ginecolog Medsana
Buna seara!
Va rog sa-mi recomandati un ginecolog bun la Medsana (femeie).
Va multumesc.
Raspunsuri
adas spune:
ginecolog femeie nu stiu, dar poti sa-ti spun de dr. parvu ioan ca este un super profesionist. in spatele unor glumite si conversatii mai degajate are o pregatire f. solida. eu ma duc la el de 6-7 ani si am nascut cu el si am fost f. multumita.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi
ada + stefi (08.07.2006)
unboticutz spune:
dr irina pacu! un medic foarte bun dupa parerea mea; m-a scapat fara operatie de un chist de 8.2cm
multa sanatate!
gabi
---------------------------------------
common sense is not really so common
genusa spune:
Dna Dr Protopopescu Denisa(de la Municipal)dar din pacate trebuie sa astepti cu lunile pentru o programare.
Numai bine,
bibyrox spune:
Pe dna dr IRINA PACU o recomand si eu din toata inima!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
andreea81 spune:
Eu una ti-l recomand pe d-nul dr. Ioan Parvu: fata de alti doctori sau doctorite la care am mai fost, dansul se uita cu atentie pe analize, chiar daca nu le-ai facut la ei (Medsana), te asculta, sta de vorba cu tine in vederea inlaturarilor oricarilor nelamuriri...intrebari... Nemultumita am fost insa de d-na dr. Tarlea Virginia (m-a "executat" rapid, si m-a invitat pe usa afara, cu toate ca ar fi fost normal sa-si mai ia din timpul (de fapt pe timpul si pe banii mei, ca preturile nu sunt asa de mici, sa recunoastem...)
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
anacami spune:
Buna!
Eu cred ca fiecare doctor are "momentele lui".
Eu, de ex, am fost de curand la dr. Parvu. I-am spus ca mai vreau un copil si ca vreau "sa stiu cum stau". Mi-a spus ca am o rana pe col pe care va trebui sa o rezolvam inainte de o eventuala sarcina (sa nu stau cu grija 9 luni).Am facut Papanicolau, urmand ca functie de rezultat sa rezolvam rana. Mi s-a parut corect. Prima impresie "un doctor super!".
La rezultat mi-a zis ca este bine, ca nu mai este nici o problema si ca pot face linistita un copil!!! Am intrebat "dar rana?", el "nici o problema!!!". Aveam o multime de intrebari, dar m-a expediat rapid cu "va astept cu o sarcina", dupa ce chemase deja urmatoarea clienta. Deja m-am programat la altcineva, nu ii contest profesionalismul dar inca am ramas cu dubii cu privire la problema gasita initial.Eu incerc sa-mi aleg doctorul si functie de maternitatea la care "activeaza", m-am gandit mai bine si nu cred ca as vrea la Elias...
Aaa, m-a enervat si asistenta,era cu capsa pusa... Mi-a cerut chitanta pt. analiza, i-am zis ca nu o am la mine si ca ar trebuie sa aiba ei evidenta.F. suparata mi-a zis "da, dar dureaza mai mult"- adica trebuia sa sune la receptie. Merg de ani de zile la ei, la diverse consultatii si analize, dar nu mi-a mai cerut nimeni chitanta!
La Medsana am mai fost cand am ramas insarcinata cu Sebastian la dr. Anca Popa- tot in ideea de a merge la o femeie ginecolog. Nu mi-a placut..Stai linistita, poti sa iti alegi si un barbat ginecolog, ca la cate au vazut, nu ar trebui sa ai nici o "jena"...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
jesia spune:
Eu sunt ffffff multumita de dr. Mihailescu Cosmin
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Pe dna dr IRINA PACU o recomand si eu din toata inima!
Biby, ai ajuns la dumneaei pana la urma (stiu ce-ai patit si-mi pare tare rau!)??? si eu sunt la ea de la inceputul sarcinii, e o draguta si-o finuta, dar mai ales o profesionista!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
14+
De la nunta...
roma2 spune:
Fetelor atentie cu Medsana!
Eu sunt abonata prin firma unde lucrez la Medsana. Am fost la mai multi medici ginecologi cu problema mea (infertilitate secundara). Majoritatea (dr Popa Anca si, mai ales, Ancar Benedict) sunt interesati numai sa te incarce cu analize cat mai scumpe cu putinta deoarece ei au comision din ce prescriu ca analize si investigatii (de fapt, cred ca asa isi iau banii).
La mine firma nu deconteaza daca analizele sunt pentru infertilitate, asa ca fara sa stiu m-am trezit ca am de plata 9 milioane... M-au pus sa fac Papanicolau, Mycoplasma, colposcopie si detrminare HPV toate intr-o singura sedinta cand eu citisem pe net ca Papanicolau si colposcopia se fac in sedinte separate tocmai ca rezultatul sa fie concludent. Dr Ancar Benedict nici nu m-a consultat, nu a stat nici un minut de vorba cu mine, mi-a spus sa fac analizele de mai sus si apoi sa revin la el; eram ca pe banda rulanta... Doamne, acolo nimeni nu sta de vorba cu tine, ce sa-ti mai explice ce si cum. Doctorii ginecologi stau cu ochii pe ceas, asistentele sunt impertinente si nu stiu cum sa te expedieze mai repede ca sa vina urmatoarea. Este o masinarie de facut bani, asa ca sfatul meu e sa stati departe de Medsana.
Am auzit ca nici laborator propriu nu au si ca trimit analizele pe la altii dar tie ti le dau pe antetul lor. Dar poate faptul care m-a deranjat cel mai mult aste ca se poarta cu tine ca si cand ai fi o marfa fara nici cea mai mica atentie asa cum te-ai fi asteptat in sistemul sanitar de stat si nu de la o policlinica "cu pretentii".
adita spune:
acum 6 ani am mers la Anca Popa pe toata durata sarcinii si mi-a placut foarte mult. nu mi se parea ca ma trateaza superficial, chiar daca nu aveam vreo problema mai deosebita. n-am ce sa-i reprosez
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)