Sezatoarea canadiana (52)
Raspunsuri - Pagina 11
columbiana spune:
Ioana,
vezi la bibleoteca de cartier, sigur este! eu l-am gasit si in engleza si in franceza la bibl. St.Laurent, unde locuiam cind am dat examenul, costa atunci 3$ pentru doua saptamani.
"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."
Denisam spune:
Arturicii- bafta cu testele si cu examenul!
Ktrinel- tzi-am trimsi PM,sper ca a mers!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
bebitzu spune:
Ioana (Arturicii), daca te ajuta CD-ul de teste in franceza, eu ti-l pot imprumuta cu cea mai mare placere, sau daca vrei, poti face o copie dupa el.
Ica 1975 spune:
Valen, si eu am nascut la Jewish Hospital in 2005, eu zic ca a fost fff bine, eu mi-am dorit sa nasc prin cezariana insa am nascut normal, acum insa daca ar fi sa am un bb2 as vrea sa nasc la acelasi spital, cu acelasi medic si tot natural. Modul in care s-a derulat nasterea m-a facut sa-mi schimb optica asupra nasterii naturale, in bine
Noi
ange spune:
aici despre REEE ( studiile copiilor )http://www.cibletudes.ca/fr/parent/epargner/fairefructifier/investissement_101/possibilites_invest/reee/scee/index.shtml
ange spune:
pt. Quebec uitati aici info despre testament
http://www.juris-shop.biz/Home_Page.html
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
bey e simplu tare de facut un testament.pt. cost la notar sau avocat sun maine.adresa asta(despre testament) o am de la banca daca puteti crede asa ceva
Nu ne ramane decat sa ne facem testamentul
acum eu stau si ma intreb ce las familiei?!
Nu am decat datorii astea oare se pun?
Melody spune:
quote:
Originally posted by ange
bey e simplu tare de facut un testament.pt. cost la notar sau avocat sun maine.adresa asta(despre testament) o am de la banca daca puteti crede asa ceva
Nu ne ramane decat sa ne facem testamentul
acum eu stau si ma intreb ce las familiei?!
Nu am decat datorii astea oare se pun?
ange, si toate celelalte fete,
O chestie care mai trebuie sa o stiti ar fi si ca sa puneti in testament ce vreti sa lasati mostenire, de ex. o masina sau bani, etc. ca si gift, ca sa nu mai plateasca copii taxe la statul canadian...
Deci, bani, masini, bijuterii, sau whatever, e mai bine sa fie trecute gift.
Daca imi mai amintesc alte chestii importante, va mai spun.
Annie