Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani cu sanatate puiutzilor care implinesc azi o luna.

Monica eu as vrea sa-l tin in cos, ca scoica nu am, sper sa stea acolo.

Gety mi-a facut sotul un saculet rotund din panza moale (gen finet) cam cat burtica lui bebe, am pus sare mare in el si-l tin pe caloriferul din camera la incalzit. Cand are dureri de burtik, il pun peste haine si-l invelesc cu o paturica, la fel fac si noaptea, David doarme in sac de dormit si-l pun pe burtik lui in sac. Sa ai grija sa nu fie prea fierbinte sa nu se supraincalzeasca bebe. Sa va fie de leac.
Eu zic ca seamana cu tine fetita, pe sotul tau nu-l stiu, e draguta foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Sybille felicitari!Asteptam si povestea nasterii!

Eloise multa sanatate la bb si sa veniti repede acasa!

Ramomar !Esti o scumpa!Sunt bine acum, am facut intr-adevar o criza de colecist de toata frumusetea....noroc cu No-Spa ca m-a ajutat!

Si noi suntem bucurosi ca a pus gandacelul mic 1 kg de cand am iesit din maternitate!Acum are si el un pic de slaninutza pe picioruse ca tare slabanog mai era!

Eu incap deja in aproape toate hainele de dinainte....si n-am dat jos decat 10 kg....adica jumate din cat am pus in sarcina...

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Bebelina mea s-a cam invatat in brate nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.la orice scincet gata brate...cred ca o sa o mai las sa si pliga.O sa cumpar ceva jucarele din alea de se atirna si o sa o mai tin si in scoica...sper sa reusesc ca nu mai pot de brate deja. Voi cum va descurcati cu tinutul in brate....am impresia ca la fel din ce citesc.

Eu il mai las sa planga uneori, depinde ce plans are, daca e din ala nasol de durere nu-l las... si plange cat plange (sub 5 min) si apoi adoarme, ca vrea stimulat la somn... si mai am un truc, ma duc la el si-l mangai putin, vb cu el, eventual il intorc pe cealalta parte in patut si-l pacalesc... se potoleste...

Fetelor, am si eu o problema: il gasesc pe David noaptea cu corpul in sus dar cu capul intr-o parte, este periculos daca regurciteaza??? ca el nu plange noaptea doar se foieste si pana ma trezesc eu... am uitat sa intreb pediatra de chestia asta, eu il tin doar pe parti, cam 2 ore pe o parte si apoi il intorc.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Intru si eu rapid, ca ma cere micuta!
Danidani74, vroiam de 2 zile sa iti raspund dar n-am reusit sa mai scriu nimic. Eu am nascut natural o feita de 4300 gr (acum are 3 ani) si una de 4400 gr (acum are apropae 3 saptamani)! Prima data am vrut din start epidurala, m-am dilatat foarte repede si mi-au facut-o cand aveam deja dilatatie 7. Durerile pana atunci au fost mari, dar suportabile. Am nascut-o cu forcepsul, fiindca anestezia m-a cam lesinat! A doua oara am zis ca nu mai fac epidurala, dar dupa 10 ore de travaliu mult mai greu decat primul, cu dureri foarte mari la doar dilatatie 4...am cerut sa mi se faca. De data asta a fost mult mai bine, anestezia a fost facuta ca lumea si am nascut fara probleme, fara forceps o maricica de 4400 gr si 53 de cm. Eu te sfatuiesc sa astepti sa intri in travliu si sa vezi cum te simti. Sa stii ca poti cere oricand sa ti se faca anestezia. Mie ultima doza mi-au facut-o cu o ora si ceva inainte de nastere, la dilatatie maxima (am stat o ora jumate cu dilatatie 10) si am putut apoi sa colaborez. Nu simteam durere, dar simteam senzatia de screamat. Ei iti spun cand sa impingi si daca stii sa o faci...totul merge struna!
Numai bine si nu te stresa! Daca te doare prea rau, poti cere oricand o doza (ei stiu cat si cum) si totul se rezolva!
Eu toata sarcina am vrut sa nasc fara epidurala, crezand ca bebe va fi mai mic de data asta, travaliul mai scurt etc...N-a fost asa!
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

mexxa, ma intereseaza si pe mine carutul pe care l-ai luat din siraj. noi in week-end vrem sa-i luam carut. daca ai si pozica, este ok. multumesc. scriu cu o mana, in cealalta tin fata.
mirabela, incerc si eu, numai ca eu n-am sac dormit. vad eu cum i-l lipesc de burtica.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

monique new si eu am o problemutza cu bratele. si nu stiu daca s-o refuz, pentru ca ma gandesc ca daca o doare burtica de la colici, sa o las sa planga? nu pot.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Asteptam si alte mamici acasa.
Eloise, MamiLili, recuperare usoara!. Am zis eu ca o sa va intalniti in Maternitate.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!
Fetelor, copilasii vostri cum au buricutzul? Iesit putin in afara?
Teo il are asa ...uf, sper sa nu fie probleme (ma refer la hernia ombilicala)

Ptiu ptiu sa nu-l deochi ce grasun e !!! Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme, si apoi eu am avut hernie chiar de la nastere si sunt fff bine (un mic disconfort l-am avut in timpul sarcinii si la voi nu e cazul ).

Sandra si gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Cucuoancea exact de asta ma tem, de fol. forcepsului sau a vacuumului. Astia mi-au spus sa sun la spital in mom in care am contractzii la 5-7 min.Mie mi se pare un interval mic tzinind cont ca pana la spital mai fac 30min. cu mashina.La acest interval cam ce dilatatzie poti avea, cu aproxim.?(deshi difera de la pers. la pers.)Si mai stiu tot de la voi ca daca ai contractzii prea dese dr nu poate sa-ti faca epi.
Referitor la gazul ilariant Cata14, daca tu l-ai fol. atunci te cred.
Dana39wEmma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Fetelor, copilasii vostri cum au buricutzul? Iesit putin in afara?
Teo il are asa ...uf, sper sa nu fie probleme (ma refer la hernia ombilicala)

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Sa-ti traiasca grasunacul! Eu as apela la un leac babesc. Cea cu banutzul.Pui o moneda pe o compresa curata(eventual sterila) peste care aplici o fasha.La mine a functzionat cand eram mica. Mama spunea ca in mom. in care plangeam se vedea tare.(buricutzul). Incearca si tu. Rau nu face
Dana39wEmma

Mergi la inceput