Nu intzeleg ....

Nu intzeleg .... | Autor: chiolyto

Link direct la acest mesaj

La mine de ce apare mereu 12 mesaje ca am scris? Creca nu-i place serverului ca scriu putzin si vrea sa-mi arate ca am vesnic 12 mesaje.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

poate scrii la sub forumurile care nu se acorda punctaj pt post.
Posteaza la generale si vezi de se schimba numaru, daca nu se schimba atunci e o problema tehnica.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiolyto spune:

ha .. am postat la generale un post si am constatat ca acum am 13 mesaje. Se pare ca aici Timpul liber pentru suflet, trup si ochi nu conteaza. Interesant.

Mergi la inceput

sunt mai multe sub forumuri la care nu se puncteaza, dar la o adica ce importanta au punctele, nu? eu as vrea sa se scoata optiunea cu puncte definitiv.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiolyto spune:

Eu nu ma gandeam ca astea is puncte. Eu credeam ca se centralizeaza numarul de mesaje si vedeam ca scriu si apar doar 12 mesaje am spus ca nu-i place la softul forumului de mesajele mele.

Oricum nu conteaza. Credeam ca e ceva wrong la contul meu, pana acum nu am dat importantza, da intr-o zi mi-o sarit in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Partea cu punctele e una, dar am impresia ca chiar nu e incrementat numarul de mesaje atunci cand se posteaza la diverse forumuri, la Anunturi tehnice & Probleme & Sugestii de exemplu.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

nici puncte nici mesajele nu se numara la anumite sectiuni

Sanatate si numai bine

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Mergi la inceput