SALAJENCE(p.20)
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
salutare!
giulia nu stresa copilu ca-i weeck.lasa-l mai sa pape litere ca poate ii este foame
.auzi da vad ca stie sa scrie desi e in cls Ia.felicitari.cu rabdare , cu rabdare.nu uita cu am fost si tu in cls I.sanatate.
mai , da ne vedem azi sau nu?
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
io la 17 is in fata la alba ca zapada.daca veniti bine , daca nu ma cafengesc si-mi dau fumuri singura.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
Chiar asa mey fetelor , nu mai zice nimeni nimik , cine vine si cine nu ????
Bianca si yo viu , dar daca is solo pe acolo nu stau si viu iute acasa ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Am pove acuma cu paula si ne vedem la ora 17 FIX in fata la restaurant la alba ca zapada
albumele noastre
vacanta in Grecia
elutaf spune:
mai fetelor nici nu stiti ce rau imi pare ca nu am putut veni, dar al meu sot a fost tare harnicut si a sters geamurile de la balcon si eu a trebuit sa stau cu mihaita pentru ca a mea catifea nu o vrut, e foarte ocupata ca lucra de la 8 la 16, parca ar fi singura persoana din univers care lucreaza asa, din cate stiu eu asta e program normal de lucru ... da no asta e
si sunt sigura ca v-ati simtit tare bine
mihaela_s spune:
saluti!
giulia, imi cer scuze, aseara eram cam somnoroasa si te-am incurcat cu cami(piticutz)...ce am scris despre micoze era pentru tine ![]()
bianca, nu stiu daca ma leg la evenimente de familie, imi plac tare mult peisajele, locurile inedite si evenimentele surprinzatoare. 
Pana la urma cine a fost la intalneala?
Mihaela si fetele mele
diplodocus spune:
La intilneala am fost eu, BIANCA, ADRIANA si ...PAULAAAA!!!!
A fost scurt si la obiect ![]()
Noapte buna, fug k Luca imediat vrea sa doarma
dianaiulie2009 spune:
Buna seara !!!
A fost o intalnire mai restransa , dar cu toate astea ne-am simtit minunat si tot am avut ce "barfi" , ca sa zic asa ...
Imi pare si mie rau ca nu ati putut veni restul fetelor , dar de acum inainte , fiind frig afara si neputand sta cu copilashii atata prin parc , sper sa o "punem" mai des de-o intalneala . Ce ziceti , de acord cu mine ????
La randul meu , pot sa spun , ca m-am simtit minunat si m-am relaxat alaturi de fete . Eu cu Bianca am ramas ultimele , adica pana la ora 20 .

albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Am 2 intrebari :
1. Olim daca ma inteles eu bine locuiesti undeva in MM ??? Am vazut ca la nick-ul tau apare Spain si ma intrebam oare de ce ???
2. Claudia sper ca totul e in regula cu voi , nu de alta dar ziceai ca vii la intalnirea de azi . Intra si spune motivul absentei , ca de acum gata , nu mai motivam pe nimeni numai asa , tre sa fie un motiv foarte bine intemeiat ca sa putem motiva absenta ...
albumele noastre
vacanta in Grecia