Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele mele naturiste,

Am ramas datoare cu un raspuns pt Reghi si Ancuca_b, minunea s-a intamplat in a doua luna de stimulare cu clomifen. De un an si ceva am facut tratament naturist, am inceput cu reteta Liviei dar din comoditate am renuntat repede la o mare parte din ele, am luat foarte mult timp mastodynon, extract de muguri de zmeur, tincura de BU, vit E, am mai luat si ulei de primula. In schimb l-am indopat pe sotul meu cu naturiste, pt ca si la el era problema (astenospermie). I-am dat vreo 3 luni tinctura de BU, apilarnil cu propolis si polen, napraznic, Omega3 - ulei de somon apoi vreo doua luni Maca, Tribullus terestis, Ulei de somon. Eu cred ca un mare efect a avut Tribullusul.
Va pup si va tin pumnii sa se intample si la voi minunea cat mai repede

4+

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

marrina, multumesc mult. Ma poti lamuri putin in privinta tincturilor de zmeur si rozmarin? pe care trebuie sa o iau numai 1 luna?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MRL Eu n-am auzit pe aici de tratamentul cu rozmarin dar am si lipsit (motivat ) vreo 6 luni. Nu cumva e vorba de marar care se ia numai 21 de zile si atat?
Pe aici ai citit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513

Zmeur poti lua pe termen lung.

alexia28 Cand ai mai mult timp la dispozitie te rog scrie-ne mai detaliat cat si cum ai luat naturistele si in ce combinatii. Esti un foarte bun exemplu ca SE POATE.

Madalina 1968
Simptomele sunt normale la inceputul tratamentului naturist. E o ....revolutie hormonala...in tine.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Madalina1968

Adimercedes, eu nu sunt pe lista naturistelor..de ce???? :)) Am facut 2 saptamani "pline" de cand beau si mananc ierbusoare...

Cine ma lumineaza: am avut 2 pete maronii (una z11 e una z12), dureri (suportabile) la sfarcuri si mai-mai sa plesneasca burtica. Aceleasi simptome am si acum in Z13 dar fara pete. Ce-o fi? Sau unde sa citesc?? Precizez ca am inceput tratamentul naturist (complet in mare proportie) in 7 octombrie.

Ve pup!
Numai bine!

Mada, te-am pus pe listuta. Mii de scuze ca te-am scapat din vedere, desi de obicei am grija sa tin la zi "catastiful" ca sa stim orice schimbare si orive progres. M-am incurcat, ca mai este o Madalina . Am remediat situatia . Acum sa faci si tu ceva si sa vii cu vesti superbune!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nasha_4as

quote:
Originally posted by nucutza

quote:
Originally posted by tzuca74

Felicitari gravidutelor!!!
Draga ChivuMonica trebuie sa caut pe la magazinele speciale aceste supozitoare -pana acum nu am mai auzit de ele...
Eu Z 3 -am fost tot plecata -nu am prea apucat sa mai scriu...promit sa recuperez!

Tzuca, gasesti la orice farmacie care are si produse naturiste. Banuiesc ca despre supozitoare cu carpicon e vorba

eu am cumparat acum o ora de la sensi blue,ma primiti si pe mine in "gasca" voastra??? 39 de ani-trompe cu hidrosalpinx si speranta ca DD va face o minune natural! ma apuc de baile de sesut cu apa sarata/grunjoasa,pina acum naturist nu am luat decit reteta karinei,acum trei ani-dar oricum nu era cazul- si irigatii cu ceai de musetel fierbinte...ce mi-a dat un pic de speranta? faptul ca endo e bun,ovulatia e buna, hidrosalpinx decit pe stinga(la 3 ani de la laparo unde era pe ambele trompe) si activitate sexuala redusa...

Nasha, bun venit la noi si mult succes cu tratamentul. Trebuie sa ai incredere. Si te-am trecut pe listuta naturistelor

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Fetelor, promit ca maine intru si va scriu mai detaliat, ca acum e f tarziu la mine. Va pup si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Chivutamonica-nici nu stii cat de rau imi pare pt.tine si pt.fiecare dintre voi atunci cand incercarile de a avea un bebe,nu dau roade....Eu sunt alaturi de tine cu tot sufletul in tot ceea ce vei decide si-ti doresc mult succes!Alexia28-merci pt.raspuns!Clomifenul este acelasi lucru cu chlomidul?Daca da,da-ne mai multe informatii please.....

VA pup pe toate si va doresc o zi cat se poate de buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Dragele mele
Eu scriu mai rar pt. ca nu am noutati. Fac in continuare tratamentul cu polen, miere si ceaiuri al lui Andritoiu, dar mult simplificat pt. ca nu fac reflexoterapie, irigatii si bai, deci muuult simplificat. Ce ma supara insa este faptul ca dupa al doile FIV mi s-a dereglat ciclul total: imediat dupa FIV mi-a venit la 45 de zile, apoi la 68, 33 si acum dupa 38 zile nimic in schimb simt o burta umflata si sinii tensionati. Mentionez ca inainte aveam ciclu intre 31-35 zile. I s-a mai intimplat cuiva asa ceva? Simptome de ciclu am de vreo 2 saptamini: dureri mai jos de burta, spate, etc, dar pina acum nimic. Incep sa ma ingrijorez, plantutele in loc sa ajute, "strica"? Nu mai stiu acum toate plantele pe care le-am combinat dupa reteta lui A?! A si inca ceva mai iau si tincturi: Vitex, Geranium, Glycyrrhiza.
Ma puteti ajuta va rog, le-am amestecat prea pe toate sau ce poate fi?
Va multumesc, multa perseverenta si cit mai multe reusite.
Pupicei la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Adimercedes, mersi, mi se pare normal sa fiu si eu pe lista, vazand ca am devenit o vacuta (de la pulberile de marar si naprasnic) alcoolizata (de la tincturi).

Oricum nu asteptati vesti splendide de la mine inainte de 3 luni...prima ptr. ca nu-s asa norocoasa cu asa putin tratament si al doilea ca "omul" e in faza "vorbim dupa ce termini 3 luni".
Sa-l mananc acum sa sa-l mai las sa-mi dea ceea ce astept de la el???

Multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns si dati-i inainte.

Va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Andreea si Cicina,scuze ca raspund cu atita intirziere dar nu am mai intrat de citeva zile pentru ca am avut examen.

So, Cicina, Clomid (sau Clomifen) se gaseste in RO la farmacie, oricare ar trebui sa aiba. Eu mi-am cumparat anult trecut si am dat cam 100.000 pe un flacon care are 10 pastile deci ajunge pentru 2 cicluri. Pastila are 50mg, se recomnda sa se inceapa trat cu 1pastila/zi pentr 5 zile, scrie in prospect exact din a cita zi a cm. Daca nu da rezultate trat cu 1tb/zi pentru 2 cicluri se poate creste la 2 pastile/zi 5 zile.

Andreea, daca tu ai avut cm 3 mm inainte de cm e cam putin. Iti multumesc mult pentru ce te-ai oferit sa-mi trimit naprasnic. O sa merg si eu acasa la sfirsitul lui noimebrie si o sa-mi aduc atunci. Eu tot mai sper sa gasesc aici. Hai sa-ti spun ce iau eu si doar dupa o luna am constat ca s-a imbunatit starea. Incepusem sa am cm foarte redus, maroniu si la intervale aiurea. Am ineput sa iau Maca 3/zi, Vitex 2/zi si pastile de frunze de zmeur (red raspberry leaves) 2/zi si acuma mi-a venit cm asa ca in zilele bune Si eu vreau sa imi imbunatatesc endo si pentru asta au Maca si as fi vrut sa iau si naprasnic. Nu vreau s aiau nici prea multe ca nu e bine sa le amesteci asa. SI eu am si endometrioza si am incercat sa iau si propolis dar se pare ca sunt alergica la el. O sa mai increc cu pastile, am incercat cu tinctura.

Mada, parerea mea e ca petee maronii si durerea au fost de la ovulatie.

Ancuca_b da clomid e acelasi lucru cu clomifen.

Adimercedes, merci mult ca m-ai pus si pe mine pe listutza. Tocmai am vazut acuma.

la toata lumea si va doresc o saptamina minunata!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput