SALAJENCE(p.20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, unde sunteti? Va chefuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Yupy - yupy - yupy .... am gasit o femeie ... maine si poimaine vine sa vada ce si cum prin casa iar de luni vine la program normal ...
Ce ma bucur ... se vede femeie de treaba . Are in jur de 40 de ani .
Sper sa nu fie prima impresie numai si sa am incredere in ea pana in primavara .

Am trecut azi pe la Elvira si totul este foarte frumos . Imi pare rau ca nu am putut sa stau sa ma uit mai atent prin magazin , dar sper sa reusesc in acest week-end sa ajung din nou . Trebuie sa mai fac si ceva cumparaturi .

Noapte buna si un ... tzuc dulce !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Poftiti la cafelutza !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

neata

am fost ieri la elvira, unde mihai s-a simtit super, a iesit cu scandal la plecarea acasa ... de altfel si eu m-am simtit foarte bine ... totul a fost bine organizat si foarte frumos ... si era acolo o mare de copii si de parinti

elvira cum te simti dupa ziua agitata de ieri?

adriana felicitari pentru tanti

tre sa merg ca mihai face ravagii prin casa
si mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata fetelor

Mihaiela, ma simt ca batuta...dar bine.
Imi pare tare bine ca ati venit, imi pare rau ca nu am avut timp sa stau mai mult cu voi. Bianca, multumesc pentru cadoul de "casa noua"
Adriana, pacat ca nu ai mai ajuns cu fetele, acum mi-e ciuda ca nu le-am trimis macar tort.
fetelor, trebuia sa-l vedeti ieri pe Luca cum manca tort si adulmeca sampania, era bestial Ioana, nu s-a pus pe cantat Luca?

Noi am ajuns sa ne chefuim doar seara, obosite rau dar tot am mai stat la o pizza, am mancat tortul seara sa se puna mai bine pe noi si am golit sampaniile sa dormim mai bine
Acum va pup, a inceput o noua zi de munca

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Neatza
Si noi am fost ieri la Elvira...Luca s-a simtis super la locul de joaca , cu ceilalti copii...
A mincat chiar si tort si prajitura...Culmea, nici la ziua lui nu a mincat, si ieri le-a devorat

FETELOR, voi ati folosit HAM de mers, pt copiii vostri?
In caz ca-l mai aveti, imi puteti imprumuta si mie, va rog, ca sa-l verific daca-l suporta?
N-as cumpara , k am intzeles k unii copii nu-l accepta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

ioana eu am incercat cu un prosop mai lung, dar mihaita refuza sa mearga asa ca am renuntat la idee

si mihaita si-a mancat prajitura si apoi a atentat si la a Cristinutei ... ce sa faci se da la fete de mic

cea mai faina faza a fost cand am trecut pe langa vechiul magazin si mihaita a inceput sa se zbata in brate si sa planga speriat ca nu intram, nu s-a linistit decat cand am intrat in magazin sus ... cum am spus la plecare a fost tot cu plansete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

ioana, ti-l imprumut eu. Pe noi ne-a ajutat foarte mult. Eu il mai folosesc uneori si acum la plimbari, ca s-o tin langa mine sa n-o zbugheasca.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare salajence!
pt toata gasca.

am fost si eu ieri la elvira, da singura .a stat colegu cu matei.elvira cum te simti? cred ca esti franta.

elutza deci ti-ai gasit nora?tzauc apasat micul artist.

ioana noi am avut ham [dar l-am imprumutat deja], insa matei nu a fost incantat de el .cum il vedea cum urla asa ca nu m-am putut folosi de el.vb elutzei incearca cu un prosop lung sa vezi cum reactioneaza.deci LUCA e mare petrecaret?cu cine seamana?

adriana cum e paula? ai dus-o la cresa sau esti libera ?

mno acu va tzuc si fug sa-mi beau cafeaua.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Am trecut sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput