Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 30
justasmallkiss spune:
Eu am primit azi zacusca cu ciuperci din Romania si...am mancat vreo 6 mere numai cu gandul la ea
...da' nu ma las.Saptamana asta trebuie sa mai dau macar un kg jos.Ehe...ce mai visez si eu la torturi si multe altele...dar nu stiu ce-o fi cu ambitia asta pe mine...DEOCAMDATA...ca si cand ma apuca poftele...greu ma lasa si mananc ca un purcel.
IOANA
an-k spune:
justa,
, multumesc! mmm zacusca, vreau si eu, dar nu ne-a facut mama anul asta:(. Ma consolez maine cu niste buseuri cu legume.
Sabina, daca e in burta.... inainte, cand faceam vreo abatere majora, ma pedepseam a doua zi cu zi de mere. Dar nu e cazul tau, eu am muuulte kilograme de dat jos. Mai bine gandeste-te ca ti-ai facut o pofta, te-ai rasplatit pentru efortul depus, si... tot inainte!
Acum ma apuc sa fac mancare pt maine, cu Bianca printre picioare nu reusesc deloc. Vreau sa fac buseuri de legume 'south beach" si sos pt paste pt familion.
Aaa am mai luat o decizie ff importanta
, in fiecare Duminica o sa imi rasplatesc munca cu cate-o pofta.. nu in exces adica o mancare la care m-am gandit si de care mi-e dor- fara dulciuri. Sper ca gandul la masa de duminica sa ma ajute sa duc saptamana la capat![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
justasmallkiss spune:
Anca,spor la gatit.Sigur o sa te ajute sa duci la bun sfarsit o saptamana,gandul ca duminica vei papa ceva ce iti place.
Cristina la fel procedeaza si a reusit sa slabeasca f mult in ultimul timp.
Zascusca am primit-o de la o prietena.Mama draga de ea abia asteapta sa vina fratele meu la mine sa imi aduca zacusca,vinete,muraturi,ardei coptzi si alte bunatatzi de acasa.
Eu o sa mananc saptamana viitoare cate o felie de paine cu zacusca in fiecare dimineatza pana imi fac pofta![]()
Noapte buna fete dragi.Durerea de masea nu m-a lasat dar incerc sa fac nani pt ca dimineatza la 5 ma trezesc.Ma asteapta babutzele mele
IOANA
Delidana spune:
Continuati aici.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie