Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 31
inni spune:
numarul de mese este ok....scrie in Capraru...ca isi pot stabili ei sa pape doar de 5ori/zi..si intr-adevar tr sa manance cam 700 ml/zi...dar Daria a fost grasuta la nastere si parerea mea e ca ia in greutate acum si in functie de asta...
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
_Ralu_ spune:
SURPRIZA
la plimbare su marsupiul
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
amarantina spune:
Irena papa 150gr si uneori chiar mai mult.
Eu avand cantar electronic o cantaresc la fiecare masa.
Oanacn spune:
A mea fata papa cam 120 grame/masa de 6-7 ori pe zi. In medie ia in greutate cam 30 de grame pe zi.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Vauva spune:
Si eu ma gandeam la pitica mea ca mananca cam putin si dureaza si mult masa mai nou, iar spre seara incepe sa planga in timp ce mananca si uite asa ne chinuim si noi, refuza biberonul, isi face sila, sau pur si simplu sta si admira peretii. A mea mananca tot cam 100-120 ml la o masa si mananca de 6 ori. Eu sper sa fie ceva temporar, ca ea inainte manca peste 700 ml pe zi. Chestia ii ca eu nu am cantar si trebuie sa merg la policlinica sa o cantaresc asa ca nici nu imi dau seama daca ia in greutate. Cred ca o sa dau si eu telefon sa ma duc sa o cantaresc...
Alina&Bianca(25.08.2006)
POZE
tanima_i2002 spune:
untem si noi mamica si bebic. Am nascut Duminica la 23.00 la Spitalul Elias cu Dr Tutunaru. Bebe a avut 3160 si 51 de cm. Cezariana cu anestezie totala (asezare pelvina cu picioarele cracanate drept urmare i-a facut o buba mai mare lu' mami) la 38 de saptamani fix.
O sa revenim cu amanunte. Deocamdata ne luptam cu papa si somnul.
tanima
38+ mami de
Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
tanima_i2002 spune:
aaa si scor Agpar 9 ca a iesit cu picioarele inainte.
tanima
38+ mami de
Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
Crisnemes spune:
Azi Victor implineste o luna. 

Sa cresti mare si sanatos.
Putzuruca- sa va traiasca Andreea sai sa va aduca bucurii.

Carmen si Victor tot asa are buricutul am intrebat-o pe dr. de buric si a spus ca vedem la controlul de o luna cum arata buricul si dupa aceea imi spune daca e cazul sa facem ceva.O sa mergem la control saptamana viitoare.
Gripo multumim de aprecieri , doar ca pozele care le pusesem am vazut dupa aceea ca nu le-am selectat sa le vada toata lumea. Daca ai chef te invit acum sa-l vezi pe Victor.
Mie cred ca-mi vine cilclul. Lohii cu siguranta nu sunt ca scurgerea are o culoare de rosu si un miros specific menstruatiei. A mai patit cineva la fel?Ciudat e faptul ca eu alimentez exclusiv la san. Stiu ca si cu Dragos cand imi venea ciclul (prima data dupa 8 luni) cant de lapte era un pic mai mica. Oare asta sa fie motivul pentru care mi-a scazut laptele?
Eu pe Victor il pun la san de cate ori cere. Are mese la care mananca 140 ml dar are si mese la care mananca 80 de ml. Azi l-am cantarit si are 5 kg. Intr-o luna a pus pe el 1400 gr+ 140 gr. pe care le-a dat jos dupa nastere deci in total 1540 gr. luate intr-o luna.
Tanima - felicitari si refacere usoara.

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Ignatica spune:
Crisnemes ai niste baietei frumosi foc, sa va traiasca.
tanima ma bucur ca ati venit acasa cu bebe si ca ati terminat Odiseea cu bine.
Ignatica