Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Hai mai mamicilor sa nu ne mai intristam asa tare,mie mi s-a facut rau credeti-ma, mi-am aprins o tigara desi ma lasasem de fumat sin ianuarie.

Epidemie de meningita a fost in costa rica anuntata a=oficial in iunie anul acesta, eu nu mai ies din curtea mea nici cu jetul privat sau elicopterul.

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Haideti ca m-am intristat rau de tot (desi e putin spus). Ia uitati ce am gasit despre o mamica (nu stiu cine e ..ca e preluat textul) :

Dragele mele mamici...am sufletul ata de trist si ma simt ata de singura .....strig cu disperare catre cer si nu ma aude nimeni...sau poate ca el ma aude si ma vede.
Pana acum 2 saptamani eram si eu la fel ca voi ,o mamica fericita,aveam un baietel de 1 an si trei luni si imi faceam griji pt pipi la olita ,nasuc infundat si altele de genul asata.
Pe 13 august(ce zi fatididica)baietelul meu ,Luca-Andrei a murit rapus de o boala cumplita care mi l-a luat in 3 zile.Tocmai ne intorsesem de la mare cu 3 zile in urma sieram ca dupa concediu.joi dimineatape 10 aug bunica lui a venit in camera mea si mi-a zis ca luca nu se simte bine,am alergat intr-un suflet ca o nebuna sa il vad.Tremura,avea fisoane si febra.i-am dat nurofen ,supozitoare si am plecat ;la spital.Acolo la fel,acelasi tratament,mi-au spus ca are un pic rosu in gat si sa ramanem pt cateva ore sa ii scada febra.am revenit acasa si a dormit putin ,cand s-a trezit a inceput sa vomite si avea o paloare vinetie.ne-am intors iarasi la spital.i-au facut analize si i-au pus diagnosticul (cam nesigur) de meningita.era mai mult lesinat.Ii vad si acum ochii tristi ,felul cum se agata de mine si imi baga manutele in gura sa ne jucam....simt ca mor numai la gandul asta....Au inceput sa ii apara pete pe corp,ceea ce semnifica o infectie destul de grava in sange.ne-au trimis de urgenta la Colentina -Matei Bals .CE INSEMNA ASTA ASTA? Sangele incepea sa i se coaguleze,se formau necroze si era deja in ultima faza.i-au pus diagnosticul de MENINGIA MENINGOCOCICA FULMINANS. N U mi-au dat sanse de la inceput ,mi-au spu\s ca e posibil sa moara....am urlat distrusa de disperare si neputinta si m-am rugat Domnului sa nu mi-l ia ca era singurul meu copil ....am stat 3 zile pe scarile spitalului sperand in minunea ce nu avea sa vina niciodata.a murit pe 13 august si l-am inmormantat in ziua de Sf. Marie si acolo si sufletul meu cu el....MI-E GROAZNIC DE DOR DE EL.Ingerul meu cu parul blond si ochii albastrii....cum sa traiesc fara el,cum?

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

In sfarsit am recuperat si sper sa nu uit tot ce vroiam sa zic!

In primul rand va multumim pentru laudele odorului meu, cum zicea si Roxana, imi creste inima cand aud/citesc!

Legat de sani, nu mai stiu cine zicea de un san din care scoate doar cateva picaturi; Sandra, parca tu ziceai, nu? Scuza-ma daca gresesc, oricum sfatul meu este sa insisti cu masaj si muls ca o sa cedeze usor usor!

Faza cu putza tinuta noaptea si cu pipi albastru e tare rau! Inni...nu mai rade de copil In schimb o bunica e bine sa ai mereu alaturi ca .....vedeti.....se pricepe la scuturat

Mie mi s-a vindecat in sfarsit taietura (adica nu ma mai doare) si abia astept sa am unda verde pentru ..... nebunii

Copilul meu ma dispera, idiferent cand ii fac baita, cat si cand a mancat, cat a dormit mai devreme de 11 noaptea nu adoarme. E o ora fixa. Pot sa-i cant eu mult si bine ca ea pana la 11 e cu ochii in tavan.

Gata ...ma duc sa dorm!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Inni, nu pot sa cred ce citesc.....cand nu ai un copil, intamplarile astea te indispun, dar cand iti stii ingerasul dormind la un metru de tine, in patut, simti cu adevarat nenorocirea unei mame ca cea din postarea ta................

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sibylle felicitari si multi pupici lui Vladimir. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, e ingrozitor de trist mesajul. M-a destabilizat compet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toata lumea
Multumim din suflet celor care ne-au urat Bun Venit pe lume!!!
Rog pe cineva care se pricepe sa adauge si la noi la listutza urmatoarele detalii:
Mathea Roana, nascuta pe 10 Oct. 2006 prin cezariana, la 38saptamani si 3zile, 3300 in greutate, 52 cm lungime, scor apgar 10, Vancouver Canada.
Ce sa va spun despre noi? Eu ma refac dupa cezariana , dar totul a decurs foarte bine. La o ora dupa operatie am fost transferata in salon unde ma astepta gogosica si sotul meu. Mancam bine, chiar mami se sperie cat de mult mancam, dar obosim repede la san si de aceea mami se mulge ca sa stimuleze productia de lapte. Suntem cuminti, nu plangem decat cand ne e foame, si mami are probleme mari cu tati care incearca sa ne alinte si sa ne tine tot timpul in bratze dupa ce vine de la munca.
O sa incerc sa adaug niste fotografii la semnatura, dar nu stiu daca o sa reusesc. Si evident, si povestea nasterii micutzei, dar toate pe rand, ca incerc sa dorm cand doarme si ea, ca sa mai recuperez din orele nedormite.
In rest, FELICITARI tutoror noilor mamici, si gravidutzelor care inca sunt pe baricade, MULTA BAFTA, SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!

"I never said it would be easy, I only said it would be worth it."J.C
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

[url = "http://IPopa1.photosite.com/Album1"]POZE[/ url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

test

Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Felicitari MamiLili si Dana, sa aveti parte de copilasi cumintei si papaciosi.
Dana asta da surpriza, sa fie-ntr-un ceas bun!!!

Fetelor, si mie imi curg sanii dar port sutien si paduri ptr sani (din alea care se spala) ca e mai usor sa spal padurile decat hainele. Accidente se mai intampla, mai ales cand regurgiteaza motanul pe mine ... dar asta e.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna dimineata!

Incep cu o intrebare, ca sa nu uit: Daria are 6 saptamani si inca nu lacrimeaza cand plange. Este normal? Chiar nu are lacrimi, i se umezesc doar putin ochisorii. Va rog sa-mi spuneti, ca sunt putin ingrijorata.

Danidani 74, eu am nascut o fetita de 4.400 kg normal, fara epidurala. Ce sa-ti spun, fiecare travaliu este diferit. Eu pana la dilatatie 5cm nu am simtit nimic. Pana la 7 cm ma durea dar suportabil, dar dupa imi venea sa ma urc pe pereti. sincer, n-am tipat, dar mormaiam pe acolo, pravalindu-ma prin pat. Expulzarea chiar nu a mai contat, mai mult m-a durut momentul de la dilatatie 7 la 10 cm. Dar asta a durat o ora, asa ca a meritat. stiu ca m-am dus la medic si i-am spus sa-mi puna epidurala, dar aveam deja dilatatie 7cm si nu se mai putea. Mi-a promis ca intr-o ora nasc. M-am uitat la ceas, era 13.45. Mi-am propus sa-l strang de gat sau macar sa-i fac scandal monstru daca nu nasc intr-o ora. Am nascut fix la 14.50. A scapat medicul de niste cuvinte... de bine. Eu zic sa fii optimista si, cel mai important, colaboreaza cu moasele si medicul.

Vauva, si Daria a inceput sa aiba colici in timp ce mananca. si pe mine ma nemultumeste, ca din 30 min cat stau cu ea la san, mananca maxim 10 minute. dar se satura, pentru ca dupa aceea trec 3-4 ore pana la urmatoarea masa. mai urat este ca mie sanii imi raman destul de plini, asa ca trebuie sa ma mulg putin dupa.
va pup

Mergi la inceput