Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 5
justasmallkiss spune:
Aaaa,Carmen,uitasem...tot referitor la poze.Mai dar tu ai la parrrr,nu gluma.Faci vreun tratament de se indeseste asa...sau e asa lasat...de la "mama natura"?
IOANA
mephala30 spune:
Ioana, te rog eu, nu mai fi dragutza, si spune-mi verde in fatza ce grasa sunt.
Doar am 74 de kile! Pana la 52 e cale luuuungaaaa, de 22 de kile!!!![]()
Dar stiu ca voi reusi sa-mi ating tinta, cel tarziu pana in mai...Musai!!!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
justasmallkiss spune:
Io mai am 5 fire in cap.In vara am facut iar prostia sa ma duc la coafor si m-a tuns scurt rau si mi-a facut un blond de imi venea sa port caciula.Ma lua plansul cand ma uitam in oglinda.
Barbatu-meu a vrut sa tai parul...l-am taiat pana la urma...si acum imi spune ca ii pare rau pt ca m-a pus sa ma tund.
Cand m-a cunoscut eram bruneta...a vrut sa ma fac blonda...m-am facut...acum parca ar vrea sa il fac iar negru.
Ce ti-e si cu balantzele astea!!!
IOANA
mephala30 spune:
Asa l-am avut dintotdeauna: aspru si des ca o matura. ![]()
Poze
mephala30 spune:
Pai vopseste-l brunet...dar iti sta bine cu el blond...tu stii mai bine.
...am uitat sa-ti laud tortul, tare bine arata!
Poze
justasmallkiss spune:
52 de kg?
Eu sincer nici macar nu mai visez sa ajung la 52.
Ma gandeam ca iti faci ceva un tratament "babesc" la par de ai asa mult chiar si dupa 2 sarcini..Eu il dau de 2 ori pe saptamana cu petrol,ii fac masca...e drept ca nu mai cade ca inainte dar nici nu se mai indeseste.
Si nu esti grasa...esti o frumoasa si ai si 2 nasteri la activ.Si cum spuneam,nici nu imi fac probleme ca nu o sa slabesti.Stiu dupa ce nu l-ai mai alaptat pe Iustin ce repede ai slabit.
Dar dupa cate am observat esti ca mine...dai grosul jos...si te impotmolesti la ultimele 4-5 kg.
Sau?![]()
IOANA
justasmallkiss spune:
Tortul arata bine dar gustul....lasa de dorit.
M-am lasat pe mana la socrela.Ea imi comanda tot timpul la o sarboaica super buuuun.A zis ca imi comanda si anul asta si m-am lasat in baza ei.Dar a vrut ea sa ne faca o surpriza si sa ii faca ea tortul Deliei.Ei,intentzia conteaza!!!Problema ca e nu avea nici un gust...ziceai ca e paine cu unt!!!Si mai si intreba toti musafirii daca e gustos si ei saracii...mancau cu "japca" doar sa nu se supere ea![]()
Parul nu il vopsesc negru(inca
)...negrul ma imbatraneste.Blondul imi face mutrisoara de copil.Nu mi s-a intamplat o data sa merg la pacientzi si sa ma intrebe ce caut acolo si daca am 18 ani.Ei,chiar de 18 nu mai arat....o fi avand nevoie de ochelari
dar oricum blondul ma lumineaza la fatza si ma intinereste.
IOANA
mephala30 spune:
Asa-i, ultimele 4-5 kile se duc cumplit de greu. Dar...visez...deocamdata...
Am nevoie de cateva palme dure, care sa ma trezeasca la realitate. Mi-am dat eu cateva, dar am dat cu mila.
Tzuniiii, zi-mi mama draga cat de grasa sunt!!!![]()
Ma duc sa-mi scot la imprimanta nr. faimos de 74 de kile, asociat cu
si sa-l lipesc deasupra mesei din bucatarie. Poate asa voi manca numai juma de portie...va spun daca functioneaza.
Poze
justasmallkiss spune:
Mie imi e ciuda pe mine ca nu mai am ambitie.Ma uit la barbatu-meu care manca inainte scuzati-mi expresia "ca porcusorul"(avea 103 kg) si nu il intesesa ca e gras si acum are mai putin cu 13 kg.Ne-am apucat amandoi de dieta(Scardale)...EU l-am tras dupa mine si tot eu dupa vreo cateva zile cautam disperata ciocolata si el a tinut-o pana la capat.Apoi a inceput sa manance cu simtz,sa aiba putin grija si a ajuns la 90.Acum se mentzine,are 2 nr mai putin la haine,bravo lui,sunt māndra de el,dar de mine....
IOANA