40 cu + sau - (cap27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Va lasa omul o zi in pace si deshiratzi la pagini de ma omoriti!
Nu am tinut minte nik,pt ca citesc 8 pagini de-o ora si este prea mult pt mine.
Stiu ca sint fete si copii bolnaviori si va tzuc(emoticon cu mama pupa fruntea),dar nu mai tin minte exact cine si nu vreau sa gafez lamentabil.
Nu am gasit mesajul Simonei,dar banuiesc ca e grav din ce zice Soni.Te rog si eu spunei sa vina si sa deserte sacul aici la noi.Craciunitza are mare dreptate cind spune ca nu are voie singura.Cine stie ce-o fi in sufletul ei!Probabil ca mare lucru nu putem face,dar ea poate sa vorbeasca si se mai linisteste.
Intru mai tirziu ca am mosafiri. Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Neata la fete. Eu mai am 3 pagini de citit da' tre sa-i raspund lu Nema. Mai fara sa citesc despre cine e vorba am ghicit ca e Liz taylor 9desi intrun nterviu la tv acum citeva luni a declarat ca nu o sa mai faca pasul asta niciodata. Acum ma bucura ca a ales un muslim. sint f. iubitori si de casa, nu se uita dupa alte femei, fac mincare, aduc flori ce mai, poti sa pui baza in ei pt. orice (Kuki, iti recomand un turc scolit si dragut, eventual ateu)....Cit despre studentul tau nema dragut exemplar. ar face pereche buna cu gagica aia pe care au numit-o parintii Mircea pt. ca erau prieteni cu Eliade. Ah, Mircea Monoroe! uite aici http://www.imdb.com/name/nm1597260/Habar nu am ce inseamna PG life (Party Goer?) have no clue. Tre sa ma uit in dictionarul de slang.Acum am gasit si eu mesajul Simonei... of biata de tine prin cite trebuie sa treci. te inteleg perfect. semneaza hirtia aceea sau mai bine du-o la minastire. sau incui-o in casa! Pe mine maica-mea m-a pedepsit sa nu ies o vara intreaga din casa pt. ca am plecat pe cimp intr-o seara cu niste baieti si fete de la bloc (care mi-erau colegi la scoala) fara sa-i spun. Fireste ca nu s-a intimplat nimic, ca eram copil cuminte, dar nu le-am spus ca plec si de la o vecina "binevoitoare" au aflat ca sint pe cimp cu un baiat! Nu-ti spun ce bataie am luat cind am venit acasa si cum mi s-a pus interdictia de a parasi casa toata vacanta de vara... ce se intimpla mai daca ii faci la fel? crezi ca sare pe geam? la ce etaj stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

...sint mai batrina cu un an, cica ...aseara,fiind la o terasa pe nisipul de pe plaja, mi se facuse frig, deh, asa ca am comandat vin rosu, sa ma-ncalzesc... am baut, am baut, si ma miram ca nu ma-mbat ...abia cind am plecat, am vazut ce scara miscatoare aveau

Lulu, bafta din toata inima

Carmen, Kim,

Maria, de-adevaratelea? defect tiroida? ...asa si taica-meu, sper sa n-o mostenesc...ca altceva nu mi-a dat, ar fi culmea sa ma capatuiasca acu cu tiroida lui

Craciunitza, simburelu sa creasca mare si fara probleme...parca as mai face si io, dar n-am curaju vostru...de unde-l aveti?

Cicina, mai incearca si cu produse naturiste. Formula As, ceva? si mai era o tipa, Lavinia, aici pe forum...daca ati discutat subectu, scuze

...iar cit priveste "bradu" made in U.S.A., io cred ca-i ori gay, ori poza e trucata...ca asa ceva nu cred ca iegzista...si daca totusi, noi de ce nu-i vedem? hm...

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

uitai, deh, batrinetile: fetele americancele, ati auzit de-o crema de fata, folosita de jetsetoase, pe numele ei "Creme de la Mer"? ceva facatura? ca sinteti primele care s-o aflati, ca-i de-acolosha, de la voi

si uitai sa va pe toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

M-am dus la dentist direct de la serviciu, mi-a facut ce mi-a facut si acum nu am voie sa mananc o ora. Si mi-e o foameeee....

Simona...nici nu stiu ce sa spun. Sincer, nici nu sunt convinsa ca reusesc sa imi imaginez ce durere in sufletul tau. Probabil ca numai trecand prin ceva similar intelegi dramatismul situatiei. Cat de mult ai dorit-o pe Roxi, cum a aparut ea in viata ta si acum...neputinta de a o face sa inteleaga...offf cumplit trebuie sa fie. Mult calm si multa putere si daca iti face bine sa te mai descarci, noi aici suntem

Craciunitza, poate baiatul tau pur si simplu nu are in jurul lui copii de varsta lui cu care sa fie pe aceeasi lungime de unda. De unde se iau prietenii la varsta asta? De la scoala sau din jurul blocului.
Si Cristi isi face greu prieteni, e foarte selectiv si foarte pretentios si nici nu stie sa intretina o prietenie, nu e deloc tolerant si e destul de brutal in pareri. Cu colegii de scoala nu a dezvoltat cine stie ce prietenii pe motiv ca sunt copii de bani gata cu multe fize si figuri si eu sunt de acord cu el, iar la bloc nu prea sunt copii de varsta lui. Noroc cu baietii de la handbal, dar si acolo mi-a spus ca nu se intelege bine cu toti.
In schimb i-am spus de invitatia ta si zice "dar baietii sigur nu sunt fitzosi?" I-am aratat poze cu voi si a conchis ca intr-adevar nu sunt, ba chiar a zis ca parca si seamana putin el cu Vlad (ca poarta ochelari amandoi)

Carmi, ce frumos a aparut Fabiano in viata voastra! Atata zarva, atatia medici si cand colo, el a venit cand a vrut el, na! Ai terminat smotrul?

Cicina, vezi, si bebeiii astia vin cand vor ei, nu cand ii programam noi. Eu cred ca si la tine o sa apara cand nici nu te-astepti, ai sa vezi. Noi tot aici vom fi sa va mosim si pe tine si pe Craciunitza

Alina, si mie tot o minune mi-ar trebui ca sa fac un bebe. Ba chiar doua: un om de la care sa-mi doresc un copil si o minune medicala.

Pup fetele, ma duc sa vad ce pot sa mananc totusi, cred ca a trecut o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu bafta la examen. Craciunitza sa-ti traiasca simburelu'. ce nume dragalas i-ai dat.aveti grija cu raceala. Porumbelu' se pare ca doar la tine e frumos azi. la noi e o ploaie din aceea mohorita, mocaneasca. tre sa ma duc si eu la dentist: am facut o infectie le gingie de tota frumusetea. nu ma doar ca nu mai am nerv dar imi trebe antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

craciunitza, felicitari si noroace!

Maria, ghicitu-n tiroida e de bine intotdeauna (cel mai grav poate sa fie cancer si e singurul cancer din care nu se moare, doar ca atentie la analize, alea da, erau sa ma omoare pe mine..)

nema, sa traiesti, uitasem de alea fara foc, am trintit niste chestii-n bender si-a iesit un desert de numa, maninca si barbatu-meu care are magnet la toate chestiile care nu fac bine.. (yupii) Data trecuta cind ma apucasem n-aveam blender si era migalos..

Mik, mai zi-ne de feciori

kiss, vreau si eu vin d-ala care ascute simtul observatiei..

PG - parental guidance, inseamna filme in care totu-i roz, nimeni nu injura, nimeni nu se bate, nu moare nimeni.. sau asa ceva..

Mergi la inceput

M-am intors.
Kiss,sa traiesti frumos si-n fericire!

Io-s in butoi pina peste cap,dar ies cumva de-acolo ca n-am incotro.Ieri am avut o zi de toata trinta,am tras o criza de plins aseara cu strigaturi in perna sa nu m-auda mama si Calin. imi venea sa m-arunc de la etajul 1987.Am crezut ca oi fi mai vesela pe dimineata....Noa bine!Sari ,Nomi,pe burta c-apa-i mica!
Ghiompalau' numa'n brate imi sta sau calare pe mine si-mi toarce si ma linge.Dragul de el cum ma mai simte!Stiu ca oboseala in care ma scald exacerbeaza toate trairile mele negative si asta-i problema majora.M-am apucat de spirulina,miere de padure si polen poate voi reusi sa-mi echilibrez cumva sistemul.Trag o boceala si-n seara asta si ma adun io.Caz' doar is neam de mitza!

Si-acum:nu mai tin minte cui am dat adresa si cui nu.Trageti-ma de-o aripa si ziceti ca io nu mai stiu.Unde am scris adresa de mail,unde nu,nr. tel nu cred c-am dat.Ziceti c-o iau de la capat.

pe toata lumea,nu va suparati pe mine,dar trebuie sa merg sa-mi intind coloana ca ma ucide.Nomi.

Mergi la inceput

am uiat sa-i urez Alinushei bine-ai venit.Iertare,please!

Nomi

Mergi la inceput