craciunitza ieri am fost la un magazin vizavi de casa pt. ca avea reduceri. Intru eu ma uit in stinga, dreapta si-mi pica ochii pe un pulover ca cel facut de tine ca o spuma, numai ca asta era alb. Ma uit la pret: $34 in reducere. M-am gindit la tine si l-am pus la loc.Dragelor cu prietenul sint numai de 4 ani dar dupa cum spuneam cred ca-s prea batrina (si fripta) sa ma bata ginduri matrimoniale. Poate mai incolo (a se citi muult mai incolo). O sa citesc diseara sa o vad pe Soni. Pina atunci sa va spun ca la noi e frumos, un soare cam cu dinti asa ca ieri am facut niste fripturi pe gratar si am adunat frunzele intr-un morman mare, mare de vreun metru inaltime. Cind colo il vad pe pisicul Bellu galopind si aruncindu-se drept in mijlocul lor, apoi iesind, scutirindu-se si luind-o de la capat. A fost hilar... si acum e soare cu dinti asa ca ma duc pe afara ca e lunch... kisses (bisous, dupa caz).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai fetele, scrie-ti prea larg, de m-am plictisit sa dau din mouse
stanga, dreapta.
Soni ce nr de tel e ala? Pare din Bucuresti. Eu ti-am cerut nr. dar de la Torino.

"Un sorriso non costa nulla e rende molto."
Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Fost la medic. Ne-a dat trimitere pentru exudate si o reteta cu ceva pentru tuse, pentru febra, etc.
Si inca o reteta pentru un vaccin oral pentru cresterea imunitatii care se numeste Ribomunyl si care trebuie administrat timp de 3 luni.
Stie cineva ceva despre el, a mai luat cineva? Unde-i medicul nostru de familie, d-na doctor Kim?
Kim, lasa spanacul ca in Ro a venit iarna si racim pe capete.

Gata, plec sa fac cate un ceai cu miere si catina.

PS: am si eu un offfffff: retetele nu sunt nici macar compensate. Cica ce mi-a scris ea acolo nu se da nici gratuit nici compensat. Pot sa nu mai platesc nenorocitele alea de asigurari?

Mergi la inceput