Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Ioana, te rog eu, nu mai fi dragutza, si spune-mi verde in fatza ce grasa sunt. Doar am 74 de kile! Pana la 52 e cale luuuungaaaa, de 22 de kile!!!
Dar stiu ca voi reusi sa-mi ating tinta, cel tarziu pana in mai...Musai!!!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

La cat de ambitioasa esti sigur o sa reusesti!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

revin ...s-a trezit printzu`

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

salut fetelor...Eu sunt Deea, am 20 de ani, sunt studenta la Medicina. Nu ma incadrez in Categoria MAMICI si am dat de forumul vostru din intamplare. Ma primiti si pe mine printre voi? VREAU DIN TOT SUFLETUL SA SLABESC...Momentan incerc o dieta hipocalorica pentru ca, avand un program foarte incarcat, mananc mai mult in fuga si pe unde apuc. Incerc sa ma las de dulciuri,grasimi si tot ce am auzit eu ca dauneaza sanatatii si hraneste din plin tesutul asta nenorocit, adipos.Mai am cate o scapare, dar ma controlez destul de bine.Am 1,64 si 67 de KG, sper sa ajung la 58/57. Ce am eu nevoie?.... sa stiu ca nu sunt singura.... sa am un suport moral. In ce ma priveste, sunt alaturi de voi, va felicit pentru reusite si va urez multa bafta in continuare.

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

ayssa deea, fii bine-venita!

In mijlocul nostru o sa gasesti sprijin! Vei fi trecuta pe lista noastra de grasutze frumoase si destepte de catre Delidana (e shefa ), dar ea se intoarce din concediu abia saptamana viitoare. Intra cat de des poti la noi, si mai ales intra cand iti vine sa mananci ce nu trebuie! Si te lecuim noi!
Apropo: cand vei slabi, vei primi o floricica. Daca te vei ingrasa, vei fi biciuita fara mila!

Zilnic, pe cat putem, ne postam aici meniul si incercam sa-l respectam. Bafta multa la slabit!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ayssa_deea

salut fetelor...Eu sunt Deea, am 20 de ani, sunt studenta la Medicina. Nu ma incadrez in Categoria MAMICI si am dat de forumul vostru din intamplare. Ma primiti si pe mine printre voi? VREAU DIN TOT SUFLETUL SA SLABESC...Momentan incerc o dieta hipocalorica pentru ca, avand un program foarte incarcat, mananc mai mult in fuga si pe unde apuc. Incerc sa ma las de dulciuri,grasimi si tot ce am auzit eu ca dauneaza sanatatii si hraneste din plin tesutul asta nenorocit, adipos.Mai am cate o scapare, dar ma controlez destul de bine.Am 1,64 si 67 de KG, sper sa ajung la 58/57. Ce am eu nevoie?.... sa stiu ca nu sunt singura.... sa am un suport moral. In ce ma priveste, sunt alaturi de voi, va felicit pentru reusite si va urez multa bafta in continuare.

deea

BINE AI VENIT SISPOR LA SLABIT!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Eu azi o tin pe Lilly acasa ca mi-e dor sa petrec timp cu ea..ne uitam la desene, citim povesti,ne dragalim..asa ca nu cred ca o sa pot intra prea mult azi.

Meniul meu azi:
- salata de fructe
- cartof copt cu branza si salata
- supa de legume
- salata de fructe
- 3 cani de ceai

Ayssa, bine ai venit si multa bafta!

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Buna dimineata fetelor. Va multumesc din suflet pentru primirea voastra calduroasa, sper sa nu fie nevoie sa ma biciuiti prea des.... Eu astazi plec la ai mei(la Deva) si imi voi petrece week-endul cu ei. Trebuie precizat ca mamica mea gateste nemaipomenit si ca "multumita" mancaricilor ei super gustoase m-am ingrasat eu. Dar eu promit sa fiu cuminte si sa mananc putin, gustos si sanatos ( desi ma indoiesc ca exista asa ceva). Dimineata am baut un suc de grapefruit si am mancat un ou fiert,la pranz voi manca niste varza fiarta (deja e pe foc si miroase super).Imi pare rau ca va parasesc pentru cateva zile, sper sa ma pot intoarce cu vesti bune, un pic mai slaba. Pana atunci eu va pupic dulce pe toate si pe toti puisorii vostrii mici si scumpi, va doresc bafta la slabit, sa mancati sanatos si sa se vada rezultatele cat mai repede cu putinta.

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare bebelushelor!

Tzuni, scumpa mea, am fost si sunt atat de ocupata, am facut la ore suplimentare de m-am spart.

Mi-am neglijat si exasperat familia si colac peste pupaza m-am abonat la impachetari cu parargil seara de la 8. Dureaza o ora si jumatate, deci ajung acasa la 10 si nu mai pot face nimic.

Nu am facut inca piercing, dar ma mai gandesc un pic la asta, luni ma duc in recunoastere la un alt salon si daca e ok si au cercelasi frumosi il fac! Daca nu, nu, deci luni e ultima mea sansa!

revin maine dimineata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mephala, justasmallkiss:

ayssa: Bine ai venit!! Mi-ai facut pofta cu varza ta si ma duc sa-mi fac si io

bubuleana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crystina

Neata fetelor!

Eu azi o tin pe Lilly acasa ca mi-e dor sa petrec timp cu ea..ne uitam la desene, citim povesti,ne dragalim..asa ca nu cred ca o sa pot intra prea mult azi.

Meniul meu azi:
- salata de fructe
- cartof copt cu branza si salata
- supa de legume
- salata de fructe
- 3 cani de ceai

Ayssa, bine ai venit si multa bafta!

Pup toate fetele!

Dragaleste-o si din partea mea!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput