SALAJENCE(p.20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Mihaela sanatate multa si tie si Silviei

Ioana pai pentru afara vei imprumuta un ham, dar eu ti-am sugerat sa incerci sa vezi daca functioneaaza ... la noi ar fi fost o investitie neprofitabila ... imi place mult seful vostru

am pus si eu ceva poze noi aici

in alta ordine de idei eu sunt cu spatele rupte, mihai nu vrea afara decat in brate ... daor daca reusesc sa gasesc locuri atractive (o gramada de nisip sau de pietricele, una de frunze, o pisica, un catel) mai scap si eu de greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

vazut poze cu Mihai...Mi-au placut mai mult cea cu bascutza, si cu mustetile de dulceatza...In plus am admirat ce harnic si gospodar este el...culegea de zor mere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, multumesc!

elutza, vazut pozele cu barbatelul tau! Ce-a mai crescut mai! Tare frumusel...

adriana, siropul e din plante, dar se gaseste si la farmacii.

Pe maine, va pup!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Paula tot cu tise si cu treziri nocturne . Azi sun la Cluj si sper sa ma primeasca dr.chiar azi sau maine . Mi-a dat cineva nr. de tf. de la sefa clinicii de pneumologie si o sa vorbesc cu ea.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Mey fetelor cand ii spusai la dr. din CJ ce tratament i-am dat fetei mele a rams cascata ... mi-a spus ca i-am dat prea multe mucolitice si ca solutia de aerosol care am primit-o nu e prea indicata la copii asa de mici . Mi-a recomandat ceva solutie pt. aerosol pe care pana la urma nu i-l mai fak din cauya ca nu se gaseste asa ceva in Zalau ... sa mory nu alta ... dr. a plecat la Brasov la un seminar si nu ma poate primi numai luni ... pana at. trebuie sa-i scot orice tratament cu mucolitice si sa-i dau numai ventolin si ketof . Se pare ca are ceva si alergenic ...

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineatza
Am fost ieri la vaccinul de 1 an cu Luca, si a fost foarte cuminte, a plins doar putin la intzepatura
Dimineatza a fost putin mai fierbine, nu i-am luat temperatura, dar i-am dat preventiv nurofen...
MIHAELA-cum te simti? Sper k mai bine azi...
ADRIANA-mai ce ghinion cu biata Paula...Chiar ca nu mai are rost sa mergi aici cind ai probleme...Direct la Cluj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

cami la multi ani!

fetelor noi am patit ceva azi de teatrul absurdului ... si culmea are legatura tot cu dr.

I. dimineata la 6,30 suna sotul dr de familie la socri (is prieteni) sa-i spuna sa mergem azi cu mihaita la vaccin
II. de vreo cateva zile ma bantuie astenia de toamna, cu stari de ameteala si dimineata a ajuns la apogeu ... adica ametesc si cand stau intinsa in pat ... am inceput de ieri sa iau vitamine dar dureaza cateva zile pana sa ma simt mai bine ... sunt ceva obisnuit starile astea de cativa ani incoace
III. ma tot stresez ce sa fac, sa merg sa nu merg ... imi era cam groaza la cat de amtita eram ... pana la urma vorbesc cu soacra care era la servici sa vina cu mine (mihaita urla foarte tare la medic de cand am fost in spital) ca sa nu merg singura
IV. din ultimii mei bani iau un taxi si merg la dr. unde ... surpriza ... dr. imi spune senina ca alt baietel trebuie sa vina la vaccin si nu mihai, dar are numele de familie tot fazacas

asa ca m-am suparat si am pus-o sa ma consulte si sa-mi scrie reteta ca tot e sfarsit de luna si macar de atat e si ea in stare ... mai aveam o tensiune de 90 cu 40 si ma miram ce-i cu ameteala

si mai vin cand imi trec nervii

Mergi la inceput

LA MULȚI ANI , CAMELIA !!!

Sa ai parte in viata numai de bucurii , fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca . Doamne da sa vina si BB anul viitor !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Elutza , imi pare rau de intamplarea patita !
Sanatate !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Nici cu mine nu stiu ce e dar de cateva zile nu am chef de nimic.Si am mai patit ceva ce credeam ca e de domeniul fantasticului. Amu chiar imi cer scuze daca ma repet, nu mai stiu daca v-am mai povestit. Da acum vreo 3 zile m-am simtit groaznic. Aveam o durere in gat de nu puteam inghiti, si colac peste pupaza a inceput sa ma doara stomacul si coloana (parca ceva mi-a strapuns stomacul si a iesit prin spate). Asa ca ma duc eu acasa, si ce ma gandesc? Ia sa-mi fac un ceai de musetel, ca am auzit ca e bun la stomac. (multi il beau, dar la noi in casa nu s-a baut niciodata, eu il folosesc doar ca dezinfectant!!!). Asa ca zis si facut , mi-am facut ceaiul si pun in el si o lingura de miere. Pana am vazut filmul de la 4 de pe Pro, savuraz ceaiul inghititura cu inghititura. Si stupoare: pe cand e gata ceaiul din cana dispare si durerea mea de gat!Credeti-ma ca nu am obtinut un efect atat de rapid in viata mea cu nimic! de atunci tot vorbesc singura, si ma tot mir.Ba cat de ignoranta am fost pana acum. Noroc ca ma mai destept si eu. Pai de acum sunt fan musetel!Am inceput sa-i fac si lui Andrei, desi mai cu moderatie sa nu cad in extrema cealalta, avand in vedere ca musetelul e usor laxativ.V-am povestit si voua, ca sa incercati daca aveti probleme cu gatul.Oricum, stomacul m-a durut si a doua zi, dar nu asa tare, insa gatul s-a vindecat 90%. Mai simt doar o usoara jena.Va pe toate, si va doresc un weekend minunat!Dupa amiaza mergem cu Andrei la bazin, asa ca i-am promis ca-l iau mai repede de la camin.Pana luni, la toata gasca!

Mergi la inceput