Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 6
bubuleana spune:
In mare graba, raportez si eu: 64 kg
am reusit sa scap de 1 amarat de kg...uuufffffffff
bubuleana
justasmallkiss spune:
Bubuleana,e bun si ala decat deloc.Un kg se da jos greu dar daca e sa il pui la loc...zici Hop si deja se vede.
M-ati lasat singuricaaaaaaa!
Si-a lasat cineva catzelul singurel acasa si daca nu urla de azi dimineatza de la 6 de imi vine sa ma urc pe pereti
IOANA
mephala30 spune:
Ioana, sorry, te-am adaugat in lista de ym dar n-am timp sa vb., din pacate. Merg sa-l adorm pe Iustin, apoi ma ocup de Teo
Pupici
Bubuleana, felicitari
Tzuni, vazut mesajul...citesc mail-ul mai inkolo. 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
crystina spune:
Va salut si eu fetele!
Promit sa intru si eu mai tarziu..ma grabesc sa o trimit pe pitica la gradi pentru ca am tinut-o dimineata acasa.
Pupici!
justasmallkiss spune:
Carmen,nu-i nici o problema.Imi dau seama ca nu ai timp sa stai pe mess. cu doi copilasi mici acasa.Am deschis yahoo-ul si cum tocmai scrisesem aici,m-am uitat dupa tine in lista si am vazut ca nu te am.Te-am adaugat sa fi acolo,asa...pt vremuri linistite:)
Crystina,te asteptam
Asa m-a pleznit un somn!!!
IOANA
crystina spune:
Gata..am venit.
Mai e cineva pe aici?
Io azi trandavesc putin..mai am cateva zile pana la examen.
De mancat am mancat mere azi si o clatita..nu prea mi-e foame.
P.S.Carmen si Tzuni va pupacescpe amandoua ca v-ati gandit la mine!
P.P.S. Carmen of ce implinita trebuie sa fii cu asa pui frumosi! Sa va traiasca!
nastad spune:
IOANA, ma bucur ca ne mai dai vesti!
Eu sunt bine, am inceput serviciul(2 zile pe saptamana), incerc sa ma organizez cat mai bine ca sa le fac pe toate.
CAnd ai povestit de Deliutza , parca am vazut-o pe Onitza, la fel face si ea , nu mai am nici un ruj, parfumurile le tzin ascunse, dimineatza inainte de gradi trebuie sa o fardez putzin ca sa plece de acsa.De slabit a slabit si ea, ca numai racita este decand cu gradinitza asta.
Doruletz e bine, am fost la vaccinul de 4 luni si se simte bine.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Am reactualizat pagina cu poze:http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
S-a facut frumoasa foc!

Stiai ca ziua mea de nastere e pe 29 August?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by an-k
Am renuntat sa mai scriu cu motive intemeiate- cantarul, inca nu am motivul, cantarul nou, dar imi era dor de voi. Deci- eu intotdeauna am avut mai mult cred ca bateam suta, toate datele pe care vi le-am dat sunt eronate!, de ce? din cauza cantarului care merge cum vrea el si io care credeam ca slabesc:((. Am 76 kg pe al meu, am fost la dr pt anticonceptionale si m-a cantarit. Am 88kg, nu-mi vine sa cred, am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, m-am mai suit odata, si dr m-a asigurat ca e bun cantarul. Azi e ziua mea si o sa merg sa-mi fac cadou cel mai performant cantar, nu vreau nimic altceva, imi pare rau ca am aberat cu 70 si de kg, dar se pare ca sunt om de categoria grea
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
La multi ani!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
CARMEN, sa-i traiasca cuminteii!
Dar e dolofanel Teo,
bulgarasul!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)