Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Rusine, rusine, rusine, de 3 X rusine! Parca vad ca stati pitite si mancati! ...de-asta nu aveti timp de "vorbit".

AM terminat munca pe azi, ma duc acasa la matza-mi!

Crystina, cum stai cu invatatul? Mai ia o pauza....(mica si deasa )
Khristin, ai disparut de tot?
justasmallkiss, mai respira, mai spune-ne despre tine!
mik, azi nu mi-ai spus ce-ai papat!
Roxa-boxa, n-ai raspuns la intrebarea mea
mephala, ai mai vazut vreun film bun?
Cami, ce-ti mai face matzul? Cel cu coada, fireste...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragutzelor.Iar am ramas in urma cu scrisul

Tzuni draga,as respira dar nu pot prea bine. Sunt in medical,am racit rau de tot si mai in gluma mai in serios chiar respir greu.
Ce sa-ti mai pove' de mine.Nu prea am noutatzi.Muncesc,imi place ceea ce fac,de slabit nu mai reusesc sa slabesc....in rest viatza de familie.Copil,barbat,munca...din cand in cand mai ies cu fetele la un suc(o data la cateva luni)...a dat boala cumparaturilor in mine...mi se pare ca nimic ce am in dulap nu se mai poarta...mi-e dor de Romania,de casa,de familie...de prieteni...
De mers in Ro. nu stiu cand o sa merg pt ca vreau la anul sa dau de carnet si va trebui sa imi iau concediu pt ca la cat de mult lucrez nu am timp sa merg si la scoala.
Delia creste,e o nazdravana si o smechera.E asa de lunga cäpritza de toata lumea se mira cum de are numai 3 ani.Am scapat in sf de pampers.Vorbim dar din pacate numai germana.Eu ii vb in romaneste si ea ori ma corectecteaza si imi spune ca nu e bine asa ori imi raspunde direct in germana.Invatza toate prostiile de la desene.Se linge si ea pe "labutze" ca si "pisicile aristocrate",ii trebuie sa se dea cu "buluj" adica ruj si nu pleaca dimineatza la gradi pana nu o dau cu parfum.Are in gentutza oglinda si se priveste tot timpul...ce sa mai zic...o adevarata domnisoara.Daca tusesc si nu tin mana la gura,vine si imi spune:"mami,hand halten!!!"
Altfel...mai nimic nou.
Tu ce mai faci?"Bebelusa" ta?Tot la fel de mult muncesti?

leeloo2004 si aici a venit frigul.Vad ca mai nou avem 2 anotimpuri.Vara si iarna.Pana in luna mai am purtat geaca de iarna si apoi dintr-o data in cateva zile tricou si acum se pare ca la fel va fi...trecem peste toamna si intram direct in iarna.Am "ochit" eu niste tenesi de dragasani cem i-au placut muuult si barbatu-meu chiar radea de mine si imi spunea ca ii port la primavara(vara) daca ii cumpar pt ca oricum vine iarna.

Lulu eu nu mai vreau vergeturi pt ca am deja,dar nici nu ma plang.Ma mai uit la pozele dinainte de sarcina si ma apuca nervii dar cand imi privesc maimutzica imi trec brusc.

Sabina,esti una din putinele fericite care nu au ramas cu urme dupa sarcina.Pe burtica nici eu nu am.Fetita a fost destul de mare(3,210 kg si 51 cm) dar burta mi-a fost mica rau.In schimb soldurile...brrrr...din spate eram precum un dulapior.
Te simti mai bine?Sanatate multa iti doresc.

Doina cum se simt piticii?A mea e binisor.A avut viroza stomacala.A slabit mult,dar deja incepe sa isi revina.A pus la loc kg pierdute.Am inceput iar un tratament homeopat acum in octombrie si il fac pana prin aprilie zi de zi.Am auzit ca e tare bun.Ii dau si un siropel multivitamin si vad ca s-a mai pus pe picioare.Vreau acum sa cumpar un inhalator si sa incep sa ii fac zilnic inhalari.De cand merge la gradi imi tuseste intr-una,orice sirop i-ar da.I-am facut si raze la plamani si cica nu are nimic.Dar nu e normal sa tuseasca asa...Cu aiuritzii astia de medici care vor doar sa scoata bani si atata tot...de copil nu ii intereseaza...poate ajung sa imi dea in asm...as ca mai bine iau singura masuri.
Tu?Mai rezisti?Cum iti mai merge?

Mik draga...tu ce mai faci?Copilasii?Vad ca te ti incontinuare de menourile tale delicioase si sanatoase.

Cami nu iti fa griji pt kg,oricum esti o frumoasa si important e sa faci tot posibilul sa apara in viatza ta bebele mult dorit.

Delia,cam cu intarziere...dar iti urez si eu concediu placut.

Mia tu ce mai faci?Piticul?Cum merge cu slabitul?

Cristinutza,felicitari,vad ca te-ai pus pe slabit.Tot cu WW?Ai dat de carnet sau inca inveti?Printzesa mica ce face? 4 ani de casatorie?Ce trec anii,nu-i asa?Noi pe 29 octombrie de ziua fratelui meu facem 5 ani.Va doresc...la cati mai multi ani impreuna,sa ajungeti sa imbatraniti impreuna,fericiti si sa va bucurati de tot ce e mai frumos inviatza.

Roxana...deci ai pus piercingul sau nu pana la urma? "Io" am...tânara si nebunica...dar merg pe idea...ca atunci cand imi mai vine mintea la cap,il scot si gata...
Si Tzuni ca tot vb de tatuaje...eu sunt bolnava si dupa asa ceva...doar ca ma tot gandesc...daca imi fac...nu e la fel ca si cu piercingul sa il scot cand vreau...si ce fac peste cativa ani daca nu imi mai place?Asa ca am lasat-o balta,dar poate cine stie

dordia2000,felicitari pt kg pierdute si muuuult succes in continuare.
Cand ma gandesc si eu ca am ajuns de la 50 la 80 de kg...brrrr...DAr uite ca intimp am reusit sa dau "grosul" jos.Ai aici atatea exemple...deci sigur se poate.

Mamicadulce,Sigrid...voi ce maifaceti?Puii vostrii?

Carmen,iubitica mea tu cum te simti?Cum e viatza in 4?Frumoasa,nu?Abia astept sa treaca timpul si sa mai imi aduca si mie barza un pui mic si dulce.Cum e bebe mic?E cuminte?Iustin cum reactioneaza,nu e gelos?
Mama a avut probleme mari cu fratele meu cand am venit eu pe lume.Ma batea"la greu" pe ascuns,din gelozie.Si pana nu l-a prins mama,ea saraca traia cu impresia ca sunt rosie la fatza din cauza plansului,cand colo frate-meu ma palmuia intr-o fericire.
Ce mai faci bun de papa?Mai bine zis...mai ai timp sa gatesti?Mama deja mi-a pus muraturi,zacusca,vinete,ardei capia....acum astept cu nerabdare sa apara cineva din Brasov sa mi le aduca.
Aaa,am mai descoperit ceva bun,ce pot face din foietaj.Ungi foaia cu albus de ou,prepari un amestec din nuca macinata,zahar si lapte,intinzi uniform pe foaie,rulezi,tai rondele si deasupra ungi cu galbenus de ou.Le bagi la cuptor le coci pana prin o culoare maronie si apoi mai presari putin zahar pudra pe deasupra si ies niste melcisiori,mmmm,un deliciu.
M-am uitat iar la pozele voastre.Sunteti niste frumosi,iar Iustin ma "inebuneste" de cate ori ma uit la ochisorii lui.Bebe ce culoare are la ochisori?
Ce noroc ai cu Ius pt ca mananca asa bine,l-am vazut in cateva poze "nud"...a mea e "sulitza" pe langa el.Sper sa vina si la mine ziua cand o sa manance bine.Mi-a spus la gradi educatoarea ca are o silueta f frumoasa de cand nu mai are pampers,dar ar avea nevoie de o curea pt ca ii cad pantalonii de pe ea.(i se desfacuse elasticul la pantaloni).Noroc ca se gandesc astia si la copilasii mai slabi.Eu cand cumpar pantaloni ma uit sa fie pe baza de elastic,pe dinauntru au elastic si nasturei si pot sa ii fac si eu pe masura ei.
Tzuc dulce mamica si puii dulci.

Normal...eu cand scriu nu mai termin...iar v-am inebunit.Azi fac greva...sunt bolnava,asa ca nu fac nimic....va astept la o "bârfulitza" asa ca intre fete.
Salutari si celorlalte fete.V-am pupacit.Sunt prin zona.

PS:Zuzilici ,abia stept sa te intorci sa ne spuicum a fost acasa si cand ai timp sa mai pui poze noi cu pitica.

IOANA

Mergi la inceput

Am reactualizat pagina cu poze:http://delialaryssa.fotopages.com/

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce frumoasa s-a facut(in continuare!) mandra ta, Ioana!!
hehe, eu eram aia care se plangea de urme! Mik e cea care dupa 3 sarcini nu are vergeturi:)
Eu sunt la regim fortat, ca mi-e asa rau de nu pot sa mananc:D
de-as reusi performanta asta si cand sunt sanatoasa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am renuntat sa mai scriu cu motive intemeiate- cantarul, inca nu am motivul, cantarul nou, dar imi era dor de voi. Deci- eu intotdeauna am avut mai mult cred ca bateam suta, toate datele pe care vi le-am dat sunt eronate!, de ce? din cauza cantarului care merge cum vrea el si io care credeam ca slabesc:((. Am 76 kg pe al meu, am fost la dr pt anticonceptionale si m-a cantarit. Am 88kg, nu-mi vine sa cred, am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, m-am mai suit odata, si dr m-a asigurat ca e bun cantarul. Azi e ziua mea si o sa merg sa-mi fac cadou cel mai performant cantar, nu vreau nimic altceva, imi pare rau ca am aberat cu 70 si de kg, dar se pare ca sunt om de categoria grea

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Ups,scuze Sabina,inseamna ca am citit eu "in cruce"...am citit putin din urma,am vrut sa recuperez...si am inteles gresit.
Of draga de tine.Ai grija de tine sa te faci bine si sa nu ia si pitica."Baga" lamaie cu apa,in ceai...cu miere...ajuta f mult la raceala si poate poate iti vine putin pofta de mancare.
"Io" mananc si cand sunt bolnava

IOANA

Mergi la inceput

La multi multi ani cu sanatate si fericire An-k.Si LA CAT MAI PUTINE KG!!!Haide nu dispera,ai sa vezi ca totul o sa fie bine si o sa ajungi la kg dorite.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, ce bine ca ne mai spui despre tine si Delia cand ai timp!
Iti doresc sanatate multa si putere sa te descurci in tot ce ti-ai propus.
Multumesc pentru reteta de melcisori, suna bine de tot...momentan am lasat dulciurile deoparte, caci am multe kile si incep sa fiu depresiva.
...m-am uitat pe poze: ce papusa carliontata si frumoasa ai!!!
....
Despre noi:
suntem bine, Teo creste precum Fat-Frumos, ochisorii ii sunt de un albastru inchis (dar sunt de 'lapte')
E mai gras decat era Iustin la varsta lui.
Aici poti vedea dragostea de frate.
Si, in sfarsit, pe Iustin, care il iubeste de nu mai poate pe frate'su.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Ei Carmen,nu ai de ce sa fi depresiva.Te-am vazut eu in poze gravidutza si nu erai grasa deloc.E normal sa nu poti scapa de kg asa dintr-o data,abia ai nascut.Rabdareeeee
La cat te stiu de ambitioasa sunt sigura ca dupa ce nu mai alaptezi o sa scapi f repede de kg.
Vai,merci mult pt ca ai pus poze.Ma topesc toata cand ma uit la pui tai si asa imi vine un dor sa mai fac si eu unul.Ce "bine facut" e si Teo.Arata f bine amandoi,nu sunt grasi,dar "indesatzi".Ce i-as musca de bulanase
Unul din finutzii mei e la fel ca Ius...si de fiecare data cand il vad atata il musc de bulane de cred ca ma uraste.Mi-s dragi de nu mai pot cand ii vad asa bucalatzi.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, La multi ani cu sanatate, fericire si multe kile in minus!
Nu te descuraja, nu-ti plange de mila...mobilizarea si arata-ne tot ce poti!

Sabina, sanatate multa!
Cred ca a inceput sezonul virozelor....offff...noi ne rugam sa ne ocoleasca.

Tzuni, aseara am vazut 'Celularul'. Hm....dragutza ideea...a meritat timpul
Tu ce mai faci? Care ti-e meniul pe azi?
Apropos, tu erai cu fulgii de porumb...ieri am reusit sa mananc 2 pungi de fulgi cu lapte. Buni tare...si calorici...
Cum a fost ananasul? Nu te doare limba de la el?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput