SALAJENCE(p.20)
Raspunsuri - Pagina 9
dianaiulie2009 spune:
Olim esti binevenita !!!
Si eu ma bucur ca se mareste gasca !
Daca zici ca te-ai nascut in Cehu-Silvaniei , sa intelegem ca situl tau e maramuresan ??? Sau cum ati ajuns in MM ??? Ai copilashi ? Haide si spune mai multe despre tine , daca vrei !!!
Azi ajung musafirii . Daca va hotarati sa ne intalnim voi veni si eu . Trebuie spus unde anume ne intalnim si ora la care ati putea veni ...
Paula si otilia speram ca de data asta sa nu lipsiti . Eu va cunosc pe aman2 dar ne-ar prinde bine o "barfa" la comun ...
Mihaela nu ai mai intrat sa ne spui daca vii sau nu la Zalau . Noi te asteptam . Daca reusesti sa intri ... asteptam un semn din partea ta !!!
O zi minunata tuturor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
salutare gasca!

pt toata gasca.
olimbine ai venit in clubul salajencelor.te asteptam la povesti.
gagici punem sau nu da inatlneala? eu pot maine dar dupa ora 14 .hai sa stabilim urgent ora si locatia.io zic ca ar fi fain si la separeul de la alba ca zapada.voi ce ziceti?
va tzuc si mai vin.......
PS maine la intalneala va zic ce carti mi-am cumparat.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
diplodocus spune:
BIANCA-pt mine e OK la Alba ca Zapada...O sa-ti suport si fumurile, n-am incotro![]()
Mai spre seara putin, nu?
dianaiulie2009 spune:
Bianca ii fain la separeu , numai sa nu patim ca si data trecuta si sa tot astepte alea sa comandam papitza ... Ne-am putea risca , de altfel ...
Alta locatie ???? Asteptam idei ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
olim spune:
Salutare tuturor
Multumesc pentru urari![]()
Eu sunt din Ulmeni, Maramures, dar in 78 cand m-am nascut eu, mamam a decis ca in Cehu Silvaniei, i-ar fii mai aproape sa nasca decat la Baia Mare, si de aceea m-am nascut acolo![]()
Am copilarit insa la Ulmeni, este comuna limitrofa cu Salajul, adica in Stramtori pe somes avem poarta de intrare in Maramures.![]()
Am facut liceul la baia mare si faculta la cluj.Am 28 de ani, sunt casatorita de anul trecut, dar ne cunoastem de 9 ani, iar sotul e din Mures
Deci particaip in multe
, care imi sunt mai aproape de suflet![]()
Sper ca pe la anul, daca totul e bine sa devin si mamica, ![]()
Cam atat despre mine, promit sa revin cu amanunte.
o ZI BUNA TUTUROR
giulia71 spune:
Olim, bine ai venit!
Salutare gagici!
Si io bine, bine cu cafeaua pe la DC sa vad care mai e treaba, in rest nik deosebit!
Tre sa ma programez la gineco, ca am facut o micoza (am neste mancarimi de-mi vine s-o smulg de acolo
) si m-a luat asa pe nepregatite...
Cred ca sistemul meu imunitar e down ca saptamana trecuta mi-a iesit si un herpes la gura , iar aku dracia astalalta!
Am ajuns ca ala p..a, fundu, mor maseaua!!!
Tineti-mi pumnii si pupici la toate si la bbii!
Sa auzim de bine ;)
elutaf spune:
salutare
ioana iaca vin la povesti, dar tu n-ai zis nimic
olim am avut un coleg de clasa din ulmeni, pe ovidiu iloc
giulia sanatate
fetelor s-a deschis o cofetarie tare faina aici langa mine, dar nu stiu daca se fumeaza si cum bianca are fumuri
... e bine la alba ca zapada, dar sigur ne vor cere sa comandam papa
si mai trec pe aici sa vad ce s-a hotarat
olim spune:
Elutaf, il stiu pe ovidiu, eu sunt mai mica cu un an deact el.Ce mica e lumea
Eu am avut la faculta colegi din Salaj.Am avut o colega din Zalau pe claudia marosan, e casatorita in Germania, poate o stiti?
O zi buna tuturor