zapp Upgrade Internet Unlimited.are cineva?
ash vrea cateva pareri daca are cineva internet prin zapp.
conexiunea pe care o am acum merge extrem de prost.ma chinui de cateva luni cu ea si tot nimik.
alta varianta de internet prin cablu nu exista aici.asha ca ma bate gandul de un zapp.
merge bine?se incarca repede site-urile?
ati descarcat fisiere?cade netul?
(nu am pretentii de perfectiune 100% dar nici cum am acum ....o zi am net 2 zile nu!)
multumesc
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Raspunsuri
Lia spune:
teribili hoti astia de la zapp.si cand zic "hoti" vreau sa spun chiar ca baga frumusel manutza in buzunarelu' clientului fara aprobarea acestuia.adicatelea au ei un contract care se reinnoieste singur cu cate inca un an!!!fara notificare,'multumita' unui punct nu foarte explicit din contractu' ala si te leaga de glie.cand doresti sa reziliezi contractul(natural,dupa mai mult de un an-in cazul meu 1 an si jumatate,ca atunci m-am sinchisit sa ma scap de el, din care am folosit probabil maxim 6 luni acest serviciu 'minunat' afli cu incantare ca cei de la zapp au hotarat sa bage manutza la tine in buzunarel.nu mult,doar vreo 200 de dolari.degeaba,total aiurea-n tramvai.
deci NU.zapp NICIODATA.eu am hotarat sa 'investesc' cei 200 de dolari intr-un avocat daca onor compania asta de 2 lei care ofera internet la viteza melcului nu renunta la pretentia continuarii contractului fara aprobarea mea si fara vreo notificare la terminarea primului an dupa semnarea contractului,ca lor,celor de la zapp nu le mai dau oricum nici un leu!!! din momentul in care am facut cererea de reziliere a contractului.
daca ai telefon fix,vezi ca exista internet prin romtelecom,care e indiscutabil o varianta civilizata si care n-are contracte cu surprize.
Kittie spune:
Eu am avut acum doi ani internet prin zapp si fara surprize! Chiar mergea minunat, n-am avut vreun conflict cu ei sau observatii de facut la adresa serviciilor oferite. Contractul se reziliaza daca sunt anuntati cu o perioada inainte de implinirea anului (apx 20 de zile parca.. se face o cerere, depui la ei si contractul se reziliaza). Acum o luna am cumparat din nou la oferta doua telefoane cu abonament (1000 minute incluse in retea pt 8 dolari pe luna si pt unul din ele internet nelimitat la 9 euro pe luna). Nu pot sa spun ca la serviciile de voce calitatea e impecabila, dar pt internet merge. Nu pt cine stie ce (240k/s) transferuri , nu pt cine stie ce operatiuni, dar nelimitat pt o taxa fixa...
jone spune:
nu am romtelecom ca altfel rezolvam.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
crinuta spune:
Sa nu aud de Zapp. M-au furat la cateva facturi!
Sunt sub orice critica!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
jone spune:
dragele mele ma intereseaza daca merge internetul multumitor.
ca si acum platesc dar nu am internet....deci tot nu e bine.
jo si alexandra
crinuta spune:
Multumitor in anumite zile, prost in altele. Oricum, ei iti vor spune ca depinde unde locuiesti, bla, bla, bla.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
DianaR spune:
Parintii mei si fratele meu au internet pe zapp. Merge ok, rate de transfer pana la 70-90 k/sec, pe frate-miu chiar nu l-am auzit sa se planga, tata foloseste mai rar internetul si nici el nu s-a plans.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
mirelaispir spune:
eu am internet prin romtelecom: o gramada de bani si nu-i mare lucru. niste prieteni dde-ai nostri si-au tras prin zapp si sunt foarte multumiti. daca nu ma grabeam cu romtelecomul imi trageam si eu prin zapp (este la jumatate de pret!!!)
anca_emanuel spune:
Eu am Zapp ca n-am de ales. Viteza este discutabila. Nu este mereu cea promisa. De descaracta merge binisor, nici eu nu prea descarc asa ca nu ma afecteaza prea tare. Ce m-a deranjat insa a fost problema facturilor.
Sotul meu foloseste internet-ul aproape non stop de la 9-19 si iti dai seama ca ieseam cu mult peste abonament. Prima factura, prima problema. Dupa ce a sarit de 3,5 mil au taiat abonamentul si ne-au lasat fara internet. Cu cateva zile inainte ne trimisesera o factura proforma care a fost platita la timp. Totusi au taiat conexiunea...
I-am sunat sa vad unde este problema si mi-au spus ca lor nu le-a venit confirmarea de plata de la banca si ca internetul va fi suspendat pana la 7 zile. Dupa un scandal monstru au restabilit conexiunea (nu va spun ca imi cereau sa le trimit copie pe mail). Pana la urma nu am mai avut probleme nici la facturi mai mari dar pe moment eram tentati sa renuntam...