Am nevoie de ajutor

Am nevoie de ajutor | Autor: mumyca

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 2 ani si 4 luni,iar sotul ma ameninta mai tot timpul cu divortu.
Va rog ,vreau sa stiu ce drepturi are el si ce drepturi am eu,in situatia in care eu nu lucrez si as putea sa locuiesc la mama.Teoretic nici el nu lucreaza dar practic lucreaza.Daca exista posibilitatea sa demonstreze ca lucreaza exista riscul sa-mi pierd copilul?
Ea este tot ce am ,o iubesc cel mai mult
As dori sa stiu care sunt legile.Din partea mea poate sa vina sa o vada de cite ori vrea ,dar in prezenta mea.Are dreptul sa o ia si sa o duca in oras fara mine?
Va rog sa nu ma ocoliti si sa ma ajutati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tu beneficiezi de CIC? In spatele CIC ai un contract de munca? De ce fel de venituri dispui?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

In prezent nu am nici un venit,nu beneficiez de CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Tocmai am postat si eu un subiect asemanator cu al tau.Acum am citit subiectul tau.Si eu trec prin aceeasi spaima.Sper sa fie bine.
Ai grija de tine si de puiutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nlala spune:

nu poate sa optina el fetita atat timp cit el nu poate sa demonstreze ca esti mama imorala
ca nu ii ingrijesti cum trebuie dar parerea mea este bine sa dai fetita la vrun sport ;gradinita asa se vede la tribunal ce educatie primeste fetita arfi bine daca ai motive si dovezi sa ii faci niste poze sau sa il inregistrezi cu cite mai multe dovezi impotriva lui cu atit mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Copilul este cam mic pentru gradinitza, dar cat timp faci dovada unui comportament decent, moral si grija fata de copil , nu ai de ce sa iti faci probleme.
In speranta ca nu gresesc, de obicei comportamentul pe care il descrii ca fiind al sotului de obicei denota comportamentul unui om complexat. Nu mi se pare moral sa ameninti o femeie, o mama...ca ii iei copilul. Imi cer scuze inca o data daca gresesc sau daca am ofensat in vreun fel.

Mergi la inceput