Nu intzeleg ....
La mine de ce apare mereu 12 mesaje ca am scris? Creca nu-i place serverului ca scriu putzin si vrea sa-mi arate ca am vesnic 12 mesaje.
Raspunsuri
Gabbriela spune:
poate scrii la sub forumurile care nu se acorda punctaj pt post.
Posteaza la generale si vezi de se schimba numaru, daca nu se schimba atunci e o problema tehnica.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice
chiolyto spune:
ha .. am postat la generale un post si am constatat ca acum am 13 mesaje. Se pare ca aici Timpul liber pentru suflet, trup si ochi nu conteaza. Interesant.
Gabbriela spune:
sunt mai multe sub forumuri la care nu se puncteaza, dar la o adica ce importanta au punctele, nu? eu as vrea sa se scoata optiunea cu puncte definitiv.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
chiolyto spune:
Eu nu ma gandeam ca astea is puncte. Eu credeam ca se centralizeaza numarul de mesaje si vedeam ca scriu si apar doar 12 mesaje am spus ca nu-i place la softul forumului de mesajele mele.
Oricum nu conteaza. Credeam ca e ceva wrong la contul meu, pana acum nu am dat importantza, da intr-o zi mi-o sarit in ochi.
clayhanger spune:
Partea cu punctele e una, dar am impresia ca chiar nu e incrementat numarul de mesaje atunci cand se posteaza la diverse forumuri, la Anunturi tehnice & Probleme & Sugestii de exemplu.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
Gabbriela spune:
nici puncte nici mesajele nu se numara la anumite sectiuni
Sanatate si numai bine
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">