Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by gabid

Stie cineva in Montreal-Laval un dr pediatru roman de preferinta la care sa imi inscriu fata?
Moni are pe picior un hemangiom si dr de la Medsana(la medicale) mi-au recomandat sa fie urmarit atent in Canada.

Am fost la CSLC si trebuie sa-i fac 3 vaccinuri lui Moni care nu se faceau in Romania.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Sigurii pediatrii romani pe care de care am auzit eu sint:

Otilia-Maria Dobrescu
514-345-4788
514-345-4744
Hôpital Sainte-Justine, 3175, chemin de la Côte Sainte-Catherine, Montreal

Anca Elena Sterescu
450-699-2425
450-699-2525
CH Anna-Laberge, 200, boulevard Brisebois, Châteauguay, J6K 4W8

Sa stii insa ca indiferent de origine, este f.greu sa gasesti un pediatru care sa mai ia pacienti noi. Deci trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si perseverenta. Cred ca subiectul s-a mai discutat in niste pagini anterioare...

In legatura cu vaccinele, puteti merge la CLSC si va va da lista de vaccinuri recomandate in Canada si virsta potrivita pentru a le face. Exista si un carnet de vaccinari in care ai toate informatiile si unde infirmiera va inscire cite o nota la fiecare vaccin.
In general aici vaccinele nu sint obligatorii si este de datoria parintelui sa-si programeze copiii. La CLSC nu platesti, la cabinetul pediatrului da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ioana uite cum suna calendarul nostru de vaccinari, poate iti poti face o ideie daca le mai trebuie ceva facut arturicilor.
la 2, 4, 6, 18 luni=DCat-Polio-Hib(diphterie, coqueluche, tetanos, poliomyelite, les infections graves avec Haemophilus influenzae de type b(Hib))
la 12-18 luni = RRO(rougeole, rubeole, oreillons)
intre 4-6 ani=DCat-Polio
apoi mai e hepatita B in scoala primara si intre 14-16 ani d2T5(diphterie, tetanos)

Noi i-am mai facut pe linga calendar si anivaricela(Varivax) si Prevnar.

bafta la teste!

Ange ce ai facut la test?cind incepi scoala?

zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza76 spune:

Laurajr., Cricor, Sofronica, Andreea, multumesc pentru pareri. Noi acolo avem prieteni, stabiliti acolo de 2 ani. De fel suntem mai linistiti, nu pot spune neaparat conservatori, ca nu bas suntem conservatori, dar preferam mai mult simplitatea, linistea decat agitatia. Venim dintr-un oras mai mic decat Bucuresti, din Timisoara unde diversitatea culturala exista. Poate ca nu vom simti asa o mare diferenta. Din ce imi spuneti voi inclin sa cred ca ne va place si ne vom acomoda in K. Speram sa gasim si joburi. Deocamdata ne-am apucat sa ne punem engleza un pic la punct ca nu e situatia prea roza la capitolul asta.
Daca mai am intrebari o sa le pun, multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Danutza- eu am aceasi parere despre K ca si Cricor, dar nu isneana ca voua nu va poate fi bine, fiecare face cum simte.
Ange- ce ai facut la test?
Nelia si Laura- va pupam si multumim ca atzi vazut pozele, ce mai facetzi voi, ce fac copiii?
Cristina,Angela- pe unde mai umblatzi sau va datzi busy cu scoala?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pt un copil de 5 ani care a facut toate vaccinurile oblig in RO mi-a dat sa-i fac: MMR,meningite et varicelle.Avem programare pe 2 nov.

Multumesc pt cei 2 dr pediatri.O sa incerc sa fac un randez-vous...chiar sunt curiaoasa daca ne vor primi!
Mai am o lista de dr pediatri de la CSLC.O sa sun peste tot!

Cum pot as o inscriu pe Moni la gimnastica?Am vazut ca la noi in cartier s-au format grupe la sf lui sept!Se poate si acum inscrie un copil la gimnastica ?Urmatoarele grupe se formeaza la sf lui ian.

Ce stiti de Scoala Atelier?
E buna?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabid, te referi la scoala alternativa Atelier? Cu gimnastica asa e, sint sesiuni, de toamna, iarna si primavara. Vara mai putin, ca sint organizate campuri d'été si alte activitati de vacanta. Poti sa intrebi, dar din cite stiu eu de la complexul Gadbois, unde a facut Agata citiva ani, asa se fac inscrierile.
Cu pediatrii e mai nasol pe aici... bafta sa gasesti unul.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Buna fetelor,

Vad ca aveti spor la scris, nu gluma. Denisa, mai citesc si eu din cand in cand pe-acilea... tocmai am venit de la scoala si imi faceam siesta online pe DC, inainte sa incep sa-mi pregatesc lectiile pt maine. Ma tot lupt cu o raceala parsiva de vreo 3 saptamani, care nu vrea sa dea inapoi nici pace, orice as face. Trebuie sa le multumesc elevilor mei pt asa 'gift'. Nici nu stiu ce sa mai fac cu tusea asta, ca nu vrea sa cedeze deloc, desi sunt sub tratament. Iar faptul ca trebuie sa vorbesc cateva ceasuri zilnic nu ajuta in nici un fel... Voi ce leacuri luati in cazuri extreme ca sa va puneti pe picioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

salutare! intru si eu - proizoriu docamdata - pe la voi, pt ca in mai putin de 48de ore avem interviul! incep sa ma stresez ! e pt Quebec si e in Bruxelles. Daca aveti ceva sfaturi pt mine, o sa le citesc cu interes. Care sunt raspunsurile tipice la intrebarile tipice ?
Eu ma simt de fapt cu musca pe caciula, pt ca suntem amandoi mai anglofoni decat francofoni.

Monica si Eduard (2 ani!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mobriq , bafta maxima la interviu ! Ai intrat pe montreal.ro si quebec.ro ? acolo gasesti tot felul de interviuri postate , cun intrebari si raspunsuri aferente .
La noi la interviu, l-a intrebat mai mult pe sotul meu decat pe mine,m cu toate ca eram eu aplicantul principal . Ajunsa aici si vazand ca cautare are meseria lui, am inteles de ce a avut parte de asa "interogatoriu " .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ira,

Ce ai facut ca sa scapi de musculite, ca mi-au invadat si bucatarie mea.... Am rascolit peste tot, doar frigiderul a scapat si nu am gasit nimic, dar din cind in cind ne trezim cu cite o giza zburind pe la nas...

Pentru mamici de copii mici

Am 6 sticlute de Vigantol cumparate din Romania (valabile pina in 2009). Daca are cineva nevoie le dau cu placere.

Mergi la inceput