Sezatoarea canadiana (52)
Raspunsuri - Pagina 29
bebitzu spune:
"Soia cum era in Ro, granulata sau snitele sau cubulete...exista pe unedeva"
eu am vazut odata la Piata de fructe din CDN.
mai poti incerca la magazinul Bucuresti sau la charcuterie poloneza.
Emilly spune:
Nu bebitzu, tot in Montreal, Pierrefonds.Asa imi place mie sa mai schimb ceva din cind in cind ca ma plictiseste rutina
Da, la magazinul Bucuresti nu ma mai duc, poate la charcutarii sa incerc, am chiar una linga mine, mercic mult!pe mine ma mira insa ca nu gasesc la magazinele obisnuite gen Maxi, Loblaws sau poate nu stiu eu unde sa caut.
laurajr spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Nelia m-ai facut sa rid singura prin casa , asta trebuie sa o tin minte ca e mortala!!!
Donia abia astept sa imi spui cum s-a distrat Roxana.
Patutul de la Ikea ce se face mai tirziu pat de copilas il avem si noi, Ilinca inca mai doarme in el, inca nu i-am dat jos lateralele.Cred ca incape in el pina pe la 5 ani.
Fetele, unde se gaseste soia ca la noi acasa?nu chestia aia ca untul/brinza ca nu o pot minca.Soia cum era in Ro, granulata sau snitele sau cubulete...exista pe unedeva?Nu mai pot minca carne, numai daca o simt in gura imi vine sa vomit, imi trebuie o cura de fructe, legume si brinzeturi si as mai incerca si soia...mercic!
ati auzit ca vine nu-s ce furtuna in we cu zapada si ploi?!brrr!si cica apoi vine iarna de-a dreptul...
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Eu am vazut soia textuurata sau granulata, cum vrei tu, la Price Chopper, la partea cu mancare din India si alte tari exotice . Chiar m-am mirat si bucurat, chiar daca o descoperisem dupa trecerea postului .
Iar e furtuna dde zapada in we ? Si noi trebuie sa ne mutam !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana
Ktrinel spune:
denisam, ce e exact cu durerile alea? de incheieturi?
si eu am avut nasol de tot, acum cativa ani si mai am si acum, am facut o boala imunitara cu poliartrita reumatoida,am stat pe cortizon...ai grija de tine.
pitilache, uite aici pt orice eventualitate si nr de la cabinetul dr Khalife (e in cladirea aia pe cote=des=neiges unde e si agentia de turism romana...interpalas) 514-9338877. cand suni trebuie sa cam insisti si sa convingi ca vrei eco (inventeaza tu ceva ca sunt cam naspa tipele alea de la receptie).tipul e renumit in montreal am inteles pe eco .
Ktrinel si Ana Julia 35sapt
Donia spune:
Oameni, stiti cu ce ma delectez eu acum? Cu o gutuie!!!
Nici nu credeam ca gasesc pe aici asa ceva. Am luat mai multe, dintre care 3 mai verzi (si asteapta sa se coaca) iar una e coapta, buna, parfumata...mmmm!
In alta ordine de idei sunt fericita ca a luat soacra-mea viza, o sa vina in noiembrie sa ne ajute cu bebe si sa ne faca toata ziua cozonaci, clatite, galusti cu prune, gogosi, cornulete, etc.
Si ma intreba daca pe aici se gaseste drojdie proaspata. Eu nu am vazut decat uscata, nici nu stiu pe la ce raion sa caut, sau prin ce magazine. Aveti idee?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Denisam spune:
Fetele,
ultumesc de ganduri.
Eu is varza rau, am frisoane,imi vine sa vars, ma bag in pat.
Am tratament,mi-a facut teste dar abia luni aflu ce am.
Va pup, ca abia am ajuns acasa, dc m-am incapatzint sa conduc singura
Ktrinel- e posibil sa fie de la tiroida, sau chiar un inceput de hepatita virala, nu stiuSanatate si tzie, ca si lui pitilache- bafta cu eco.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Donia- nu se gaseste drojdie proaspata,sa aduca ea ca si mama a adus.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pitilache spune:
Donia, eu am luat drojdie proaspata de la un magazin de legume fructe indian. Tot acolo gasesc si vegeta si alte condimente, chiar si castraveti murati la butoi! Este in Cote St Luc. Daca te intereseaza caut adresa exacta. Nu mi-am dat sema unde stai tu, scuze...
Roxana, 23+
pitilache spune:
Denisam, Ktrinel, multumesc pentru info si urari!
Numai bine si voua. Eu m-am mai linistit acum, dupa ce am reusit sa fac rost de eco pentru vinerea urmatoare.
Roxana, 23+