The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Lilia sper ca nu te-ai suparat pe mine! Si eu sunt de parere ca trebuie sa le impaci pe amandoua si, personal, asa ma sperat ca se va intampla. Din pacate nu prea iese ... eu una sufar enorm din cauza asta.
Nu mai departe de ieri mi-a frant inima Nanusha plangand dupa mine cand am plecat la servici iar cand m-am intors era suparata foc pe mine pentru ca am plecat dimineata, mi-a intors spatele si n-a vorbit cu mine un sfert de ora.

Eliana felicitari pentru baietei! Chiar azi m-am gandit la tine, vroiam sa-ti scriu sa te intreb daca ai aflat ce sunt. Eu presimteam ca e o pereche ... presimtire gresita se pare. Ei, lasa, ramane Meme singura printesa alintata.

Cristiana ai dat parul jos baiatului! De abia astept sa-l vad, cred ca e super haios.
Saracutul, cred ca se placea cu par, ar trebui sa i se spuna ca e tare dragut asa, chelios.
Ce face bb mic, e cuminte?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Vai de mine, am vazut pozele de la eco ale Elianei, asa de tare m-am emotionat ...

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutare, am trecut si noi sa va salutam - Vlad mai putin, ca e cam racit si nu vrea sa va dea virusi...

numai bine la toata lumea!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA si la burticuta!!!!...sa va traiasca minunile,sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si bebei sanatosi....super pozele,parca mi-e dor si mie

CRISTIA,mortala faza cu parul,hmmmmm,au crescut puiutii nostrii si trebuie sa avem grija ce facem,ca acum isi pun in "functiune personalitatea"... la voi si tie si la burtic!

pe toata lumea,si noi anuntam copil bolnavior,luat virus din parc...febra si toate alea...sanatate tuturor!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Hai sa ma vait si io, noi tot cu muci si tuse dar fara febra sau alte probleme. Suntem deci pe gloriosul drum catre imunizare fata de virusii altora.

In rest ne luptam cu o fobie (temporara sper eu) fata de baie. Cum vine seara parca vine taiarea, MaaaBaie, MaaaBaie (adica nu baie...cand e suparat le stalceste).

In rest toate bune si frumoase, s-a acomodat la programul lung, Bunica a plecat acasa.

Am tras cu ochiul la discutia despre petrecut timpul cu familia sau c serviciul spre bunastarea familie. Eu una incerc sa le fac pe amandoua. Recunosc cinstit ca nu mi-as gasi fericirea in a sta acasa. Afirmarea profesionala (fara a duce asta la extreme) este pentru multe persoane o intregire a personalitatii. Fara sa mai pomenim de aspectul material, deloc de neglijat din pacate. Nu cred ca puiul m-ar respecta mai mult daca m-as inchide in casa sa ingrijesc numai de el si de casa. Nu zic ca e usoara alergatura gradi birou iar gradi acasa gatit calcat spalat jucat ordine curatenie (mint cu nerusinare, ordine face Teiu si curat tot el, mai nou jucaria preferata e matura si farasu ....).

Va pup si va doresc o zi cu soare.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Elyanne felicitari pt cavaleri, am vazut si pozele doamne ce frumosi sunt acolo, ce mult as vrea si eu acum bb 2 dar..... cred ca nu v-a fi posibil.

Cat despre mamica devotata nu se pune in discutie,pitica mea cat timp sunt eu acasa face numai pozne, mai mult o stric pt e o alintata, desi mai incerc si cate o corectie care cateodata tine sau nu. Asa ca mai bine fug pe la birou si eu si sotul, pt ca toti spun ca in prezenta noastra e fff obraznica.

Noua nu ne mai trece tusea asta o avem de o luna si ceva si chiar nu mai stiu ce sa fac.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salve fetele!
Pe mine ma imping catre a munci (in limite normale) cateva motive principale:
-banii necesari nivelului decent de trai; ma ghidez dupa zicala: muncesc pentru a trai, nu traiesc pentru a munci.
-dorinta de a oferi copilului meu un model de viata (nu zic ca eu si consotru suntem niste minunati; dar sper ca poate i s-o intipari copilului in minte ca in viata tre sa muncesti ca sa ai ce manca)
-nevoia de satisfactii profesionale si dezvoltare personala (in plus fata de cea de parinte)
Sunt in acelasi timp perfect convinsa ca cea mai importanta misiune a mea e cea de parinte si ma rog la Dumnezeu sa ma calauzeasca sa-mi cresc frumos copii, si sa fac din ei oameni fericiti.Ma mai rog ca, la varsta nepotilor, sa nu am a-mi reprosa prea multe (deja am).Pentru mine proportia ideala intre meseria de parinte si cea sociala ar fi de 60% / 40% - cu abateri in ambele sensuri, pe alocuri (eu incerc sa fie abateri in favoarea copiilor).

Multumesc pentru intelegerea aratata fata de tunsul copilului.Din fericire situatia s-a remediat simtitor in ultimele zile: mirela i-am spus inca de la inceput ca e foarte frumos tuns; si cred ca de atunci ii repet la fiecare sfert de ora ca: uite ce par blond si frumos a inceput sa-ti creasca; el se pipaie pe cap si pare multumit Acum ma distrez; atunci eram car de nervi.In plus tas-o a zis ca se tunde si el 0 si asta a contribuit un pic la iesirea din criza (intre timp daca tot s-a rezolvat a abandonat ideea - lasul!)

Bine ai revenit Herra! Nu te necaji cu mucii lui Vlad; dupa cum poate ai citit, nu e singurul.Multa sananate!
Crismir: multa sanatate lui Robert!
Naty: multumesc de intrebare bb mic e saltaret si multumesc lui Dumnezeu pentru asta (a avut zile calme si eu eram super crizata - nebuneala de care speram sa scap la sarcina no 2...).Nu am poze cu "beculet" dar promit sa pun.
Va pup tare,

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 28+

Mergi la inceput

Neata!

Sanate la puiutii bolnaviori!

Lilia multumesc de aprecierile la adresa Nanei mele.

Mino parca mi-ai luat vorbele din gura la faza cu munca.

Eliana nu te-ai ingrasat de loc, arati superb!

Fetelor, de unde ma plangeam ca Nana nu sta cu mine si ca alearga numa dupa mama, de vreo 2 saptamani s-a intors roata si i-a casunat asa tare pe mine ca nu mai am o clipa de liniste. Vine peste tot dupa mine, plange cand plec. Ieri nu m-a lasat sa ma duc la baie, cum intram acolo venea peste mine,vedeam usa ca se deschide si un cap mic in deschizatura strigand "maaaaami, vino!" Azi m-am strecurat cu chiu cu vai vreo 2 minute.
Seara cand ma vede ca ma schimb incepe sa tipe "mami, nu pleci" trebuie sa-i arat ca imi pun pijamaua nu altceva ca sa se calmeze.

Copiii vostri vorbesc corect?
Ioana vorbeste mult, face fraze lungi, dar stalcit. Aproape nici un cuvant nu suna cum trebuie, pe langa faptul ca nu zice niciodata "r".
Noi intelgem tot dar cred ca un strain ar pricepe cu mari eforturi pe sfert din ce zice. Mai vorbeste si repede (seamana cu ma-sa aici).

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

copilul meu nu vorbeste mai deloc! de-asta nici nu prea scriu eu; nu ma pot lauda la capitolul asta, dar compenseaza la altele...nu...la "altele" nu intra nici facutul la oala - ca am observat ca astea doua sunt "bornele" la care se raporteaza majoritatea parintilor.

cand ma intreaba cineva cat are, urmatoarele intrebari sunt "vorbeste, nu?"; "nu!"
"face la oala?"; "nu!"
comic, nu?

asta nu inseamna ca e tacut si cuminte; lalaie incontinuu, canta, vorbeste cu desenele animate sau cu cartile, o pasareasca numai de el stiuta.
are o mimica a fetei greu de descris; cate o "moaca" sugestiva pentru fiecare stare de spirit.

poate asta este si o consecinta a faptului ca m-am intors la servici de cand Vlad avea 8 luni - a propos de ce spunea Cristia atat de frumos mai devreme.

in alta ordine de idei...voi primiti "bonuri de cresa"?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani Teiu - Mateiu!!! (de ziua numelui) Sa cresti mare, sanatos, baftos, frumos, la punga gros!

Herra: mie mi se pare foarte normal, nu? ca sa-ti tin isonul.Mie pediatra aproape ca-mi urla (am insterizat-o saraca...) ca fiecare copil are ritmul lui si o cred.
Nici Andrei nu vorbeste corect; nici nu ma astept; cred ca m-as speria daca mi-ar vorbi perfect la varsta asta.Strainii sunt sigura ca nu-l inteleg dar zambesc saracii din politete - adica pentru ei cred ca suna totul a pasareasca, de-aia ma si distrez eu tare cand raspunde fi-miu la telefon - ca provoaca mari nedumeriri
Naty: : nu stii ce ma bucur (sic!) cand aud ca si la alte case se intampla ca si la noi.De cateva zile Andrei se agata de gatul meu de cate ori ma departez la mai mult de un metru de el (exagerez un pic ca sa redau imaginea exacta).Bineinteles ca la servici plec in strigate (nu de bucurie).Cum sunt inima slaba, in aceste zile am ajuns ca patroana la 10 la servici de-i mai mare mirarea pe mine cum de nu ma dau astia afara.

Mergi la inceput