Vorbim cu,copiii despre moarte???

Vorbim cu,copiii despre moarte??? | Autor: zfcristina

Link direct la acest mesaj

Stateam si ma gandeam daca este cazul sau nu sa-i vorbesc fetitei mele(4 ani si 10 luni) despre moarte si am ajuns la concluzia ca nu .
Stie ca a murit bunica ,era in casa cand s-a intamplat, dar nu m-a intrebat ce si cum, in schimb nu stiu ce a vorbit cu maica'mea ,ca a venit la noi si ne-a spus ca "ce ma fac eu daca voi muriti" si mai nou ,aseara ,ne-a intrebat pe amandoi daca copiii mor

Incercam sa-i distrag atentia sa vorbim despre altceva dar nu s-a lasat pana nu i-am dat un raspuns......si i-am zis "nu mami copiii nu mor"
Nu stiu daca am procedat bine ,dar eu cred ca nu este timpul sa afle .
Voua v-au pus copiii astfel de intrebari......daca da,ce ati raspuns?

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cristina,
Uite,s-a mai discutat aici.
Daca cauti atent,s-a mai discutat despre aceasta tema si pe la alte subforumuri.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Multumesc.

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Cristina, cu cateva saptamani in urma fiul meu, dar are 7 ani, e altceva, a deschis o astfel de discutie si am incercat eu sa-i explic, pe un ton neutru, ca dupa ce murim renastem in flori si copaci si pasari si gaze...M-a terminat cand mi-a spus ca in cazul asta el ma va cauta in fiecare floare si ma va gasi, Doamne, ce-am simtit si cat ma induioseaza... Cred insa ca la 4 ani si 10 luni e mica inca sa stie si, mai mult, sa inteleaga asa ceva. Foarte bine i-ai spus: copiii nu mor, asa sa ne-ajute Dumnezeu!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput