Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, ca intrebi de mine.

Meniul de azi :
- cfea neagra si piine prajita cu dulceta
- un piept mic de pui la cuptor cu putin porumb boabe. cruditati (castravete, ardei). un iaurt
- salata verde cu ceapa, morcov ras si somon. putin brinza. zmeura

Raport : azi dimineata aveam 51.0, deci ma mentin.

Interesant raportul cu nutritia, dar in Franta nu a mai fot foamete de mai bine de 60 d ani si multe femei in jur de 50 au asa ceva. Doamne fereste !

Curaj la fetele cu pui bolnaviori.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, sanatate Onitzei si bafta lui Doruletz la vaccin!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Mik

Tzuni, ca intrebi de mine.

Meniul de azi :
- cfea neagra si piine prajita cu dulceta
- un piept mic de pui la cuptor cu putin porumb boabe. cruditati (castravete, ardei). un iaurt
- salata verde cu ceapa, morcov ras si somon. putin brinza. zmeura

Raport : azi dimineata aveam 51.0, deci ma mentin.

Interesant raportul cu nutritia, dar in Franta nu a mai fot foamete de mai bine de 60 d ani si multe femei in jur de 50 au asa ceva. Doamne fereste !

Curaj la fetele cu pui bolnaviori.

Va pup pe toate in grup.

Mik.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

Tzuni draga multzam de primire!
31 ani,1,70 cam 61kg si ar trebui sa ajung la 55kg.
Cred ca problema nu este neaparat dieta (asta dupa o introspectie amanuntita in timpul we) ci faptul ca sunt o mare putoare.
Nu merg pe jos deloc!Nu fac miscare si sigur ca papa e bunaaaa,buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mare destrabalare si mult absenteism cand nu e shefa Delidana in zona! Daca asa stau lucrurile, beau si io un pahar de Cola, ca tot nu ma vede! Oricum e light si oricum nu am mai baut Cola de vreo cateva luni si oricum nu-mi place prea mult!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nou stil de viata: muci si tuse.Am reusit sa iau de la sofia.Mi-e frig incontinuu, asa ca bag ceaiuri calde cat incape.
vreau sa vina o zana si sa ma transforme intr-io fata supla de 48 de kg , fara vergeturi pe burta si fara urme de alaptat la sani:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

nou stil de viata: muci si tuse.Am reusit sa iau de la sofia.Mi-e frig incontinuu, asa ca bag ceaiuri calde cat incape.
vreau sa vina o zana si sa ma transforme intr-io fata supla de 48 de kg , fara vergeturi pe burta si fara urme de alaptat la sani:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

...io astept o zana care sa-mi lase vergeturi pe burta si urme de la alaptat pe sani. Si sa-mi mai lase si un bb langa mine! Cum e viata asta...Cand ai parul cretz il vrei lins, cand il ai lins il vrei blond....

Sanatate multa Sabino! Si tie si Sofiei!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by Sabina

...io astept o zana care sa-mi lase vergeturi pe burta si urme de la alaptat pe sani. Si sa-mi mai lase si un bb langa mine! Cum e viata asta...Cand ai parul cretz il vrei lins, cand il ai lins il vrei blond....

Sanatate multa Sabino! Si tie si Sofiei!

_

Vreau si eu vergeturi pe burta si urme de la alaptat pe de la un mic si scump ...
Tzuni Mare adevar ai spus!
Sanatate multa tuturor mamicilor cu puiuti bolnavi!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni, Mik, Sabina, Copiloi

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Alo ! Stie careva adresa zanei cu pricina?

_

Mergi la inceput