Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pitilache, sunt din Ontario, dar oricum imi este utila informatia pe care mi-ai dat-o, ca sa stiu cam prin ce gen de magazine sa caut, macar.
Vroiam sa-ti scriu ca eu am ratat cam 4-5 programari la doctor, tot crezand ca sunt cu o ora mai tarizu, sau ziua urmatoare... Se intampla, mai nou mi-am luat calendar de perete pe care sa scriu de programari, excursii ale fetitei, etc. Dar uneori uit sa scriu acolo, alteori uit sa verific calendarul...
Nu mai spun ca am avut azi programare la ginecolog si printr-o minune am descoperit aseara ca trebuie sa merg azi, eram ferm cnvinsa ca e saptamana viitoare, marti. Ce pot sa mai zic...?

Denisa, sa iti fie bine cat mai repede, stai in pat si ia tratamentul.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru fetele din Quebec: azi s-a publicat clasamentul anual al scolilor secundare. Link-ul pentru versiunea electronica:

http://www.fraserinstitute.ca/admin/books/chapterfiles/70QCFSC06RANK.pdf#

Fetita mea este de miine in vacanta pentru o saptamina. Azi s-au dus la scoala deghizati pentru Halloween. Vor avea un fel de mica serbare si un concurs "Cel mai frumos dovleac impodobit" . Au muncit toata saptamina la el si il aduc pe urma acasa...Marti am invitat citiva din prietenii ei din parc si mergem la "colindat" prin cartier. Am facut la fel si anul trecut si a fost frumos. Voi mergeti cu copiii de Halloween???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Drojdie proaspata si soia... eu am gasit drojdie proaspata la o charcuterie poloneza, din Angrignon. Boabe de soia am gasit pe la fruterii si la un magazin din centru, se numeste PA, de unde facem noi cumparaturile (intre statiile de metrou Atwater si Guy Concordia, se vede de pe St. Chaterine, e si un Provigo pe acolo, iar vis-à-vis e Dollarama).

Si pe mine m-a distrat cugetarea, tot imi vine sa ma culc, de... sa nu-mi stric viitorul meu si pe-al copiilor nostri, nu de alta...

Sanatate la burticute si mamicilor bolnavioare. Stiam si eu un centru unde am facut ecografie, m-a costat 50 de dolari si e pe undeva pe linga statia de metrou Vandome. Daca intereseaza pe cineva, pot cauta foaia cu rezultatul, ca sigur are si adresa pe ea.

Dom'le, dar un clasament al scolilor primare nu exista? Ca noi tot nu stim unde sa ne mutam pentru o scoala publica mai bunuta.

Noi nu am fost cu Agata de Halloween, ca nici nu prea am unde pe-aici. Dar Agata a fost invitata si anul trecut si anul acesta de familia unei fetite de la gradinita Dawson si tatal fetitei le duce prin cartier si apoi stau la masa la ei cu mai multi copilasi... cred ca e foarte frumos, Agata a venit incintata si cu o sacosa de dulciuri pe deasupra. Si cum fetita isi strica dintii daca maninca bomboane, a mincat mama pina le-a terminat.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Donia, stai linistita ca se gaseste drojdie proaspata : te duci la o brutarie de cartier ( poate chiar nemteasca, la noi cam asa sunt toate ) si spui ca vrei sa cumperi un pachet de drojdie . Noi asa am facut la serviciu de Paste, ne-am adunat mai multe fete si am luat cateva pachete de la brutaria nemteasca .
Bravo pt viza !
Si Iulian a fost taaare incantat cand a gasit gutuie, nici nu credea ca se pot gasi in Canada .

Ca tot vine Hallowen-ul : ce bombonele cumparati sa dati la copii ? Eu am luat 2 cutii de alea cu 50 ciocolate mici ( KitKat, Smarts, Aero ) ; sunt ok ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna fetelor,

vin si eu cu o intrebare,

stie cineva daca vinde vreo agentie forfaituri de mai putin de sapte zile (cinci, trei) pentru Cuba, Mexic sau oricare alta destinatie calda si aproape pentru de revelion , ca tocmai ne-au anuntat ca lucram in 27, 28 dec si s-a dus planul nostru de vacanta pe apa simbetei, ca cica-s ultima venita-n birou deci nici vorba de vacanta pentru mine

"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura-mersi de pontul cu drojdia ca nu mi-a dat prin cap
Eu zic ca sunt ok bomboanele, eu am avut anul trecut acelasi tip dar cam 150 si dupa 7 seara m-am cam chinuit sa le termin.
Dc ai casa pe partea cu trotuar vin mai multzi copii, dc nu vin mai putzini-pupicei!
Multumesc tuturor de ganduri, mi-a scazut feba cu supozitor, acum sun la medic.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana- agentzie buana si ieftina:
www.selloffvacations.com si www.itravel2000.com

bafta!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana Stroe

Am citit nu de mult ca exista o agentie (care a venit si in Quebec) care vinde forfait-uri cu un numar flexibil de zile. Mai voi uita acasa in ziarul de simbata si iti voi da numele. Este ceva in genul "Sun...".

Stiti care este "topul" fetitei mele la mincare? Sarmale cu varza murata, ardei umpluti si in ultima vreme clatite cu dulceata de visine sau cirese amare (dulceata o cumparam de la magazinul "Bucuresti"). Mai nou a mincat si pufuleti din Romania si i-au placut. Credeti ca exista o gena a "gustului"? Ca, desi este nascuta in Canada, are clar gusturi romanesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

quote:
Originally posted by mobriq

salutare! intru si eu - proizoriu docamdata - pe la voi, pt ca in mai putin de 48de ore avem interviul! incep sa ma stresez ! e pt Quebec si e in Bruxelles. Daca aveti ceva sfaturi pt mine, o sa le citesc cu interes. Care sunt raspunsurile tipice la intrebarile tipice ?
Eu ma simt de fapt cu musca pe caciula, pt ca suntem amandoi mai anglofoni decat francofoni.

Monica si Eduard (2 ani!)

uraaaa! raspuns pozitiv!!! a fost ok interviul. de abia dimineatza inainte de interviu m-am uitat pe lista de intrebari standard.
acu sa vedem cat de tare ne grabim sa ajungem in Canada. multumesc de raspunsuri!

Monica si Eduard (2 ani jumate!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetele din Montreal care ati nascut aici, iar am o intrebare :

unde ma adresez/aplic/intreb despre alocatiile proviciala si federala pt copil . Cu Quebec Insurance Plan pt indemnzatie de maternitate m-am lamurit, si cu calcule si cu saptamani ...dar nu stiu unde sa ma adresez pt alocatii. si astea sunt in functie de venitul parintilor? cand incep sa se dea?

Multumesc .

Ktrinel si Ana Julia 36sapt

Mergi la inceput